randki gothów :-) - strona 1125

Help
Forum : Śmietnik
62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 Następna
GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-04 17:00:44
My się raczej nie poznamy tak jak przypuszczam większość użytkowników więc może jednak warto zadbać o większą rozwagę w wypowiedziach. I muszę od siebie coś sprostować: nie razi mnie w tobie ani w nikim jako takie życie seksualne, bo każdy jakieś ma ale trzeba mieć umiar w opowiadaniu o tym na forum. Ty przekroczyłaś granicę już na tyle, że po prostu jaskrawo się kompromitujesz, byłam aktywna w maju na tym forum, wtedy rozpisałaś się w temacie "anal" co chwile oferujesz komuś wysyłanie zdjęć, spotkania, to jest za przeproszeniem k*rewsko niesmaczne nawet w zartach tym bardziej, że masz się za damę i dojrzałą kobietę. Potem w ogóle nie czytałam żadnych tematów aż do jakichś 2 tygodni wstecz gdzie dałaś popis w temacie o uczuciu w seksie, nie czytałam tematu o prostytucji nie wiem co tam jest i co tam pisałaś ale już ostro przeginasz a uwierz mi, że nie jestem przesadnie upierdliwa ale po prostu mnie to razi, nawet mnie! I nie jestem pierwszą osobą o której wiem, że jakoś zwróciła ci na to uwagę co tym bardziej powinno dać ci do myślenia. Sorry za chaotyczny post ale chciałam to wyjaśnić.
Motto? Oczywiście inteligentne, niegorszące o lekkim zabarwieniu humorystycznym.

Raoul_Duke
Bicz
Raoul_Duke
Kielce

2009-08-04 17:04:30
Trochę zabawne jest to, że Viki się czepia panna, która pokazuje swoje gołe dupsko każdemu kto tylko zajrzy w galerię, no ale nic, nie wnikam w wasz konflikt :roll:

:arrow: Vika - ja Ciebie też :) a to forum zawsze było nudne bez ludzi takich jak ja.

:arrow: GoopiaPeezda666 - Raoul, a nie "Ra coś tam". ale jak się filmów nie ogląda, to się nie kojarzy pewnych postaci :roll:
pierdolić ludzi

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-04 17:13:37
Raoul_Duke Napisał:
Trochę zabawne jest to, że Viki się czepia panna, która pokazuje swoje gołe dupsko każdemu kto tylko zajrzy w galerię, no ale nic, nie wnikam w wasz konflikt :roll:

:arrow: Vika - ja Ciebie też :) a to forum zawsze było nudne bez ludzi takich jak ja.

:arrow: GoopiaPeezda666 - Raoul, a nie "Ra coś tam". ale jak się filmów nie ogląda, to się nie kojarzy pewnych postaci :roll:

Owszem, pokazywanie nagości jest kontrowersyjne i może budzić nawet u niektórych oburzenie (u ciebie raczej nie może skoro korzystasz z prostytutek ale wiem, że tylko zwracasz na coś uwagę) ale mimo to obstaję przy tym, że pokazywanie ładnego ciała w sposób estetyczny i niewulgarny nie jest równorzędne z rozwiązłością seksualną :)
Motto? Oczywiście inteligentne, niegorszące o lekkim zabarwieniu humorystycznym.

Raoul_Duke
Bicz
Raoul_Duke
Kielce

2009-08-04 17:19:55
no nie jest, ale każdy żyje jak chce. zwłaszcza gothki i metalówki nigdy za bardzo nie należały do cnotek niewydymek, więc nie powinno nikogo specjalnie oburzać to co pisze Vika :D mam wrażenie że duża częśc dziewczyn z tego forum jest tak samo lub jeszcze bardziej, że tak powiem, rozwiązła, ale po prostu o tym nie piszą udając, że takie nie są. trzeba docenić szczerość Viki :D

no rzeczywiście widok Twojego tyłka mnie nie oburza ani trochę, jest całkiem niezły, acz wolę chudsze :D
pierdolić ludzi
Ostatnio zmieniany: 2009-08-04 17:21:36

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-04 17:24:57
Niestety nie jestem gothką ani metalówą, ostatnio nawet zbaczam w disco polo więc nie wiem jak to jest być cichodajką :lol: Raz jedyny się puściłam było to pamiętnego wieczora gdy poznałam swoją jedyną miłość czyli mojego misia ale to widać było pewne, że juz razem zostaniemy zresztą za bardzo nie miałam wyboru, bo powiedział, że jak z nim nie będę to zniszczy świat więc wolałam w tych okolicznościach się nie spierać :lol: hihi

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-08-05 07:11:56

To teraz słowo od moderatora. Skasowałem 2 strony pełnych "serdeczności" postów i albo zaczniecie rozmawiać ze sobą na POZIOMIE jak sami sobie zdążyliście to już po kilkanaście razy wypomnieć albo zamknę temat i będzie koniec fruwania po kosmosie.

