Nowy Slayer - World Painted Blood - w sieci! - strona 15

Help
Forum : Metal
1 | 2 Następna
Rochu
Anciliae
Rochu
Gliwice

2009-10-28 17:36:14
A mi się kurewsko podoba \m/
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny, a ja śmieje się z was, bo jesteście tacy sami. - Jonathan Davis

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-10-28 22:14:12
A ja wole Cannibal Corpse "Evisceration Plague". Ten album to dopiero perełka. A Slayer... slayer... A to oni jeszcze żyja :?: :lol:
"God makes me a cannibal to fix problems like you."

Sumo666
Redaktor
Sumo666
Wrocław (Czas...

2009-10-28 22:22:00 ...
Canibale po Bleeding to KUPA :P Sorki ale tak moje opinia.
A ten nowy Slayer to KUPA :P Słaby słaby no po prostu słaby. Moim zdaniem ten zespół już się niestety skończył :chlip:
If i can`t be my own i feel better dead.

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-10-29 05:15:57 Re: ...
Sumo666 Napisał:
Canibale po Bleeding to KUPA :P Sorki ale tak moje opinia.
A ten nowy Slayer to KUPA :P Słaby słaby no po prostu słaby. Moim zdaniem ten zespół już się niestety skończył :chlip:

HE!!?Tak w ogóle to sie zastanawiam czy Twój nick nie powinien brzmieć KUPA666 :P ,skoro wszyscy nagrywaja przestraszną srake,podłóg Twojego gustu oczywiscie. :wink:

A płytka miodzio,ogromna dawka agresji opakowana w dziwne,acz surowe brzmienie,zagrane wszysko po staremu,bez zadnych zbednych fajerwerków dzisiejszego "modern metalu"Dla mnie korzenie bezpretensjonalnej agresji.Jak to mówi moja kobieta-...im dłużej tego słuchasz,tym bardziej jestes wkurwiający,hehehe,cały SLAYER.
A wiec na poczatek dnia,który bedzie dzisiaj ciezki
SLAYER-WORLD PEINTED BLOOD i poszli. :twisted:
0((((

Sumo666
Redaktor
Sumo666
Wrocław (Czas...

2009-10-29 06:39:05 Slayer
Dzieki za pomysł z nickiem :) Thx człowieku man - pomyślę nad ty :)
A Slayer - tak jak wspomniałeś - brzmienie ktore jest na tej plycie po prostu mi nie odpowiada. Na tej plycie nie ma przestrzeni ktora była na choćby God Hates....
Sad But True
If i can`t be my own i feel better dead.

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-10-29 06:52:30
A ja sie zastanawiam czy to nie jest troche tak, ze "o, nowy Slayer, tak czy owak jest zajebisty, bo oni są zajebiści i trzeba ich uwielbiać" :/

ja tej płyty nie lubie z 2 powodów - za duzo punka i za mało mięcha (czytaj zbyt sterylne i płaskie brzmienie)
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Lisa
Primogen
Lisa
Częstochowa

2009-10-29 11:17:21 Re: ...
DEMONEMOON Napisał:

A płytka miodzio,ogromna dawka agresji opakowana w dziwne,acz surowe brzmienie,zagrane wszysko po staremu,bez zadnych zbednych fajerwerków dzisiejszego "modern metalu"Dla mnie korzenie bezpretensjonalnej agresji.Jak to mówi moja kobieta-...im dłużej tego słuchasz,tym bardziej jestes wkurwiający,hehehe,cały SLAYER.
A wiec na poczatek dnia,który bedzie dzisiaj ciezki
SLAYER-WORLD PEINTED BLOOD i poszli. :twisted:

Podpisuję się pod tymi słowami w całej rozciągłości :) Z takim wyjątkiem, że u mnie to mój chłopak po tej płycie jest "wkurzony i naładowany agresją" :P

Dla mnie Slayer nadal jest w grze. Chłopaki trzymają poziom, i dla mnie lepszy niż na Christ Illusion. Fakt, brzmienie trochę dziwne z początku mi się wydawało, ale teraz mi już nie przeszkadza.
Ja tu mięso i agresję słyszę. Gdzie tu ta wasza kupa? :roll:
I'm a sect of mine so my mind is my church.

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-10-29 11:27:14
Jest za duzo punka, a dla mnie punk to kupa :D
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Ignor
Redaktor
Ignor
Pabianice/Łód...

2009-10-29 13:56:32
Przesłuchałem 3 razy płytkę i tak troche bez emocji ta muzyką przeszła koło mnie, taki materiał wypruty z agresji (nie tupie nóżka przy tym) . Wydaje mi się jednak, że jest to najlepsza płyta od "God..." co nie zmienia faktu że do klasyków startu nie ma.
...and music? Well, it's just entertainment folks.

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-10-29 18:48:03 Re: Slayer
Sumo666 Napisał:
Dzieki za pomysł z nickiem :) Thx człowieku man - pomyślę nad ty :)
A Slayer - tak jak wspomniałeś - brzmienie ktore jest na tej plycie po prostu mi nie odpowiada. Na tej plycie nie ma przestrzeni ktora była na choćby God Hates....
Sad But True

Spoko hehe :wink:

Zgadzam sie z ta przestrzenia,jest jej tyle co w Reign in Blood,czyli zero hehehe.I własnie w tym tkwi bezposredni kop w ryj,jak z punkowego glana.
A co do zaciecia punkowego SLAYERA to sie zgodze z HARLEQUINEM,no ale jeszcze tego nam brakowalo by SLAYER stał sie zespolem progmetalowym :wink:
ps.Slepe uwielbienie przejawialem tylko do DIVINE......,potem dlugo nic,no a teraz mamy WPB :)
0((((

FAFAL
Primogen
FAFAL
Piekary Śląski...

2010-01-03 17:24:12
Powiem szczerze, że troche sie nowym Slayerem rozczarowałem "Christ Illusion" o niebo dla mnie było lepsze. Chodź dla mnie jako fana Thrashu, Slayer pozostanie Slayerem i gadanie że sie Slayer skończył lub, że są już za starzy itp. to dla mnie brednie.
WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL

oki
Redaktor
oki
złocieniec

2010-01-05 17:04:00
a dla mnie to najlepsza ich płyta od czasu (i tu uwaga) "Diabolusa". Może cały sekret tego zespołu tkwi w osobie producenta (RUBINA)?
kąt padania równa się kątowi odbicia

FAFAL
Primogen
FAFAL
Piekary Śląski...

2010-01-05 22:55:28
Bardzo ciekawe stwierdzenie.
WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL

1 | 2 Następna
Forum : Metal