Projekt Harsh Electro / Wrocław

Help
Forum : Wroclaw
Poprzednia 1 | 2 | 3
-Odo-
Anciliae
-Odo-
Wrocław

2010-03-19 16:11:20 Projekt Harsh Electro / Wrocław
Jako wokalista poszukuje ludzi, którzy chcieliby stworzyć ze mną wrocławski (a jak!) projekt w stylu bliskim do harsh electro. Powiedzmy coś a'la Suicide Commando, Psyclone Nine, Aslan Faction, Nolongerhuman, Cyborg Attack itp. Ktoś sie pisze na coś takiego?
www.egrimonia.com www.-odo-.maxmodels.pl

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2010-03-22 10:51:30
Ja się chętnie piszę ale na koncert bo o tworzeniu takiej muzyki pojęcia nie mam, a już nie wspomnę o sprzęcie do tego potrzebnym. Chętnie jednak dam znać gdyby coś obiło się o uszy.
"God makes me a cannibal to fix problems like you."

-Odo-
Anciliae
-Odo-
Wrocław

2010-03-22 17:02:48
Dzieki, bylo by fajnie. Ja mam pojecie, ale bardzo blade, wiec... sam rozumiesz Mam kilka utowrow zrobionych, ze dwa nawet tak na 80%, ale przydala by mi sie jakis kompozytor bardzie obeznany "technicznie" w tych wszystkich niuansach. Mialbym tez gitarzyste, calkiem dobrego, tylko zeby sie ktos od elektroniki odezwał Wtenczas koncerty jak najbardziej!

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2010-03-22 23:22:46
Udało mi się dotrzeć, że projekt Digital Angel jest z Wrocławia. Niedawno grali koncert z Fading Colours w Liverpoorze. Skontaktuj się z nimi i zapytaj czy, któryś z członków zespołu nie byłby chętnym do współpracy bądź pomocy w rozwoju zespołu waszego, a co za tym idzie - poszerzenia reprezentacji muzyki elektronicznej we Wrocławiu
Ostatnio zmieniany: 2010-03-22 23:23:12

soundcliniqum
Bicz
soundcliniqum

2010-03-23 00:27:16
http://www.myspace.com/evidencebasedmedicine

http://www.myspace.com/lindstormproject

-Odo-
Anciliae
-Odo-
Wrocław

2010-03-23 17:01:44
KostucH, w Digital Angel jest jak widze Stefan z d'Archangel Napisze, moze mnie jeszcze pamieta.

Aaa, soundcliniqum - dzieki za linki. Wyslalem pytania, czekam na odpowiedz
Ostatnio zmieniany: 2010-03-23 20:55:16

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-03-24 10:14:53
ja podobnie jak Kostek, piszę się na koncert bo o produkcji takiej muzy wciąż za wiele nie wiem
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

-Odo-
Anciliae
-Odo-
Wrocław

2010-03-24 13:51:21
Hehe, no spoko - przynajmniej wiem, ze jakby co to publiczność nie zawiedzie

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2010-03-24 14:18:43
Paskievicz Napisał:
ja podobnie jak Kostek, piszę się na koncert bo o produkcji takiej muzy wciąż za wiele nie wiem

Myślę, że prócz nas porwiemy ze sobą jeszcze trochę towarzystwa, cierpliwie czekamy, a przy najbliższej okazji zrobi się mały wywiad

-Odo-
Anciliae
-Odo-
Wrocław

2010-03-25 08:28:56
Za wcześnie chyba na wywiad? :D Ale jest mi naprawdę miło. Trochę żal, że w Wrocławiu jest publika gotowa i czekająca na zabawę, a tak mało regionalnych kapel harshowych

Ok. Właściwie poza bardzo miłym i naprawdę krzepiącym odzewem nikt nie chce grać, ale spoko. Zakasałem rękawy i zrobiłem sam pierwszy numer, trzy kolejne też już na ukończeniu. Pierwszy wrzuciłem tutaj:

www.myspace.com/hexeweb

Kto jest ciekawy, zapraszam do przesłuchania i dyskusji.
Ostatnio zmieniany: 2010-05-08 10:52:55

Ketzer
Anciliae
Ketzer
Pabianice

2010-05-06 15:33:07
good job! Porządny kawał harsh electro, i pachnie klimatem Amduscii, więc jak dla mnie naprawdę super! Sam nieumiejętny jestem w fachu muzykowania, ale trzymam kciuki za 3 niedokończone tracki i całą resztę nadchodzących
"NIE ma ludzi złych, są tylko tacy którzy źle postrzegają dobro"

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2010-05-11 16:11:57
A mi sie bardzooo podoba ten kawalek i na bank bede sledzic poczynania i trzymac kciuki
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

RuczajDJ
Bicz
RuczajDJ
Poznan/ZGora

2010-05-11 17:46:12
I po sie tak niby zachwycacie, jak i tak jak przyjdzie co do czego to ukradniecie plyte z ruskiego serwera a nie kupicie, dzieciaki....

Ketzer
Anciliae
Ketzer
Pabianice

2010-05-11 18:08:25
RuczajDJ Napisał:
I po sie tak niby zachwycacie, jak i tak jak przyjdzie co do czego to ukradniecie plyte z ruskiego serwera a nie kupicie, dzieciaki....

Masz rację, tworzenie muzyki należy pozostawić bez odzewu i tak zwanego "wsparcia" dla wykonawcy czy choćby ciepłego słowa, bo ktoś nie kupuje oryginalnych płyt CD Po za tym gdzie z czym i do czego? Co ma wspólnego piractwo z oceną (o ocenę prosi autor projektu) kawałka umieszczonego na serwisie społecznościowym, do całkowicie darmowego odsłuchu? Bo mnie się wydaje że całkiem nie wiele

Przy okazji co ma wiek do kupowania oryginalnych płyt przy okazji domeną "dzieciaków" jest uleganie stereotypom, a nie chciałbym wskazywać kto tutaj stereotypów używa, bo jeszcze wyjdzie że dzieciaki są mniej dziecinne niż dorośli

Ale prowokacja na plus, masz rację forum które jest monotematyczne jest denne i trzeba je roznieść kretyńskimi uogólnieniami
"NIE ma ludzi złych, są tylko tacy którzy źle postrzegają dobro"

ravenheart99
Anciliae
ravenheart99
Kotlina Kłodzka...

2010-05-11 18:09:58
Jesteś taki tego pewien? Są ludzie którzy płyty KUPUJĄ a nie ściągają z neta.

A propos tematu, mimo iż taki rodzaj muzyki nie jest przeznaczony dla moich uszu to mimo wszystko życzę powodzenia
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Poprzednia 1 | 2 | 3
Forum : Wroclaw