|
ladyinblack
Matuzalem Posty: 712 Wrocław |
2010-05-20 12:21:30
Krótko i zwięźle na temat: filmy dość ciekawy, na początku miałam ochotę go wyłączyć bo myślałam ,że usnę, jednak potem się rozkręcił. Do kina na pewno bym nie poszła na ten film ale w zacisznym kącie miło się oglądało. Jak najbardziej jestem na "+". Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe ... |
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-05-20 13:36:56
Mnie ten film również się podobał, ale ja ogólnie lubię takie pokręcone rzeczy
Kiczu może odrobina, jak to w amerykańskich filmach, ale przyjmując, że miała to być jedna wielka schiza, no to czemu nie? Nastrój jedynie można sobie popsuć właśnie tym, że czeka się na tych obiecywanych w trailerze aktorów pół filmu. I jak już pojawia się ten Johnny czy Jude, to i tak rozczarowanie, iż to ledwie epizodycznie. No ale przynajmniej stylowo - mam na myśli grę aktorską, bo charakterystyka faktycznie pozostawia wiele do życzenia. Niestety sam Heath, wydał mi się jakiś... nie wiem jak to określić - nienaturalny. Być może przez sam fakt świadomości, iż od połowy filmu był martwy, a może rzeczywiście dorobili go komputerowo w całości, czego technika nie jest w stanie tak doskonale oddać "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |