Co Tam we Warszawce?

Help
Forum : Warszawa
Poprzednia Następna
HBVILK
Anciliae
HBVILK
Skoghall Szwecja

2010-03-22 22:52:58 Co Tam we Warszawce?
Wpadam na święta do Polski .Będe tydzień w Warszawce ...coś się będzie ciekawego działo ?Ktoś coś poleca zgredzikowi wymarzniętemu przydługą zimą w Skandynawii?
..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Mortiis
Bicz
Mortiis
Biała Podlaska/...

2011-01-24 08:27:07
Korzystając z założonego wątku, chciałbym się zapytać o jakieś fajne knajpy w Warszawie, jestem tu od niedawna, może ktoś by mi coś polecił?

Oczywiście docelowo to szeroko pojęty klimat jaki jest prezentowany na tym portalu
Break the black ice.

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2011-01-24 11:54:21
Zdaje się, że już nie ma
Life is complex: it has both real and imaginary components

Mortiis
Bicz
Mortiis
Biała Podlaska/...

2011-01-24 20:48:40
No żeby w stolYcy nic nie było? ehhh
Break the black ice.

HBVILK
Anciliae
HBVILK
Skoghall Szwecja

2011-01-24 21:37:07
Mortiis Napisał:
Korzystając z założonego wątku, chciałbym się zapytać o jakieś fajne knajpy w Warszawie, jestem tu od niedawna, może ktoś by mi coś polecił?

Oczywiście docelowo to szeroko pojęty klimat jaki jest prezentowany na tym portalu

Ja jak jestem to zaliczam :
No Mercy - klimat Dark Independent,tanie piwo ,dobra muza ,swojski gotycki klimat
Klub Park - ( tylko "Metalowe Czwartki" ) w czwartki ,do północy piwo za darmoszke :)
Mandala - regałowo barrrdzo
Pub przy Uniwerku na Krakowskim Przedmieściu ,nazwy nigdy nie pamiętam -kiedyś to chyba była NORA - spox lokalik ,dobra muza tanie piwko ,studentki ,itp.
Molly Malones Irish Pub na Starówce - muza na żywo ,dobry klimat,piwo drogie niestety

Miłej zabawy

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

aghrrr
Bicz
aghrrr
Warszawa

2011-01-24 22:28:00
też polecam klub Park - czwartek
fajny klimat, pełna tolerancja na parkiecie - każdy wywija jak chce, wstęp dla studentów za 5 złych (już nie ma darmowego piwa, za to 20-22 2 w cenie 1), o 22 następuje zawsze magicznie wypełznięcie ludu na parkiet
muzyka to głównie nu dźwięki, ale przynajmniej poskakać się da. w ostatni czw było m.in. Soulfly, Pantera, Linkin Park, Machine Head, Manson, Faith no more, Soundgarden, Alice in Chains, Deftones, Slipknot, Meta, Limp Bizkit, Korn, Sepa, Prodigy [ tudzież Apollo 440 - nie rozróżniam], Tool, Disturbed, podobno ostatnio też sporo krzykaczy puszczają.
koniec zawsze punkt 2 w nocy

Aligator
Anciliae
Aligator
Warszawa

2011-01-24 22:36:13
Hmmmmm...

"Przejście" - czynny 24/h choć już jakiś czas nie byłem. W każdym razie znajomi z klimatu często tam biją (taki klimacik mordowni - przejście podziemne skrzyżowanie Trasa Łazienkowska/Al. Ujazdowskie).

"Club Rock" (dawniej Bikers Place) - przy Racławickiej 99 - fajny klimat - wystrój z motocyklami w roli głównej - chopper i oldtimer, piłkarzyki, dart, parkiet do "powywijania" muzyka rock/metal - dużo zależy od nastroju klientów.

Do Parku nie chodzę - jakoś tak nie przepadam za klimatami studenckimi... jakieś zboczenie albo mi się przejadły
Dios, Patria, Fueros, Rey
Ostatnio zmieniany: 2011-01-24 22:38:01

Mortiis
Bicz
Mortiis
Biała Podlaska/...

2011-01-25 23:30:31
Dzięki wszystkim za informacje :)
Break the black ice.

oomny
Anciliae
oomny
Warszawa

2011-11-25 22:38:53
A ja mam pytanie, czy jest szansa gdzieś w Warszawie znaleźć imprezę w klimacie goa, psychedelic?
i dwa: czy gdzieś puszczają dobry minimal?
...and other clichés. but a cliché is full of truth, otherwise it wouldn't be a cliché. which is in itself a cliché.
Ostatnio zmieniany: 2011-11-25 22:40:23

Poprzednia Następna
Forum : Warszawa