Bloodlust Night Ressurection - strona 30

Help
Forum : Imprezy
1 | 2 | 3 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Bloodlust Night Ressurection - strona 30
minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-11-16 19:39:23
Diesel Napisał:
rozbit Napisał:
Diesel za Laibacha i tą techniawę przed idziesz do wykastrowania :twisted: :wink:

Obrażasz jeden z najważniejszych utworów w moim życiu. Za karę będziesz na następnym plakacie SMOG :D

PS. I dodatkowo zrobię fotomontaż i zamiast soku bananowego wkleję Ci Żubra. To będzie dopiero siara :D

wiem, że nie w temacie, ale nie mogłam się oprzeć: fotomontażu nie trzeba: http://lh4.ggpht.com/_Tck0CUGyPiI/Su2vxUWZsBI/AAAAAAAAEEQ/1S-25ohel-o/s512/IMG_0164.JPG :wink: 8) :twisted:

a na kolejny Bloodlust oczywiście z niecierpliwością czekam, choć oby nie za szybko, bo co za często to niezdrowo :P
Make Foch Not War

ukochany
Anciliae
ukochany
Poznań

2009-11-16 20:51:00
Mi się impreza podobała, jak tylko można.
Proporcje różnych gatunków muzyki były akurat takie, żeby trochę potańczyć przy tym co się lubi oraz żeby znaleźć nieco czasu na piwko i pogaduchy ze znajomymi gdy lecą rzeczy przy których nie ciągnie człowieka na parkiet.

Dawno nie byłem w Bazylu i ze zdziwieniem zauważyłem potężne pęknięcie biegnące przez parkiet - ciekawe co tam jest pod spodem

Diesel
Primogen
Diesel
Generalna Żube...

2009-11-16 21:39:34
ukochany Napisał:
Dawno nie byłem w Bazylu i ze zdziwieniem zauważyłem potężne pęknięcie biegnące przez parkiet - ciekawe co tam jest pod spodem

Tam już jest tylko lawa :twisted:
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE

Durante
Anciliae
Durante
Poznań

2009-11-17 18:44:18
Był nowy Rammstein, więc impreza nie może być osądzona jako nieudana. :P

No bo fajnie, że była również współczesna, metalowa muzyka. Ja pochwalam. :]
Keiner stirbt für bloße Werte.

Sachmecik
Primogen
Sachmecik
Poznań

2009-11-18 14:14:56
Było dobrze ;] Dawno tak dobrze nie bawiłam się w Bazylu :D
I co dla mnie ważne: dużo, dużo DM ^^ a do tego dobra elektronika i cięższe klimaty.
Czekam na kolejną odsłonę :D
Viribus Unitis. Lux Veritatis. Et Omnia Amor.

Dyskusja na temat artykułu: Bloodlust Night Ressurection - strona 30
1 | 2 | 3 Następna
Forum : Imprezy