|
HardKill
Moderator Posty: 7823 Szczecin |
2009-12-02 20:35:56 Nowy Medal of Honor w 2010
Nowy Medal of Honor oficjalnie zapowiedziany! No i na taką wiadomość długo już czekam :D po prostu REWELACYJNIE
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2010-08-16 21:47:46 |
|
Elvis
Anciliae Posty: 393 Poznań |
2009-12-07 21:39:10
Ok. Protestuje. Buu! Tyle "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
|
dzizusu
Bicz Posty: 1324 |
2009-12-07 22:51:17
szczerze ? rzygać mi sie już chce od Tyh Moherów Modern Wafli itp itd :D nie sadzilem ze to kiedykolwiek napisze ale tak!! mam dosć przynajmiej na rok :D :twisted: |
|
HardKill
2009-12-07 22:56:14
to se rzygaj dzizusu :D maine kolegen :lol: xD a mnie pasi ta zmiana w CODa i MOHa :D jupii... Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1277 TowerHamlets |
2009-12-07 22:56:50
EEEEE tam DZIZUSU gadasz,ja dopiero teraz zaczne zabawe 0(((( |
|
HardKill
2009-12-07 23:12:56
Ta nasz kolega dzizusu wyrażnie powinien sobie odpocząć i na jakiś urlopik od gierkowania by mu się zdało :lol: xD hehehe Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1277 TowerHamlets |
2009-12-07 23:18:02
Kurde a mi by sie własnie przydał urlopik,własnie na giercowanie 0(((( |
|
Elvis
2009-12-15 22:42:18
I będziemy mieli Modern Warfare 3 :> "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
|
HardKill
2010-08-16 18:39:25
Jak wiadomo premiera kolejnej części MOH przewidziana jest na 15 października tego roku, i co za tym idzie,z dnia na dzień dostajemy coraz więcej informacji na jej temat.Oto i kolejne najnowsze wieści na temat Medal Of Honor.Jako że jestem wielkim fanem MOH jak i COD każda nowa informacja na ich temat działa na mnie elektryzująco
A oto i najnowsza prezentacja kampanii dla pojedynczego gracza z Medal of Honor
Youtube Więcej informacji poniżej > >>> 1. Medal Of Honor 2010 >>> 2. http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/100&ch=1&sd=1?ep=100&ch=1&sd=1 >>> Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2010-08-16 18:50:09 |
|
vladdrank
Bicz Posty: 46 Poznań |
2010-08-17 10:15:23
Mam nadzieje ze "singiel" bedzie w miare grywalny i troche dluzszy niz 5 h Na multi nie licze bo z tego co juz ludzie grali w bete to niestety marna namiastka MW2 |
|
HardKill
2010-09-27 17:04:07
No ja też liczę na to że nowy Medal Of Honor singiel, będzie dłuższy niż te 5h no powiedzmy, żeby tak z 8h
GamesCom 2010 i konderencja Electronic Arts połączona z prezentacją najnowszej odsł ny Medal Of Honor
Medal of Honor Consult -video GamesCom 2010 >>> http://www.youtube.com/watch?v=tWOH_bA9GmE >>> > Medal of Honor: multiplayer < >>> http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=15119 >>> Całkiem niezła jazda no jeszcze troszkę i bedzie ataken hehehe
Medal of Honor: walka śmigł wcem AH-64 Apache
Youtube Czy będzie kontynuacja serii MOH...? > Medal of Honor musi sprzedać się przynajmniej w 3 milionach egzemplarzy < >>> http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=53710 >>> Jestem pewien,ze nie zależnie od tego,w ilu egzemplarzach sprzeda się nowy MOH,kontynuacja serii jest nie zagroż na
Niedługo ruszą otwarte beta testy Medal of Honor Więcej info: > TU < The MOH Experience Part 5: Objective Raid Youtube Co ciekawe,gra nie będzie mogła być dostepna w Amerykańskich bazach wojskowych ze względu na pewne sprawy związane z trybem multiplayer...?
