Obliteration - Nekropsalms

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Obliteration - Nekropsalms
cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-03-03 21:35:22 Obliteration - Nekropsalms
w rzeczy samej coś jest w tym old schoolu Porównania do Asphyx i Darkthrone jak najbardziej są na miejscu, jednak Obituary się nie doszukałem ale pewnie gdzieś tam się na siłę znajdzie. Jak dla mnie ciekawe granie w starym stylu choć jakoś nadzwyczajnie mnie nie porwało, jednak bardziej przekonuje mnie mitochondryczne Dead Congregation , ale to już kwestia indywidualnych fascynacji. Obliteration pod koniec troszkę nuży, trzeba mieć klimat na bardziej doomowe granie by w pełni czuć satysfakcje z takich dźwięków, bo w tych najbardziej rozwleczonych momentach czuć ducha Winter. Być może maniera szybko, woooooolno, szybko, wooooolno po prostu mi już nie wpada, lecz
w ogólnym odczuciu jest to wyjątkowe wydawnictwo jak na dzisiejsze granie
time shal tell...

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2010-03-03 21:55:29
Zgadzam sie z CELLARem,z tym ze to szybko wolno szybko wolno to domena super old napierdalanki.Napewno inne granie niz MITOCHONDRION gdzie intensywnosc i technika przewaza.Tak czy inaczej znowu ciekawe połaczenie superwczesnej sceny zza oceanu z pierwotna spuscizna bardziej punkowej europy
0((((

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-04 08:25:55 Obliteration - Nekropsalms
cellar_door Napisał:
jednak bardziej przekonuje mnie mitochondryczne Dead Congregation Obliteration pod koniec troszkę nuży

No własnie mnie nuzy Dead Congregation im blizej konca płyty :/

w Obliteration podoba mi isę to, że naprawdę jest dużo punktów zaczepienia zapadajacych w pamieć i nie jest to sciana dźwięku
Cycki, Flaki i Szatan !!!

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-03-04 17:00:17 Obliteration - Nekropsalms
Harlequin Napisał:

w Obliteration podoba mi isę to, że naprawdę jest dużo punktów zaczepienia zapadajacych w pamieć i nie jest to sciana dźwięku

ściana dźwięku jest tym, czego szukam w muzyce
time shal tell...

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-24 08:35:35 Obliteration - Nekropsalms
cellar_door Napisał:
Harlequin Napisał:

ściana dźwięku jest tym, czego szukam w muzyce

No ja jednak zdecydowanie wolę muzykę, w której znajduje motywy, które będą pałętały mi sie po głowie.

Co do Obliteration - dalej wałkuje ten album, powiem szczerze, że właśnie ten album chyba lezy mi najbardziej spośród tych wszystkich retrooldskullowych kapel ta płyta ma jaja
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Dyskusja na temat artykułu: Obliteration - Nekropsalms
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje