Excoriate - ... On Pestilent Winds

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Excoriate - ... On Pestilent Winds
DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2010-03-04 19:25:42 Excoriate - ... On Pestilent Winds
Jedna z nie wielu płyt po której mam banana na ryju[nie w ryju] i ból karku,pierwotna i prosta siła razenia ASPHYX I PESTILENCE oparta na THRASHowym "silniku"z surowym brzmieniem,ogólna destrukcja i totalny rozpizdziel,uwielbiam takie granie,ciezko po tej płycie zbic pokłady adrenaliny które wytworzyły sie w organizmie,dla mnie bomba wyj..ana w ryj,takze trzeba uwazac hehe,ja akurat tego oczekuje od DM
0((((

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-04 19:42:26
Płytka naprawde w pytę retro-granie wraca do łask, ale Excoriate zrobiło to naprawde po mistrzowsku - ciekawe jakby sie dalej rozwinęła twórczosć tej grupy na tle całej masy plastikowych, syntetycznych ,techniczno-deathcorowo-deathemtalowo-brutalowych kapel to jest prawdziwe mistrzostwo
Cycki, Flaki i Szatan !!!

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-03-04 22:50:52 .
zupełnie mi nie leży na płyta hehe, oczywiście brzmi w całości jakby była nagrana 20 lat temu, ze wszystkimi standardami old schoola, jednak jest zbyt niechlujna i brudna jak na mój gust, przez co zanika gdzieś brutalność przekazu i wszystko mi ginie w jakiejś brudnej, garażowo punkowej estetyce od takiego grania zdecydowanie wolę sterylny i nowoczesny death/core/grind
time shal tell...

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2010-03-04 22:54:48
Harlequin Napisał:
Płytka naprawde w pytę retro-granie wraca do łask, ale Excoriate zrobiło to naprawde po mistrzowsku - ciekawe jakby sie dalej rozwinęła twórczosć tej grupy na tle całej masy plastikowych, syntetycznych ,techniczno-deathcorowo-deathemtalowo-brutalowych kapel to jest prawdziwe mistrzostwo

Daj pooddychac tym terminom,nie kasuj ich na dzien dobry hehe niech kazdy zyje swoim zyciem,tak jak EXCORIATE

Ps CELLARze brudna? niechlujna?Przeciez to old DM
0((((
Ostatnio zmieniany: 2010-03-04 23:20:51

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-05 08:09:57 .
cellar_door Napisał:
zupełnie mi nie leży na płyta hehe, oczywiście brzmi w całości jakby była nagrana 20 lat temu, ze wszystkimi standardami old schoola, jednak jest zbyt niechlujna i brudna jak na mój gust, przez co zanika gdzieś brutalność przekazu i wszystko mi ginie w jakiejś brudnej, garażowo punkowej estetyce od takiego grania zdecydowanie wolę sterylny i nowoczesny death/core/grind

Ja Cie Paweł juz nie ogarniam xD
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Dyskusja na temat artykułu: Excoriate - ... On Pestilent Winds
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje