|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2009-12-01 19:07:38 Lost Soul - Immerse In Infinity
Nigdy nie byłem pasjonatą muzyki Lost Soul, uwazałem ich za drugo a nawet 3 ligowców, np taką "Ubermensh - Death Of God" uważam za płyte z mega dupy a nową zaczołem słuchac z czystej przekory, a nuż się coś zmieniło no i żeczywiście. Zmieniło się na tyle że tym razem Lost Soul gra death metal z mega dupy Behemotha hehe, albo raczej ehhh, bo nad tym trzeba płakać a nie się śmiać. Płakać nad kondycją polskiego death metalu który się stacza od dobrych kilku lat po równie pochyłej w stos jednakowego gówna o takim samym brzmieniu i jednakowych rifach i patentach w graniu. Zero orginalności, zero pomysłów, zero chaosu, zero pasji w graniu, wszystko jest schematyczne, przewidywalne i do bólu nudne, żygać się chce.... cały czas pocieszam się jeszcze sceną grindową w naszym kraju która potrafi zaskoczyć i powalić na kolana, tymczasem kapele death metalowe na czele z Behemothem, Vaderem, Devilyn, Hate i całą rzeszą innych pindoli ze stajni Empire records grają jedną wielką, smutną, nudną i żałosną papkę na jedno kopyto.... time shal tell... |