Medal of Honor - pełne wymagania sprzetowe. Minimalne wymagania sprzetowe: * Procesor: Pentium D 3.2GHz / Core 2 Duo 2.0GHz / Athlon 64 X2 * Pamięć operacyjna: 2 GB * Karta grafiki: 256 MB (GeForce 7800 GT / Radeon X1900 lub lepsza) * Dysk twardy: 9 GB * System operacyjny: Windows XP/Vista/7 Rekomendowane wymagania sprzętowe: * Procesor: QuadCore 2.0Ghz * Pamięć operacyjna: 2 GB * Karta grafiki: 512 MB (GeForce GTX260 / ATI Radeon 4870 lub lepsza) * Dysk twardy: 9 GB * System operacyjny: Windows XP/Vista/7 Wiecej info > TU < Wygląda na to,że nowa odsłona Medal Of Honor pobije wszystkie poprzednie części gry z serii > MOH <
Więcej info poniżej > >>> Rekordowa przedsprzedaż: Medal of Honor
>>> Nie drażnić Taliba
*** Twórcy Medal of Honor rezygnują z „Talibów” *** Pełne info > TU < Gra Medal of Honor ukaże się za oceanem już 12 października.W Polsce trzy dni później
Wiedziałem Cheater maine kolegen,że nie wytrzymasz długo bez gierkowania w Medala hehehe
Gracze którzy czekają na demo nowej odsłony Medal Of Honor będą zawiedzeni,albowiem takowego nie będzie,przynajmniej do czasu oficjalnego ukazania się samej gr.y
Więcej info > TU < Już za trzy dni premiera nowej odsłony Medal Of Honor
W necie pojawił się filmik z rozgrywki, polegającej na infiltracji terenu nocą
Youtube i jeszcze jeden filmik z MOH: Frontline, darmowy remake dołączony na płytce z nowym Medal of Honor - tylko w wersji na Playstation 3. Youtube Stare ale jakże jare eh..aż miło kiedy grałem w to po raz pierwszy w wersji na PC jadka na plaży totalnie mnie zaskoczyła,oczywiście bardzo pozytywnie,mam nadzieję że MOH powróci jeszcze do klimatów II Wojny Światowej.
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2010-10-12 19:48:05 |
|
Elvis
2010-10-13 01:04:33
Sa już pierwsze recenzje. Ogólnie kicha, IGN dało 6.5, GT coś około 7.5. Czekam na CoD: Black Ops. "Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego." |
|
HardKill
2010-10-13 17:42:51
Nie interesują mnie recenzje,nigdy nie kierowałem się nimi i nie mam takiego zamiaru.MOH i COD to dla mnie gry nr.1, tak było i tak będzie,jeszcze dwa dni do premiery nowej odsłony MOH oczywiście 15go walę do epiku po nowego Medalka Of Honorka
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2010-10-13 17:50:28 |
|
FreddyKruger
Primogen Posty: 235 Poznań |
2010-10-13 17:48:46
W tych recenzjach najśmieszniejsze jest to, że wadami MoH jest dokładnie to, co w MW2 było przez nich uważane za zalety. Dla mnie problem jest taki, że są to wady i MoH tu i teraz przestaje mnie interesować już całkowicie (ma takie same szanse na moje pieniądze jak BO). Już beta multi była odrzucająca, ale miałem nadzieję na długiego i dobrego singla, którym pierwsze MoHy zachwycały. Tradycji nie stała się zadość. Jak zobaczyłem gameplay w którym pierwsi napotkani przeciwnicy są Czeczenami, to po prostu padłem ze śmiechu. Owszem jest to możliwe, ale jest to jak 1:1000000 i jest to zwykła medialna mitologia dla idiotów. Gra śmierdzi propagandą, a takiego czegoś nie toleruję. Co nas nie zabije to nas sponiewiera. Ostatnio zmieniany: 2010-10-13 17:53:33 |
|
HardKill
2010-10-13 18:06:28
Komu śmierdzi,to śmierdzi.Nic nie jest w stanie powstrzymać,czy zniechęcić mnie przed kupnem nowego Honorka,nawet jeśli potem okazało by się że gra jest po prostu nie taka jak bym oczekiwał. Oryginał muszę mieć.W MOH gram od samego początku serii,bywały lepsze i gorsze odsłony MOH.Ale jak przystało na prawdziwego fana jestem z nimi na dobre i na złe
Multiplayer Medal of Honor - Mogło być lepiej > TU < O i kolejna recenzja nowego Honorka Tylko 2/5?! > TU < Ta recenzja nie powstrzyma mnie przed kupnem nowego Honorka,to się nazywa uzależnienie hehehehe,no cóż może i faktycznie gra nie będzie powalać na kolana...
Cheater maine kolegen,nie podzielisz się z nami swoimi uwagami o nowym Medalku ja niestety jeszcze nie jestem w posiadaniu tej gierki,chwilowy brak kasiorki na ten cel,ale niedługo ją nabędę
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2011-01-07 16:58:50 |