Burzum - Den Hvite Guden

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Burzum - Den Hvite Guden
Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2009-11-19 21:18:11 Burzum - Den Hvite Guden
hehehe jaki mądrala :wink:

no ale co do muzyki to wciąż nie wiadomo czy to nie będą przypadkiem kolejne pimpołki 8)
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

prometherion
Bicz
prometherion
Toruń

2009-11-19 22:54:22 true;D
Ostatni prawdziwy blackmetalowiec :D
Niemożliwe nie istnieje

Rochu
Anciliae
Rochu
Gliwice

2009-11-19 23:03:25
Nie lubie gościa, ani jego muzy. Dużo bardziej wole pozerskie Dimmu Burger niż kolesia co ma głos jak kastrowany na żywca nietoperz. :P
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny, a ja śmieje się z was, bo jesteście tacy sami. - Jonathan Davis

zsamot
Primogen
zsamot
Gniezno

2009-11-20 09:45:50
Nie ma jak to zanegować innych, jeszcze kretyn pluje na system penitencjarny- gnój- w Polsce gówno by mia,l z życia i kasy. Kretyn i frustrat. Każdy, kto narzeka na innych, jest zerem, które musi innych deprecjonować, by sobie zrobić dobrze.
Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;)

Freakstranger
Anciliae
Freakstranger
Kraków

2009-11-20 10:59:49
Jakby miał nagrywać 'pimpołki' to by nie gadał tyle o niskim poziomie sceny blackmetalowej. :D
"Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację"

Neron_Kesar
Bicz
Neron_Kesar
Bergen

2009-11-20 17:02:38
Rochu Napisał:
Nie lubie gościa, ani jego muzy. Dużo bardziej wole pozerskie Dimmu Burger niż kolesia co ma głos jak kastrowany na żywca nietoperz. :P

Czytając ten artykuł byłem święcie przekonany, że Varg zjeżdża głównie Dimmu. :P
Z jednej strony w cale mu się nie dziwie, bo z jego punktu widzenia to aż żal dupę ściska patrząc na ich marny image, który nieudolnie stara się ciągle pokazać "oh jacy to my mhroczni i źliiii, gramy symfoniczny super black metal i to my jestesmy trVe!". Z drugiej strony zaś, lubię Dimmu za ich muzykę - innowacyjność która nie ujmuje im na jakości tej muzyki, nic poza tym.
Ukrutt forgår ikke så lett...

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2009-11-20 20:25:09
:arrow:
zsamot Napisał:
gnój

:arrow:
zsamot Napisał:
Kretyn i frustrat

zsamot Napisał:
Każdy, kto narzeka na innych, jest zerem, które musi innych deprecjonować, by sobie zrobić dobrze.
:lol: :lol: :lol:
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

mefir
Redaktor
mefir
Poznań

2009-11-21 00:00:17
wspomniany "kretyn, frustrat i gnój" nagrał mniej lub więcej dobrego gówna w przeszłości,,, czasami mam ochotę to posiadać...

a współcześnie to często jestem zniesmaczony współczesnością, więc mały zakres wypowiedzi jest zgodny z moim doświadczeniem
nie miewam dobrych nastrojów !

sodomia
Anciliae
sodomia
Kalwaria Zeb.

2010-01-24 14:55:55
Chciałbym tylko przypomnieć , iż Varg którego uważacie za kretyna i frustrata uważny ciągle jest za jednego z najważniejszych twórców Blacku , i to w czasach kiedy ta muzyka była w podziemiu. Zresztą sam słucham Burzum bardzo długo i mogę powiedzieć że w tej muzyce jest wszystko czego mógłbym chcieć. Pozatym zawsze lepsze Burzum niż Mayhem !!!!!!!!!
Nie ma Boga nad Człowieka !!!

Kolo_Zebate
Primogen
Kolo_Zebate
Częstochowa

2010-02-15 09:59:35
zsamot Napisał:
Nie ma jak to zanegować innych, jeszcze kretyn pluje na system penitencjarny- gnój- w Polsce gówno by mia,l z życia i kasy. Kretyn i frustrat. Każdy, kto narzeka na innych, jest zerem, które musi innych deprecjonować, by sobie zrobić dobrze.

Dla mnie natomiast, jest znakomitym muzykiem i niegłupim człowiekiem. Co się tyczy sceny black metalowej, to nie zgadzam się z jego opinią. Jest dużo dobrych kapel, nawet wśród tych popularnych. Np. Graveland, Nokturnal Mortum, Arkona (o ile te dwie ostatnie, nazwiemy jeszcze black metalem, to możemy je uznać, za mistrzowskie, awangardowe przykłady gatunku).

Ale wiem, co Varg ma na myśli. Jemu chodzi o tych.... no powiedzmy - dziwaków, z warkoczykami i kucykami, którzy radośnie pożerają wątroby z żelatyny i stroją się w damskie patałaszki hehehe Mnie tam osobiście nie przeszkadzają ci dziwacy, jemu widocznie bardziej szkodzą, bo kiedy TWORZYŁ LWIĄ CZĘŚĆ TEGO, co dzisiaj się nazywa black metalem, to miał zupełnie inną wizję tego nurtu.
Zaczynam z tym serwisem na nowo, od innej strony. Internetowe dysputy filozoficzno-religijno-polityczne są nazbyt nudne, męczące i bezproduktywne, bym miał ochotę je prowadzić.

Dyskusja na temat artykułu: Burzum - Den Hvite Guden
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne