Excoriate - ... On Pestilent Winds

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Excoriate - ... On Pestilent Winds
DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2010-03-04 19:25:42 Excoriate - ... On Pestilent Winds
Jedna z nie wielu płyt po której mam banana na ryju[nie w ryju:)] i ból karku,pierwotna i prosta siła razenia ASPHYX I PESTILENCE oparta na THRASHowym "silniku"z surowym brzmieniem,ogólna destrukcja i totalny rozpizdziel,uwielbiam takie granie,ciezko po tej płycie zbic pokłady adrenaliny które wytworzyły sie w organizmie,dla mnie bomba wyj..ana w ryj,takze trzeba uwazac hehe,ja akurat tego oczekuje od DM :)
0((((

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-04 19:42:26
Płytka naprawde w pytę :)) retro-granie wraca do łask, ale Excoriate zrobiło to naprawde po mistrzowsku - ciekawe jakby sie dalej rozwinęła twórczosć tej grupy :) na tle całej masy plastikowych, syntetycznych ,techniczno-deathcorowo-deathemtalowo-brutalowych kapel to jest prawdziwe mistrzostwo :)
Cycki, Flaki i Szatan !!!

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-03-04 22:50:52 .
zupełnie mi nie leży na płyta hehe, oczywiście brzmi w całości jakby była nagrana 20 lat temu, ze wszystkimi standardami old schoola, jednak jest zbyt niechlujna i brudna jak na mój gust, przez co zanika gdzieś brutalność przekazu i wszystko mi ginie w jakiejś brudnej, garażowo punkowej estetyce od takiego grania zdecydowanie wolę sterylny i nowoczesny death/core/grind
time shal tell...

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2010-03-04 22:54:48
Harlequin Napisał:
Płytka naprawde w pytę :)) retro-granie wraca do łask, ale Excoriate zrobiło to naprawde po mistrzowsku - ciekawe jakby sie dalej rozwinęła twórczosć tej grupy :) na tle całej masy plastikowych, syntetycznych ,techniczno-deathcorowo-deathemtalowo-brutalowych kapel to jest prawdziwe mistrzostwo :)

Daj pooddychac tym terminom,nie kasuj ich na dzien dobry hehe niech kazdy zyje swoim zyciem,tak jak EXCORIATE :)

Ps CELLARze brudna? niechlujna?Przeciez to old DM
0((((
Ostatnio zmieniany: 2010-03-04 23:20:51

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-05 08:09:57 .
cellar_door Napisał:
zupełnie mi nie leży na płyta hehe, oczywiście brzmi w całości jakby była nagrana 20 lat temu, ze wszystkimi standardami old schoola, jednak jest zbyt niechlujna i brudna jak na mój gust, przez co zanika gdzieś brutalność przekazu i wszystko mi ginie w jakiejś brudnej, garażowo punkowej estetyce od takiego grania zdecydowanie wolę sterylny i nowoczesny death/core/grind

Ja Cie Paweł juz nie ogarniam xD
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Dyskusja na temat artykułu: Excoriate - ... On Pestilent Winds
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje