Płyty tylko z internetu- koszmar czy spełnione marzenie?? - strona 15

Help
Forum : Muzyka - rożne
1 | 2 Następna
cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2009-12-15 21:29:41
powiem krótko, wyrosłem z wąchania płyt i gapienia się na książeczkę, wole wydać kasę na pieluchy dla małej a płytę zassać. Fascynacja swoją drogą a priorytety swoją drogą.
time shal tell...

Benjamin_Breeg
Matuzalem
Benjamin_Breeg
Poznań

2009-12-15 21:40:06
cellar_door Napisał:
powiem krótko, wyrosłem z wąchania płyt i gapienia się na książeczkę, wole wydać kasę na pieluchy dla małej a płytę zassać. Fascynacja swoją drogą a priorytety swoją drogą.

Też prawda. Być może, jak i w moim życiu pojawią się TE priorytety też przestanę kupować płyty.

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2009-12-15 21:49:07
Benjamin_Breeg Napisał:
cellar_door Napisał:

Też prawda. Być może, jak i w moim życiu pojawią się TE priorytety też przestanę kupować płyty.

Dlatego teraz kupuję płyty, aby gdy się zmienią priorytety móc rozkoszować się swą kolekcją
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-12-15 21:57:41
cellar_door Napisał:

Szczera prawda, pieniądze na drzewie nie rosna
Cycki, Flaki i Szatan !!!

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-12-16 22:56:07
Powiem tak 8) nie jestem zbyt zamożny ,wręcz odwrotnie kupno orginalnej płyty to dla mnie spory wydatek,ale jeśli chcę kupić i kupuję płyty orginalne to po prostu łapię się różnych fuch.Wiadomo i u mnie są różnego rodzaju ważniejsze priorytety niż kupno płyty.Ale zawsze robię tak aby pogodzić jedno z drugim.Chcę sobie kupić płytę to muszę sobie na nią zapracować proste jak drut. :P a płyty kupowałem i będę kupować do końca swoich dni,niezależnie od innych priorytetów ,to tylko kwestia organizacji i zaradności :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

sanctaputana
Bicz
sanctaputana
Jelenia Góra, W...

2009-12-17 13:08:54
a pamiętacie taki wynalazek jak kaseta? przypominam sobie jak w szkole podstawowej przegrywało się kasety, były jakieś patenty z zaklejaniem taśmą, to był dopiero czad, a nie jakieś tam jedno kliknięcie i już płytka na dysku :wink: ostatnio nawet znalazłam pudełko, w którym odkryłam moją ukochaną kasetę :!: Moonspella Sin/Pecado, coś Tristanii i Deggiala :!: Theriona 8O
osobiście mam taki problem, że często nie podoba mi się cała płyta wykonawcy tylko wybrane kawałki, ale nie wyobrażam sobie, żeby z rynku całkowicie zniknęły płyty CD, myślę też, że net sprawdza się w poszukiwaniu nowych i ciekawych wykonawców z szeroko pojętej sceny DARK a kwestia bonus tracków to też małe piffo dla kogoś kto wie jak i gdzie szukać :wink:
czyń swoją wolę a stanie się prawem

1 | 2 Następna
Forum : Muzyka - rożne