|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2009-12-15 21:29:41
powiem krótko, wyrosłem z wąchania płyt i gapienia się na książeczkę, wole wydać kasę na pieluchy dla małej a płytę zassać. Fascynacja swoją drogą a priorytety swoją drogą. time shal tell... |
||||
|
Benjamin_Breeg
Matuzalem Posty: 1049 Poznań |
2009-12-15 21:40:06
Też prawda. Być może, jak i w moim życiu pojawią się TE priorytety też przestanę kupować płyty. |
||||
|
CrommCruaich
Matuzalem Posty: 1867 Wrocław |
2009-12-15 21:49:07
Dlatego teraz kupuję płyty, aby gdy się zmienią priorytety móc rozkoszować się swą kolekcją Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link |
||||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-12-15 21:57:41
Szczera prawda, pieniądze na drzewie nie rosna Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-12-16 22:56:07
Powiem tak 8) nie jestem zbyt zamożny ,wręcz odwrotnie kupno orginalnej płyty to dla mnie spory wydatek,ale jeśli chcę kupić i kupuję płyty orginalne to po prostu łapię się różnych fuch.Wiadomo i u mnie są różnego rodzaju ważniejsze priorytety niż kupno płyty.Ale zawsze robię tak aby pogodzić jedno z drugim.Chcę sobie kupić płytę to muszę sobie na nią zapracować proste jak drut. :P a płyty kupowałem i będę kupować do końca swoich dni,niezależnie od innych priorytetów ,to tylko kwestia organizacji i zaradności :wink: Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||||
|
sanctaputana
Bicz Posty: 155 Jelenia Góra, W... |
2009-12-17 13:08:54
a pamiętacie taki wynalazek jak kaseta? przypominam sobie jak w szkole podstawowej przegrywało się kasety, były jakieś patenty z zaklejaniem taśmą, to był dopiero czad, a nie jakieś tam jedno kliknięcie i już płytka na dysku :wink: ostatnio nawet znalazłam pudełko, w którym odkryłam moją ukochaną kasetę :!: Moonspella Sin/Pecado, coś Tristanii i Deggiala :!: Theriona 8O osobiście mam taki problem, że często nie podoba mi się cała płyta wykonawcy tylko wybrane kawałki, ale nie wyobrażam sobie, żeby z rynku całkowicie zniknęły płyty CD, myślę też, że net sprawdza się w poszukiwaniu nowych i ciekawych wykonawców z szeroko pojętej sceny DARK a kwestia bonus tracków to też małe piffo dla kogoś kto wie jak i gdzie szukać :wink: czyń swoją wolę a stanie się prawem |
||||