|
Kolo_Zebate
Primogen Posty: 51 Częstochowa |
2010-02-17 00:14:57 Zespół noise/electro/darkbient/martial industrial
Witam. Potrzebuję ludzi, do zespołu Noise / Dark Electro / Darkwave / Dark ambient / Martial Industrial. Mieszkam w Częstochowie. Koncerty w planach. Muzyka ma być z założenia przesączona hałasem i militaryzmem. Warstwa tekstowa, generalnie antykomunistyczna, ale także antynazistowska, patriotyczna. Jeśli ktoś chce posłuchać, dotychczasowych utworów projektu, to wystarczy zajrzeć na mój profil, tam jest link, do strony. Ze względu na regulamin, linków tutaj nie będę podawał. Projekt nazywa się Koło Zębate. Bardzo agresywna muzyka, z dźwiekami karabinów w tle. Jeśli ktoś chciałby dawać koncerty, w takim klimacie i współtworzyć fajny zespół, to proszę o kontakt. Myslę, że koncerty mogłyby być wzbogacane o widowisko - militarne stroje, maski gazowe, karabiny i te klimaty. Jako, że jestem też miłosnikiem rycerstwa, moglibyśmy zrobić "roboty" gladiatorów i pokazywać walki, w czasie koncertów. Roboty byliby to ludzie w wyjątkowo wymyślnych zbrojach, z mnóstwem "mechanicznych" dupereli, którzy napierniczaliby się siekierami, albo wyłączonymi piłami mechanicznymi. No i sztuczna krew też byłaby fajnym pomysłem :-) No... ogół pomysłu nakreśliłem... Mam nadzieję, że dobry dział wybrałem, na założenie tego wątku. Jeśli nie, to proszę usunąć, albo przenieść ten wątek. Zaczynam z tym serwisem na nowo, od innej strony. Internetowe dysputy filozoficzno-religijno-polityczne są nazbyt nudne, męczące i bezproduktywne, bym miał ochotę je prowadzić. |