a może by tak zrobić zlot np gdzieś w katowicach ?? - strona 60

Help
Forum : Katowice
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-03-05 10:10:59
Paskievicz Napisał:
Harlequin Napisał:

ale popieram Pana w tek kwestii - przeciez umowic sie z jakimś uzytkownikiem/uzytkowniczką na piwo (nawet przyjechac kawałek) to chyba żaden problem - dla chcącego nic trudnego, a czas wczesniej czy później sie znajdzie :)

dokładnie. i tutaj wychodzi na wierzch najpopularniejsza opcja naszego portalu czyli - darmowe dark anonse towarzyskie ze zdjęciem

He, he, he... no co Ty, serio?

I do czego to doszło?
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2010-03-05 10:11:11
No, zdjecie opcjonalnie - ale jakby nie patrzeć www.Darktowarzyskie.fuck.pl co nie zmienia faktu, że poza podrywem an piwo tez mozna sie umówić bezproblemowo i niekoniecznie trzeba robić DarkPlanet geriatric party 8 :)

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że nikt nie protestuje w jawny sposób, aby ów podryw miał miejsce :)
Cycki, Flaki i Szatan !!!
Ostatnio zmieniany: 2010-03-05 10:12:53

FAFAL
Primogen
FAFAL
Piekary Śląski...

2010-03-05 13:52:09
Krystyno z Nazaretu koncek czasu mnie nie było i jus jakieś nerwy sie wkradły :P nie kce mi sie w to plątać, ale jak ftoś coś wymyśli z tym zlotym to prosze mi dać znać!!!!!!!!! jak nie to każe wychłostać!!!!!!! Sie dogodejcie jak cza a nie jakieś dzidostwo robicie. To był jo FAFAŁ ZE GÓNEGO ŚLĄSKA ;] Trzymejcie sie ludki i dejcie znać;] leca na browara bo dziś mie czeko dziaranie:P
WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL

1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Forum : Katowice