Solstice - Solstice

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Solstice - Solstice
zsamot
Primogen
zsamot
Gniezno

2009-12-02 00:23:51 Solstice - Solstice
Tylko gdzie kupić, posłuchać? Piwo za misję odsłaniania perełek Metalu dla Autora recki!!!!
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-12-02 09:06:03
Ja swój egzemplarz na ebayu dorwałem ... prawdę mówiąc kiedys pytałem za tą płytą na allegro, ale o dziwo niewiele osób ją posiada i nie byli chętni odsprzedać :/
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Void
Redaktor
Void
Radom, Warszaw...

2009-12-02 13:29:22 Re: Solstice - Solstice
zsamot Napisał:
Piwo za misję odsłaniania perełek Metalu

dzięki
Nothing is perfect so perfect is nothing

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-12-02 19:37:04
No płytka bomba,jak najbardziej w starym klimacie,mozna potupać nóżką,mi nie pasi tylko ten cover CARNIVORE,nie pasuje jakos do reszy,nawet brzmieniowo,ale poza tym klasa.
0((((

leprosy
Bicz
leprosy
Kraków

2009-12-02 19:38:36
O la la,mialem kiedyœ na kasecie ,miodne granie dawno nie słuchałem ,nagrali coœ potem czy sobie poszli w piach?

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2009-12-02 20:59:30 .
największy penetrator old schoola właśnie przypomniał o płycie, którą w wersji kasetowej ( pirackie MG zajebałem ze straganu w jakieś letnie popołudnie na Jarmarku Dominikańskim, tylko dlatego ze okładka mocno skojarzyła mi się ze "Spiritual Healing" :-D
Pamiętam jak przez mgłę ze wtedy zdeczko się rozczarowałem bo jako gówniarz spodziewałem się czegoś innego jednak. Parę lat temu odświeżyłem to na mp3 i już było lepiej . Teraz jak tego słucham mogę śmiało stwierdzić że Solstice są protoplastami dzisiejszej sceny zwanej death core. Tak jakby do klimatów z pierwszych płyt Death ( a jednak okładka nawiązuje hehe ) dorzucić szczyptę Cro-Mags, bądź Pyrexi z czasów średniej działalności, takie luźne skojarzenie, fajnie się tego słucha teraz na trzeźwo
time shal tell...

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-12-02 22:40:13
leprosy Napisał:
O la la,mialem kiedy� na kasecie ,miodne granie dawno nie słuchałem ,nagrali co� potem czy sobie poszli w piach?

Ano nagrali. W 1995 wydali "Pray", który był cieższy, dobrze zagrany, ale bez tego polotu - cos jak Demolition Hammer z mniejszymi jajami. A teraz niedawno trafiła do sprzedaży nowa ich płyta "To Dust", ale bez Barretta i Marqueza, wiec pewno nie to samo. Gdyby nie Void to pewno bym sobie tego nie odświeżył i dalej by zalegało u mnie jako nic ponad "dobre"

Sumo666
Redaktor
Sumo666
Wrocław (Czas...

2009-12-02 23:01:30 KOD
Płytka jest klasowa co by nie było
Wasze zdrowie mości goście (popijając abyncik)
If i can`t be my own i feel better dead.

cellar_door
Matuzalem
cellar_door
Gdańsk

2011-06-23 01:20:15
piekna płytka, wręcz ponadczasowo uniwersalna, muzyka odkrywana etapami ma największą siłe oddzialywania na emocje
time shal tell...

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2011-06-30 09:19:00
Dla mnie w dalszym ciagu jest to jeden z najbardziej pozotywnie-energetyzujących krązków jakie słyszałem po prostu dynamit

Dyskusja na temat artykułu: Solstice - Solstice
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje