|
wolfj23
Anciliae Posty: 244 Ciemnogród |
2010-03-21 18:56:45 Anathema - We're Here Because We're Here
Tego Ville Valo to mogliby nie brać... on jest popularny ale bez przesady... podobnie wzięli go na zaśpiewanie czegoś u Apocalypticy myślę że wizerunkiem nie przystaje do Anathemy która kojarzona jest z dość poważną twórczością... może i wyszło fajnie (zobaczymy) ale jakoś to mi nie pasuje... a może chodzi o większą sprzedaż fani HIM wykupią troszkę płytek Anathemy :P
Chociaż i tak pewnie będę w posiadaniu tej płyty... może nie od razu bo ciężko z $$ Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P Ostatnio zmieniany: 2010-03-21 18:57:22 |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5752 Poznań |
2010-03-21 19:00:43
Boba Dylana mogli zaprosić, lub Krzysztofa Krawczyka Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
Sumo666
Redaktor Posty: 1074 Wrocław (Czas... |
2010-03-21 19:07:53 Anathema
Krzysiu jest ok prosze sie odczepić :P A tak patent z gosciem może poprawić sprzedajność albumu
Ja niestety (z bólem serca stwierdzam), że Anathema nie nagrała choćby dobrego materiału od 2000 roku więc i do tej płyty jestem dość sceptycznie nastawiony ;/ If i can`t be my own i feel better dead. |
||
|
wolfj23
2010-03-21 19:13:02
) z powodzeniem mogliby zaprosić ma dobre teksty... także o cierpieniu Chociaż wokalnie to on marudzi do jego muzyki to pasuje podobnie jak jęczący Neil Young i za to go lubię... a swoją drogą to już Krawczyk bardziej by pasował :P Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P |
||
|
cHrzanek
Anciliae Posty: 37 Wrocław / Śr... |
2010-03-21 20:49:52
nie mogę się doczekać tej płytki |
||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3334 Aureus Mons |
2010-03-21 20:56:06
ja bym chciał Varga tam u nich zobaczyć. jakby walnął mroczną solóweczke na syntezatorku to by wszystkim szczeny poszły do piwnicy hehehe a na serio to na bank zakupię. Anathema to dla mnie za każdym albumem pewniak Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||
|
strzyga666
Bicz Posty: 16 południe+centr... |
2010-03-26 17:03:40 Anathema - We're Here Because We're Here
ciężko się z Tobą nie zgodzić ;/ pan V.V wydaje się strsznie manieryczny...i taki ...zblazowany (!?), nie wiem jak to ując, w kazdym bądz razie jest w nim cos co odstrecza i zaproszenie go do goscinnego wystepu to pomyłka a z nowej płytki wielce sie cieszę Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności. |
||
|
the_hanged_man
Anciliae Posty: 11 Poznań |
2010-03-27 15:51:32
http://www.youtube.com/watch?v=TYzZpDw9yjM Niby jest tam jakiś drugi męski wokal, jest to ledwo słyszalne i może to być ktokolwiek. Też potrafię śpiewać tak ze mnie nie słychać.. Coś ten Valo przereklamowany. |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5752 Poznań |
2010-05-07 18:31:07
No i juz jest przyjemna płytka, ładnie się słucha, ale brakuje mi tu głębi :/ 7 lat czekania na zaledwie "dobry" album - troche niedosyt jest. Ale z drugiej strony ciężko było sie spodziewac po tej płycie czegos odkrywczego. Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
oki
Redaktor Posty: 169 złocieniec |
2010-05-14 13:20:09
nie myślałem, że to jeszcze możliwe ale moim zdaniem swoją płytką zdecydowanie przebili ostatnie "dzieło" katatoni - niestety kąt padania równa się kątowi odbicia |
||
|
wolfj23
2010-05-14 15:14:34
http://promo.fatdrop.co.uk/e/14284115474wURwGW02Tmqfxah4YgP2pU80TLeDzJHK do posłuchania na stronie wytwórni Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P |
||
|
the_hanged_man
Anciliae Posty: 11 Poznań |
2010-05-16 17:52:22
To jest ich najgorsza płyta w dyskografii. Utwory pokroju Dreaming Light brzmią jak z bajek Disneya w których młody książe spiewa do księżyca o tym jak mu źle. Płyta jest mdła. Dwa kiedyś wyrazne wokale bez potrzeby nadają prawie cały czas jednocześnie,niepotrzebna polifonia prowadzi do bólu głowy. Jedyny utwór który brzmi jak Anathema to Angels Walk Among Us Nawiasem mówiąc nadal nie wiem gdzie tam śpiewa ten Himowiec. Jestem bardzo zawiedziony. |
||