A teraz ode mnie:

Po pierwsze: ludzie co was do jasnej cholery obchodzi to czy ktoś wysyła komuś swoje zdjęcia :!: :?: Nie wasze zdjęcia, nie wasz interes. Zamiast rozmawiać ze sobą poważnie i likwidować kryzys braku ambitnych postów to bawicie się w skakanie sobie do gardeł jak dzieci w piaskownicy.

Po drugie: jak ktoś ma zamiar chwalić się walorami swojego ciała to niech to robi bez rozgłosu i na osobności prywatnie. Nie ma potrzeby chwalić się tym.

Będę miał oko na ten temat.

"God makes me a cannibal to fix problems like you."

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-05 11:56:03
KostucH Napisał:

Po drugie: jak ktoś ma zamiar chwalić się walorami swojego ciała to niech to robi bez rozgłosu i na osobności prywatnie. Nie ma potrzeby chwalić się tym.

Bądź łaskaw dołączyć ten dopisek obok kolejnej 5, którą mi dasz w mojej galerii misiek 8)

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-08-05 12:05:34
GoopiaPeezda666 Napisał:
Bądź łaskaw dołączyć ten dopisek obok kolejnej 5, którą mi dasz w mojej galerii misiek 8)

To co napisałem nie dotyczy posiadania własnej galerii bo już różne zdjęcia widziałem na tej stronie. Chodzi min o to by kwestie dotyczące prywatnej korespondencji zatrzymać dla siebie :)

Jak wrzucisz coś nowego... to może dam 5 :wink:

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-05 12:17:06
Wiem wiem, bycie modem zobowiązuje choćby to było forum zwolenników Leszka Bubla. Ale i tak se będziemy dowalać od czasu do czasu, nie z przekory ale takie są moje skromne prognozy jak znam to forum :P A ten temat ogólnie też jest wyczesany, może się pochylę i zlituję nad jego założycielem: słuchaj ziąą na sympatii masz w wyszukiwarce palantów i palantek zakładkę "upodobania muzyczne" etc. więc szukaj tam. Będziesz mieć chociaż większą pewność, że tam ktoś będzie rad, jak do niego napiszesz jako spragniony miłości i cielesnych uciech goth hasacz.

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-08-05 13:17:51
GoopiaPeezda666 Napisał:
W(...) Ale i tak se będziemy dowalać od czasu do czasu, nie z przekory ale takie są moje skromne prognozy jak znam to forum :P(...)

A ja z przyjemnością będę tak długo kasować jak przegniecie pałe, dopóki sam nie stracę cierpliwości i polecą głowy :wink:

Nie chcę tu nikogo broń boże straszyć. Chcę tylko przez to powiedzieć, że moderator też człowiek :wink:

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-05 13:24:18
Panie Kostuchu... i tak zanim mnie zbanujesz to najsampierw musisz mnie ostrzec niczym polski policjant przed strzałem drze japę, potem strzela do nieba 3 razy potem 2 razy w ziemię no ale spoko będę juz grzeczna przez tydzień znaczy postaram się bez kitu :lol:

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-08-05 13:34:21
GoopiaPeezda666 Napisał:
Panie Kostuchu... i tak zanim mnie zbanujesz (...)

Pan KostucH nie banuje jeno do bana przedstawia kandydata :wink:

Więc miej litość dla siebie i dla innych. Nie ma nic przyjemnego w wyznaczaniu kogoś na odstrzał.

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-08-05 14:27:43
KostucH Napisał:
GoopiaPeezda666 Napisał:
Panie Kostuchu... i tak zanim mnie zbanujesz (...)

Pan KostucH nie banuje jeno do bana przedstawia kandydata :wink:

Więc miej litość dla siebie i dla innych. Nie ma nic przyjemnego w wyznaczaniu kogoś na odstrzał.

polać mu, dobrze godo :twisted: 8)

uff, to może o tych randkach...
jest tu jakiś goth or not?
Make Foch Not War

rozbit
Primogen
rozbit
Poznań

2009-08-05 16:28:49
minawi Napisał:
uff, to może o tych randkach...
jest tu jakiś goth or not?

Not :twisted: :twisted: :wink:

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-08-05 19:02:04
Ja bym miała jednego gotha (jezu co za słowo) ale że nie wolno się tutaj przechwalać swoją (i chyba czyjąś też) aparycją pozostaje wam szanowne gotyckie dupeczki jedynie niezaspokojona ciekawość :lol: A takie zajebiste ma te klamerki przy tych swoich dark techno gumiakach....

62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 Następna
Forum : Śmietnik