Sinister - Legacy Of Ashes

Help
Forum : Metal
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Sinister - Legacy Of Ashes
cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-03-12 18:20:58 Sinister - Legacy Of Ashes
średnio co drugi album nagrywają z jajem, a z racji tego ze poprzedni był syficzny, więc teraz kolej na śliczny :-)

jak dla mnie bomba! :-) tradycji stało sie zadosć jak myslałem i zgodnie z sinusoidą Sinister znów nagrał dobry album. Brzmienie i aranże zdecydowanie inspirowane dwoma ostatnimi płytami, jednak dynamika i technika zdecydowanie bardziej w strone zajebistej "Afterburner" niż w przekombinowanej pseudoepickimi banałami z poprzedniczki, moje kulawe ucho wyczuwa rónierz sentymentalne nawiazania do debiutu, ale byc moze to zwichrowanie zawodowe hehe, reasumując Sinister znow powoduje że tradycyjny death metal jest kochaną przeze mnie muzyką :-)
time shal tell...
Ostatnio zmieniany: 2011-01-19 21:25:43

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2011-01-19 21:44:31
O dziwo dosc dobry album, dużo lepszy od poprzedniej płyty. Solidny death metal, z jakiego Sinister zasłynał. Dobra płyta, choc nie sądze, żeby za często u mnie gosciła w odtwarzaczu :)
Cycki, Flaki i Szatan !!!

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2011-01-19 21:55:53
też mi sie wydaje że czesto nie będzie gościć w u ciebie, znajac Twoje progresywne wymagania trochę póżno ją odkryłem, bo napewno bym ja uwzglednił jako perełke w podsumowaniu 2010 razem z ostatnia płytę czeskiej Mizdrzacej Furi, która tez przeoczyłem hehe, a wracajac do Sinistera, miło wiedzieć że jest jeszcze trochę dziadków, którzy potrafią zawstydzić gnojków w takiej muzyce :-)
time shal tell...

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2011-01-20 07:36:13
ooooooooo, Mincing Fury cos wydało ? trzeba obadać :))

a co do Sinistera to podzielam Twoje zdanie, że oni wydają płyty na przemian - raz dobra raz chujowa. Jako, ze ostatnia była cieniutka, to teraz wypadało nagrac dobrą. Co prawda "Afterburner" był lepszy, ale ta nowa tez jest spoko i pokazuje, że Holendrzy wciaż daja rade :)) a moze oni powinni wydawac płyty nie co 2 ale co 4 lata ?
Cycki, Flaki i Szatan !!!

nymph999
Bicz
nymph999

2011-04-26 13:04:31
Ieeee tam:) "Silent Howling" wcale nie była taka zła. Faktycznie, troszkę tam było lukrowanego pitolenia, ale cały album nie był do dooopy. Mimo tego nowy- "Legacy..." jest dużo...może powiem tak..."jest dużo solidniejszy"
"Nie kłóć się z głupkiem, bo cię sciągnie do swojego poziomu i pobije doświadczeniem"

Dyskusja na temat artykułu: Sinister - Legacy Of Ashes
Poprzednia Następna
Forum : Metal