|
HardKill
Moderator Posty: 7823 Szczecin |
2010-01-22 11:23:27
moje nieco skromne głosowanie i generalnie jeszcze nie do końca ostateczne :-D Album roku (świat) The Eden House - Smoke & Mirrors Album roku (Polska) Fading Colours - Come Utwór roku (świat) Hurts - Wonderful Life Debiut roku (świat) Hurts, The Eden House Rozczarowanie roku (świat) Depeche Mode - Sounds Of The Universe Editors - In This Light And On This Evening Nadzieje na 2010: Covenant,Hurts, i coś jeszcze...? Coś jeszcze zapewne po burzliwych przemyśleniach zapewne dorzucę,zawsze mam burzę mózgu jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju głosowania i typowania,szczerze troszkę tego nie lubię ^_^ Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
Robson
Anciliae Posty: 1 Łódź |
2010-01-23 02:30:35
Album roku (świat):Hypocrisy - A Taste of Extreme Divinity Album roku (Polska):Closterkeller - Aurum Utwór roku (świat):Slayer - Beauty Through The Order Utwór roku (Polska):Closterkeller - Nie tylko gra Debiut roku (świat): - Debiut roku (polska): - Muzyk roku (świat):Dave Lombardo Muzyk roku (Polska):Inferno Rozczarowanie roku (świat):brak nowego Morbid Angel Rozczarowanie roku (Polska):"Metalmania 2009" Wydarzenie roku: - Koncert roku:Kreator - Progresja Nadzieje na 2010: nowe płyty Morbid Angel , Nevermore , Vital Remains |
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1277 TowerHamlets |
2010-01-24 11:59:01
1.THE RUINS OF BEVERAST-FOULEST SEMEN OF A SHELTERED ELITE 2.SLAGMAUR-VON ROV SHELTER 3.ULCERATE-EVERYTHING IS FIRE 4.SKITLIV-SKANDINAVISK MISANTROPI 5.URFAUST-EP-EINSIEDLER 6.URGEHAL-IKONOKLAST 7.GRIFTEGARD-SOLEMN SACRED SEVERE 8.SHINING-VI KLAGOPSALMER 9.WOLVES IN THE THRONE ROOM-BLACK CASCADE 10.LIFELOVER-EP-DEKADENS Rozczarowali jak zawsze najwieksi w branzy he he,a nadzieja na ten rok? Oczywiscie długograj URFAUST,aaaaaaaaaa i jeszcze VIKERNES ma cos w marcu wymodzic i strasznie jestem ciekawy co z tego wyjdzie 0(((( Ostatnio zmieniany: 2010-01-24 12:27:16 |
|
Rubezahl
Primogen Posty: 316 Piechowice / Wro... |
2010-01-24 14:32:38
Mnie zamknięty przed 24 dniami rok usatysfakcjonował. Wydano kilka naprawdę dobrych albumów, byłem na kilkudziesięciu koncertach, poziom sceniczny rodzimych jak i zagranicznych artystów wysoki, żyć nie umierać. Niech spłonie świat... |