|
Harlequin
Redaktor Posty: 5751 Poznań |
2009-12-01 21:32:01 DisQuieT - The Truth
Wstęp z mega dupy. Ta "gotowosć" to zajezdża mi inicjacją seksualną.
Zazwyczaj właśnie te instrumenty są uzywane przy tworzeniu muzyki rockowej i metalowej. Gratuluje spostrzegawczości.
Zdanie z dupy, totalnie niegramatne.
Taaak ? Naprawde ?? Mój Boże ... porównania do Trivium ograniczone do partii wokalnych. No i Winamp Media Player .. byś sie nie przyznawała, że z MP3 jedziesz ...
Muzyka składa sie nie tylko z partii wokalnych ... do tego momentu o warstwie instrumentalnej naprawde niewiele jest.
O Boooooożeee ... kisiel w majtach jest ??? Poza tym nie Metallika tylko Metallica, a utwór zwie sie nie "Die" tylko "Die Die My Darling" i w oryginale wykonywany był przez Misfits
masło, masło masło ...
Pierwszy naprawde sensowny fragment tej recenzji. BRAWO !
Taaaaakkk, też uważam, że gitary i perkusja są uzdolnione ... :lol: podobno i gitary i perkusja miały 6 z matematyki na maturze
Różnicę w stosunku do czego ? No i czym ten tekst się różni skoro o nim wspominasz ?
Co ta ballada zwalnia ? Podobno u mnie z firmy kogoś wywalili, to może jest jej sprawka xD. A respirator poraża ? myslałem, że ma inne zastosowanie.
A zdania złożone potrafimy tworzyć ?
I od razu niech napiszą do Św. Mikołaja i do Dona Kinga, żeby ustawił im walkę z Gołotą :lol:
Oooooo, nie wiemy ktoś śpiewa w Iron Maiden ??? Wstyd !!! Nooooo, udało Ci się, ostatnie zdanie jest normalne i nie jest bełkotem w przeciwieństwie do 4/5 wcześniejszej części recenzji.
mogącą być, czy po prostu będącą ?
A moze by tak zdanie złożone ?
To gdzie ta odwaga, skoro lawirują po bezpiecznym gruncie ?
A co ma koncert do wydawnictwa studyjnego ? Ta wypowiedź zaleciała cuchnącym populizmem i nadsubiektywizmem. Panno Ash, zanim podda pani kogos tak ostrej krytyce jak pana Sumka, to prosze też uważnie prześledzić swój artykuł ... i proponuje trochę zmienić zawartość profilu ... EDIT: 4 to ocena, żeby Cię zmotywować. Gdybym kierował sie Twoimi kryteriami, musiałbym ocenić Twoja recenzję znacznie nizej ... ale głowa do góry ... Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ash_Wednesday
Primogen Posty: 356 Poznań |
2009-12-01 21:54:04
Dziękuję za słowa krytyki, przyjmuje je i w przyszłości postaram się nie popełniać podobnych błędów Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać... |
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5751 Poznań |
2009-12-01 22:00:56
spoko, głowa do góry, następny razem lepszą napiszesz
pozdrawiam Cycki, Flaki i Szatan !!! |
|
dzizusu
Bicz Posty: 1324 |
2009-12-01 22:12:48
ze tez Ci sie ku***a chciało :wink: :D |
|
Ash_Wednesday
Primogen Posty: 356 Poznań |
2009-12-02 00:21:24
Ja tak tylko dorzucę, że niektóre błędy jak "Metallici" jako "Metalliki" nie są moją robotą, bo odmieniłam poprawnie, a korekta zatwierdzająca tekst zmieniła to nie odpowiadam za błedy Voida. Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać... |