UnSun nagrywa nowy album

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: UnSun nagrywa nowy album
Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-22 09:40:23 UnSun nagrywa nowy album
no oczywiście, że to właściwa droga gdyż Dies Irae już nie ma, a Vader nagrywa kupsztyle

co nie zmienia faktu, że ta owa 'właściwa droga' usłana jest nie mniejszymi klockami ale tonący brzytwy się chwyta. death metal kiepsko się sprzedaje, a fanów cymbałków, pimpołków, dzwoneczków i anielskich głosików, w postaci małolatów nigdy nie brakuje
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

cross-bow
Redaktor
cross-bow
Gdańsk

2010-02-22 09:53:47
ale przeciez ten zespol to absolutne dno zeby to chociaz bylo w swym gatunku przyzwoite... poza tym ta panna nie umie spiewac i poza tym ze ma dobre cycki to nic innego specjalnego z niej nie ma. a juz na pewno nie wokalistki.
pozamieniałam się z amebą na rozum.

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2010-02-22 09:59:38
no instrumentalnie zespół dla mnie ok, kompozycyjnie - komercja ale dobrze sprzedana, natomiast wokal rzeczywiście średni, w dodatku słuchając unsun mam przed oczami normalnie dode... co psuje wizerunek
Make Foch Not War

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-22 10:06:56
doda, mimo że sztuczne, to akurat cycki ma. a ta ich blondi ma nie cycki, a push-upy wystawianie jej patyczackiej nieforemnej figury na okładkę pierwszej płyty nie było chyba zbyt dobrym posunięciem ...

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-02-22 17:58:47
Laska ma dla mnie dwie możliwości: albo się nauczy growlu, albo nauczy się czystej emisji w okolicach sopranu. A tak to można śpiewać w Viva charts.
Co nas nie zabije to nas sponiewiera.

Gorgoth74
Anciliae
Gorgoth74
Nowa Sól

2010-02-22 18:33:19
No widzę, że mocno krytycznie jesteście nastawieni do UNSUN ale pamiętać trzeba, że The End Of Life to ich debiutancki album i napewno nie jest to najgorszy debiut na swiecie.Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz.
I am me, and that's what I will be...........

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-22 18:37:37
Gorgoth74 Napisał:
No widzę, że mocno krytycznie jesteście nastawieni do UNSUN ale pamiętać trzeba, że The End Of Life to ich debiutancki album i napewno nie jest to najgorszy debiut na swiecie.Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz.

tak się składa, że nie są to muzycy amatorzy, a ze sporym stażem i zawsze wymaga się od nich czegoś więcej niż takiego klocka

a co do viva charts to tam bywają o wiele ciekawsze numery

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2010-02-22 19:23:44
Gorgoth74 Napisał:
Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz.

:D

U-suń to.
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2010-02-22 19:25:11
BarTolmai Napisał:

U-suń to.

bueheheh bekowa ksywka dla kapelki

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2010-02-22 19:28:27
Paskievicz Napisał:
BarTolmai Napisał:

U-suń to.

bueheheh bekowa ksywka dla kapelki

coś jak "deleted"?
Make Foch Not War
Ostatnio zmieniany: 2010-02-22 19:28:36

FreddyKruger
Primogen
FreddyKruger
Poznań

2010-02-22 23:42:26
Nie no, ja tam mogę im dać jeszcze szanse. Tarja też na zupełnym początku kariery w najtłiszu nie porywała głosem. Nie jestem całkowicie na nie, ale musi lachon popracować .
Co nas nie zabije to nas sponiewiera.

Hitler
Bicz
Hitler
CK

2010-03-18 15:35:36
Gorgoth74 Napisał:

ale my nie jesteśmy od robienia muzyki, tylko od jej słuchania i oceniania... zawsze mnie śmieszyło takie idiotyczne podejście - nie krytykuj czegoś, bo sam lepiej nie zrobisz. no rewelacja... Unsun to syf tak samo jak Najtłisz i te wszystkie zespoły dla mrocznych nastolatek. I nie chodzi o wokalistkę, tylko o całokształt.

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2010-03-18 16:39:25
gówno rządzi
time shal tell...

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2010-03-18 17:05:22

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

strzyga666
Bicz
strzyga666
południe+centr...

2010-03-26 17:53:09
miałam nieprzyjemność słuchac ich 'na zywo' to znaczy najpierw wokalistka cos tam popiskiwala, a potem puscili niewiele lepsze nagranie z playbacku;/
nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego nigdzie nie ma nagran z ich wystepow na zywo?
znajoma zamieściła takowe nagranie na yt, po czym zespół ja podpierdzielil i to 'arcydzieło' zostało zjęte
nie dziwota jednak, toz to dziadostwo 1szej klasy jest, wiec zespół sam jest najwidoczniej zazenowany swoimi wyczynami 'lajf'
myślę jednak, ze dobrze się stalo, bo i po co propagowac taki chłam
biedny Mauser, albowiem nie wie co uczynił...
Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności.

Dyskusja na temat artykułu: UnSun nagrywa nowy album
Poprzednia 1 | 2
Forum : Muzyka - rożne