Dodatek do profilu - strona 30

Help
Forum : Uwagi Merytoryczne
1 | 2 | 3 Następna
Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2007-08-09 15:22:12
androgyne Napisał:
A czy wogóle jest taka opcja, żeby wprowadzić jedną zmianę do całego właściwie systemu?
Chodzi mi o rzecz następującą, żeby gdzieś obok (poniżej):

"Dołączył: Aug 10, 2006"

mogło się pojawić:

"Ostatnie logowanie: Aug 9, 2007"

Osobiście zetknełam się z taką opcją na wielu portalach, nie wiem jak inni, ale ja często korzystam ze sprawdzania takiej informacji.
Np. kiedy wysłałam do kogoś PW, albo napisałam komantarz i chciałabym sprawdzić kiedy ta osoba (i czy wogóle) logowała się na DP.

racja. albo jedno i drugie - widac bedzie kiedy ktos zalozyl konto i czy chociaz odwiadza stronke
Cycki, Flaki i Szatan !!!

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-08-09 15:29:02
Mozemy przeprowadzic ankiete na ten temat. Niektorzy ludzie burzyli sie ze to za bardzo narusza prywatnosc. Technicznie nie ma przeszkod.
Life is complex: it has both real and imaginary components

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2007-08-09 16:19:55
oooo popieram Androgyne, bo kurde czasem to jedynie po postach można było poznać... A co będę do jakichś martwych dusz pisać
Make Foch Not War

Death_Dealer
Bicz
Death_Dealer
Leslau

2007-08-09 17:19:50
hehe w moim przypadku wydaloby sie ile spedzam cz\asu na dp
cóz czasami potrafie miec wlaczonego kompa przez pol dnia i wogole z niego nie korzystaC ..(wyszlabym tu jako nalogowy darkplanetowicz ) Ale mimo wszystko jestem za gdyz czasami nawet nie wiem czy warto pisac mi wiadomosc czy nie

Jestem przeciwna kasowaniu kont gdyz czasami nie mozna dosc do kompa z przyczyn losowych . Mi juz w domu zapowiedzieli ze od wrzesnia nie mam dostepu =) w polowie maja juz konta bym nie miała ?! To nonsens ! Czasami nie ma sie dlugo neta przez przeprowadzki itp
P.S Nie obawiajcie się =) jakoś wykorzystam te cenne minuty gdy starzy pojada do hipermarketu albo skorzystam z komputera ktory jest w szkolnej bibliotece =D :D Death Dealer sie nigdy nie podda
Schuld und Sühne

androgyne
Anciliae
androgyne
Włocławek

2007-08-09 18:07:13
amorphous Napisał:
Niektorzy ludzie burzyli sie ze to za bardzo narusza prywatnosc.

Ciekawe podejście.
Same nicki przecież chronią naszą prywatność chyba najbardziej. Co mnie tam obchodzi, że ktoś będzie śledził bytność na forum jakiejś tam Androgyne. :wink:
Chyba, że ktoś się przed innymi ukrywa. Wtedy niech poczyta sobie forum i wiadomości bez logowania.
Może więcej osób wykaże zainteresowanie korzystaniem z takiej opcji widocznej day ostatniego logowania.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

noone81
Bicz
noone81

2007-08-09 18:29:22
Czyli czekamy na ankietę :)

Z drugiej strony, jak wynik takiej ankiety interpretować...?
Jeżeli weźmie w niej udział 1000 użytkowników głosując na "Tak", i na tym aktywność w ankiecie się skończy - powstanie opcja "Ostatnie logowanie".
Czy nie stwarza to podejrzeń, że pozostałe 4000, które się nie wypowiedziały, mogą być na "Nie"?

Death_Dealer
Bicz
Death_Dealer
Leslau

2007-08-09 18:36:23
Wtedy noone dojdziemy do wniosku ze te 4000 to osoby ktore zarejstrowaly sie lecz nie biora czynnego udzalu na forum . Cóż taka ankieta moze byc przez tydzien widoczna
Schuld und Sühne

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-08-09 18:50:56
Tym sie już nie martwcie. Jezeli wystarczajaca liczba osob sie wypowie bedzie ankieta jezeli wystarczajaca liczba zaglosuja na tak opcja sie pojawi. A statystyka sie z przyjemnoscia zajme sam.

th
Anciliae
th
Poznań

2007-08-09 18:55:54
noone81 Napisał:
Czyli czekamy na ankietę :)

Z drugiej strony, jak wynik takiej ankiety interpretować...?
Jeżeli weźmie w niej udział 1000 użytkowników głosując na "Tak", i na tym aktywność w ankiecie się skończy - powstanie opcja "Ostatnie logowanie".
Czy nie stwarza to podejrzeń, że pozostałe 4000, które się nie wypowiedziały, mogą być na "Nie"?

Równie dobrze można by stwierdzić, że jeśli nie zagłosowały na "Nie" to nie będzie im przeszkadzać jeśli taka opcja zaistnieje. Do urn wyborczych również nie wszyscy chodzimy a jakoś polityków ywbieramy nawet swym 'niegłosowaniem"
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

noone81
Bicz
noone81

2007-08-09 19:08:20
A co to są wybory :roll: :?: hahahaha (przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :P)

Ankietę trzeba by jakoś mocno nagłośnić.
Bo obserwując aktywność w poprzednich, pokuszę się o stwierdzenie, że nawet 1000 użytkowników może do niej nie zajrzeć

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-08-09 19:17:23
Aktywnosc jest taka jaka powinna byc. Codziennie wchodzi na strone po 2500 osob i nie wyobrażam sobie by wszyscy mieli smarować na forum. Moderatorzy by sie wykończyli psychicznie.

Poza tym nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2007-08-09 19:21:32
amorphous Napisał:

I dlatego teraz w cyrku na Wiejskiej mozna zobaczyc Po-Pis LiSa...

noone81
Bicz
noone81

2007-08-09 19:32:47
dr_Faustus Napisał:
amorphous Napisał:

I dlatego teraz w cyrku na Wiejskiej mozna zobaczyc Po-Pis LiSa...

Aaaale się uśmiałam :lol:

Jak to dobrze, że Łojciec Derektor jest po naszej stronie

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2007-10-25 08:09:19
No i opcja wstawiona. Ale trzeba miec odpowiednia range.
Nie obciaza w ten sposob za bardzo bazy danych. Wilk syty i owca cała.

1 | 2 | 3 Następna
Forum : Uwagi Merytoryczne