NeVeR - Back To The Front

Help
Forum : Metal
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: NeVeR - Back To The Front
BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2010-03-29 21:49:23 NeVeR - Back To The Front
Git, w koncu zapuszcze z cd zamiast kitajskiego mp3 tylko jeszcze jakas trasa o polsce by sie przydala...
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

Raziel90
Anciliae
Raziel90
Kraków

2010-03-29 22:49:15
Trasa na pewno się pojawi,NeVeR prowadzi ostatnio regularne próby więc coś się szykuje:)
NeVeR Surrender!

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2010-03-30 20:10:41
no to miejmy nadzieje ze sie nie mylisz kolego :) a swoja droga mogliby ruszyc z deathbringer :D

Raziel90
Anciliae
Raziel90
Kraków

2010-03-30 21:38:22
no mogliby,bo jeszcze Sceptic gra i w ogole. z drugiej strony nie chciałbym bo omijają Kraków!;D
NeVeR Surrender!

FAFAL
Primogen
FAFAL
Piekary Śląski...

2010-03-31 18:40:45
A na mnie ta płyta nie zrobiła wiekszego wrażenia. Może gdyby jakość nagrania była lepsza to coś można było by powiedzieć lepszego na temat tej płyty a tak to nastepny zespół który coś tam gra. Duża wiekszośc zespołów które zaczynają swoją przygodę z muzyką ma dużo lepszą produkcję niż Never. Takie jest moje zdanie po przesłuchaniu tego albumu. Może w przyszłości.....
WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2010-04-01 14:01:36
FAFAL Napisał:
Duża wiekszośc zespołów które zaczynają swoją przygodę z muzyką ma dużo lepszą produkcję niż Never. Takie jest moje zdanie po przesłuchaniu tego albumu. Może w przyszłości.....

troche przesadziles :) sprawdz sobie kto pracowal przy miksach i po jakich studiach material sie poprzewijal zanim trafil na krazek. Nie mowie ze z tego powodu jest na bardzo wysokim poziomie, bo zawsze mozna cos zjebac, ale nie wiem czy zaczynajace kapele dostana na start cos duzo lepszego :) zreszta zabierajac sie za Never trzeba wiedziec czego sie spodziewac. Polecam wczesniejsze plyty.

FAFAL
Primogen
FAFAL
Piekary Śląski...

2010-04-01 18:45:59
No ok niech będzie że trocha przesadziłch ale dla porównania chciałbym byś przesłuchał nową płyte Never i debiutującą kapele z Hiszpani Aggression. I powiem szczerze że mógłbym wymienić dużo wiecej debiutujących zespołów mogących sie pochwalić lepszą dużo lepszą produkcją... A cała prawda moim zdaniem tkwi w tym że nasi szpece od dźwieku są 100 lot za murzynami. Oczywiście są wyjątki.
WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL

Dyskusja na temat artykułu: NeVeR - Back To The Front
Poprzednia Następna
Forum : Metal