|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3334 Aureus Mons |
2010-02-22 09:40:23 UnSun nagrywa nowy album
no oczywiście, że to właściwa droga gdyż Dies Irae już nie ma, a Vader nagrywa kupsztyle co nie zmienia faktu, że ta owa 'właściwa droga' usłana jest nie mniejszymi klockami ale tonący brzytwy się chwyta. death metal kiepsko się sprzedaje, a fanów cymbałków, pimpołków, dzwoneczków i anielskich głosików, w postaci małolatów nigdy nie brakuje Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
cross-bow
Redaktor Posty: 2996 Gdańsk |
2010-02-22 09:53:47
ale przeciez ten zespol to absolutne dno zeby to chociaz bylo w swym gatunku przyzwoite... poza tym ta panna nie umie spiewac i poza tym ze ma dobre cycki to nic innego specjalnego z niej nie ma. a juz na pewno nie wokalistki. pozamieniałam się z amebą na rozum. |
||||
|
minawi
Redaktor Posty: 6030 Poznań / Iław... |
2010-02-22 09:59:38
no instrumentalnie zespół dla mnie ok, kompozycyjnie - komercja ale dobrze sprzedana, natomiast wokal rzeczywiście średni, w dodatku słuchając unsun mam przed oczami normalnie dode... co psuje wizerunek Make Foch Not War |
||||
|
Paskievicz
2010-02-22 10:06:56
doda, mimo że sztuczne, to akurat cycki ma. a ta ich blondi ma nie cycki, a push-upy wystawianie jej patyczackiej nieforemnej figury na okładkę pierwszej płyty nie było chyba zbyt dobrym posunięciem ... Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
FreddyKruger
Primogen Posty: 235 Poznań |
2010-02-22 17:58:47
Laska ma dla mnie dwie możliwości: albo się nauczy growlu, albo nauczy się czystej emisji w okolicach sopranu. A tak to można śpiewać w Viva charts. Co nas nie zabije to nas sponiewiera. |
||||
|
Gorgoth74
Anciliae Posty: 77 Nowa Sól |
2010-02-22 18:33:19
No widzę, że mocno krytycznie jesteście nastawieni do UNSUN ale pamiętać trzeba, że The End Of Life to ich debiutancki album i napewno nie jest to najgorszy debiut na swiecie.Co do ich wokalistki to rzeczywiście nie jest ich najmocniejszą stroną ale myślę że z pomocą hord piekielnych to się zmieni. Zobaczycie, że jeszcze wam kopary opadną a tym nastawionym na anty mówię - zrób to lepiej jeśli potrafisz. I am me, and that's what I will be........... |
||||
|
Paskievicz
2010-02-22 18:37:37
tak się składa, że nie są to muzycy amatorzy, a ze sporym stażem i zawsze wymaga się od nich czegoś więcej niż takiego klocka a co do viva charts to tam bywają o wiele ciekawsze numery Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
BarTolmai
Anciliae Posty: 1039 Bydgoszcz |
2010-02-22 19:23:44
:D U-suń to. "A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem" |
||||
|
Paskievicz
2010-02-22 19:25:11
bueheheh bekowa ksywka dla kapelki Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||
|
minawi
Redaktor Posty: 6030 Poznań / Iław... |
2010-02-22 19:28:27
coś jak "deleted"? Make Foch Not War Ostatnio zmieniany: 2010-02-22 19:28:36 |
||||
|
FreddyKruger
Primogen Posty: 235 Poznań |
2010-02-22 23:42:26
Nie no, ja tam mogę im dać jeszcze szanse. Tarja też na zupełnym początku kariery w najtłiszu nie porywała głosem. Nie jestem całkowicie na nie, ale musi lachon popracować . Co nas nie zabije to nas sponiewiera. |
||||
|
Hitler
Bicz Posty: 87 CK |
2010-03-18 15:35:36
ale my nie jesteśmy od robienia muzyki, tylko od jej słuchania i oceniania... zawsze mnie śmieszyło takie idiotyczne podejście - nie krytykuj czegoś, bo sam lepiej nie zrobisz. no rewelacja... Unsun to syf tak samo jak Najtłisz i te wszystkie zespoły dla mrocznych nastolatek. I nie chodzi o wokalistkę, tylko o całokształt. |
||||
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 653 Gdańsk |
2010-03-18 16:39:25
gówno rządzi time shal tell... |
||||
|
HardKill
Moderator Posty: 7823 Szczecin |
2010-03-18 17:05:22
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
strzyga666
Bicz Posty: 16 południe+centr... |
2010-03-26 17:53:09
miałam nieprzyjemność słuchac ich 'na zywo' to znaczy najpierw wokalistka cos tam popiskiwala, a potem puscili niewiele lepsze nagranie z playbacku;/ nie zastanawialiscie sie nigdy dlaczego nigdzie nie ma nagran z ich wystepow na zywo? znajoma zamieściła takowe nagranie na yt, po czym zespół ja podpierdzielil i to 'arcydzieło' zostało zjęte nie dziwota jednak, toz to dziadostwo 1szej klasy jest, wiec zespół sam jest najwidoczniej zazenowany swoimi wyczynami 'lajf' myślę jednak, ze dobrze się stalo, bo i po co propagowac taki chłam biedny Mauser, albowiem nie wie co uczynił... Każdego ranka, każdej nocy Dla męki ktoś na świat przychodzi. Jedni się rodzą dla radości, Inni dla nocy i ciemności. |
||||