|
Cheater
Primogen Posty: 90 M&M |
2010-10-17 09:38:35
a owszem podziele sie moj drogi kolego otoz dla mnie nowy medalek to nic innego jak mizerna kopia call of duty :) tyle ze z gorsza oprawa graficzna :D gre skonczylem na srednim poziomie trudnosci w 3,5 h czy jest to gra slaba ? hmm powiem ze niczym nowym nie zaskakuje wszystko to bylo juz w produkcajch infinity ward nie rozumiem zamiarow tworcow czy oni chcieli poprostu gre identyczna zrobic jak COD tylko pod innym szyldem ? mam mieszane uczucia w sumie mozna pograc taka zapchaj dziura w oczekiwaniu na Black Ops :D mam nadzieje ze treyarch tego nie spieprzy i bedziemy mieli porządnego Fpsa czego wam i sobie życze :D
Zapomnialem dodac ze bardzo podobaja mi sie odglosy broni :D bardziej niz w jakielkowiek innej gierce :D ahh ten dzwiek kałasza z rana bezcenny Close your eyes Look deep in your soul Step outside yourself And let your mind go Ostatnio zmieniany: 2010-10-17 09:40:36 |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2010-10-17 10:58:18
Znakomita recenzja maine kolegen,po przeczytaniu tego,tym bardziej mnie skręca by zakupić sobie nowego Honorka
Naprawdę nikt nie jest w stanie zniechęcić mnie do zakupu nowego Honora nawet jeśli jest nie taki jak by się oczekiwało.Już kiedyś pisałem że łykam jak świeże bułeczki wszystko co zwie się > Medal Of Honor i Call Of Duty < no tak już mam,po prostu jestem związany z tymi dwiema grami na dobre i złe.Czasem są lepsze a czasem gorsze i to jest normalne,nie można za każdym razem spodziewać się że jakaś nasza ulubiona seria gier,za każdym razem będzie nas powalać na kolana.W każdej w tych nawet słabszych grach znajdziemy mimo wszystko coś fajnego. Cheater maine kolegen godołeś,że jazda Quadem podobała się tobie,tylko to czy coś jeszcze oprócz dżwięku strzelającej broni,szczególnie zwróciło twoją jak zwykle czujną uwagę :) Zdaje sobie sprawę z tego co widziałem w necie że nowy Honorek nie jest zbytnio dobry,mimo to wkrótce se go zakupie może trza podejść do tego,nie jako do pełnej gry,a jako do dodatku.
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2010-10-17 11:13:25 |
|
Cheater
2010-10-17 11:14:12
A tak jazda quadem fajna :D ogolnie rzecz biorac przyjemnie sie gralo w nowego Medalka pewnie dlatego ze gra sie jak w moderna :D Close your eyes Look deep in your soul Step outside yourself And let your mind go |
|
HardKill
2010-10-17 11:51:04
No ludziska jak już Cheater coś powie ,pies na Medala i Calla ,szczególnie jeśli chodzi o grę w sieci ,jego słowa trza brać sobie do serca :) hehehe aha maine kolegen,nic nie wspomniałeś o siecówce w nowym Medalku...?
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
Cheater
2010-10-17 11:52:40
nie wspomnialem bo nie gralem :D bo mam ze tak powiem wersję nie sklepową Close your eyes Look deep in your soul Step outside yourself And let your mind go |
|
HardKill
2010-10-17 11:56:03
a no tak maine kolegen w tej wersji w sieci se nie pograsz,na razie :) hehehe widać muszę tak czy owak kupić ten oryginalik czy tego chcę czy nie :) hehehehe
Mamy już nowe informacje dotyczące Medal of Honor 2 Rozpoczęto już prace nad Medal of Honor 2? Więcej info > TU < No maine kolegen informacja ta chyba raczej ciebie nie ucieszy :) hehehe Kontynuacja Medal of Honor oficjalnie potwierdzona Więcej info > TU < Całkiem dobra wiadomość > Następne Medal Of Honor, na silniku Battlefield 3 Więcej info > TU < A tym czasem ponownie ataken w MOH > Airborne , no to mamy to z głowy, teraz czas w końcu ataken w MOH 2010 . Ten ostatni Medal jest normalnie w mordę, delikatnie mówiąc cieniutki, no cóż bywa i tak, dobrze że kupiłem go tanio względnie. Czyż nie mogło być podobnie w Medalu 2010, jak tu, ech łza się w oku kręci, kiedyś to były dopiero gierki :) Youtube I na cóż obecnie wypasiona grafika, jak gry cienkie. Pierwsze szczegóły na temat nowej odsłony serii Medal of Honor na początku marca? Więcej info > TU < Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2012-02-07 21:09:19 |