|
Rochu
Anciliae Posty: 333 Gliwice |
2009-10-28 17:36:14
A mi się kurewsko podoba \m/ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny, a ja śmieje się z was, bo jesteście tacy sami. - Jonathan Davis |
||
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2009-10-28 22:14:12
A ja wole Cannibal Corpse "Evisceration Plague". Ten album to dopiero perełka. A Slayer... slayer... A to oni jeszcze żyja :?: :lol: "God makes me a cannibal to fix problems like you." |
||
|
Sumo666
Redaktor Posty: 1078 Wrocław (Czas... |
2009-10-28 22:22:00 ...
Canibale po Bleeding to KUPA :P Sorki ale tak moje opinia. A ten nowy Slayer to KUPA :P Słaby słaby no po prostu słaby. Moim zdaniem ten zespół już się niestety skończył :chlip: If i can`t be my own i feel better dead. |
||
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2009-10-29 05:15:57 Re: ...
HE!!?Tak w ogóle to sie zastanawiam czy Twój nick nie powinien brzmieć KUPA666 :P ,skoro wszyscy nagrywaja przestraszną srake,podłóg Twojego gustu oczywiscie. :wink: A płytka miodzio,ogromna dawka agresji opakowana w dziwne,acz surowe brzmienie,zagrane wszysko po staremu,bez zadnych zbednych fajerwerków dzisiejszego "modern metalu"Dla mnie korzenie bezpretensjonalnej agresji.Jak to mówi moja kobieta-...im dłużej tego słuchasz,tym bardziej jestes wkurwiający,hehehe,cały SLAYER. A wiec na poczatek dnia,który bedzie dzisiaj ciezki SLAYER-WORLD PEINTED BLOOD i poszli. :twisted: 0(((( |
||
|
Sumo666
Redaktor Posty: 1078 Wrocław (Czas... |
2009-10-29 06:39:05 Slayer
Dzieki za pomysł z nickiem :) Thx człowieku man - pomyślę nad ty :) A Slayer - tak jak wspomniałeś - brzmienie ktore jest na tej plycie po prostu mi nie odpowiada. Na tej plycie nie ma przestrzeni ktora była na choćby God Hates.... Sad But True If i can`t be my own i feel better dead. |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-10-29 06:52:30
A ja sie zastanawiam czy to nie jest troche tak, ze "o, nowy Slayer, tak czy owak jest zajebisty, bo oni są zajebiści i trzeba ich uwielbiać" :/ ja tej płyty nie lubie z 2 powodów - za duzo punka i za mało mięcha (czytaj zbyt sterylne i płaskie brzmienie) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
Lisa
Primogen Posty: 210 Częstochowa |
2009-10-29 11:17:21 Re: ...
Podpisuję się pod tymi słowami w całej rozciągłości :) Z takim wyjątkiem, że u mnie to mój chłopak po tej płycie jest "wkurzony i naładowany agresją" :P Dla mnie Slayer nadal jest w grze. Chłopaki trzymają poziom, i dla mnie lepszy niż na Christ Illusion. Fakt, brzmienie trochę dziwne z początku mi się wydawało, ale teraz mi już nie przeszkadza. Ja tu mięso i agresję słyszę. Gdzie tu ta wasza kupa? :roll: I'm a sect of mine so my mind is my church. |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-10-29 11:27:14
Jest za duzo punka, a dla mnie punk to kupa :D Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
Ignor
Redaktor Posty: 474 Pabianice/Łód... |
2009-10-29 13:56:32
Przesłuchałem 3 razy płytkę i tak troche bez emocji ta muzyką przeszła koło mnie, taki materiał wypruty z agresji (nie tupie nóżka przy tym) . Wydaje mi się jednak, że jest to najlepsza płyta od "God..." co nie zmienia faktu że do klasyków startu nie ma. ...and music? Well, it's just entertainment folks. |
||
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2009-10-29 18:48:03 Re: Slayer
Spoko hehe :wink: Zgadzam sie z ta przestrzenia,jest jej tyle co w Reign in Blood,czyli zero hehehe.I własnie w tym tkwi bezposredni kop w ryj,jak z punkowego glana. A co do zaciecia punkowego SLAYERA to sie zgodze z HARLEQUINEM,no ale jeszcze tego nam brakowalo by SLAYER stał sie zespolem progmetalowym :wink: ps.Slepe uwielbienie przejawialem tylko do DIVINE......,potem dlugo nic,no a teraz mamy WPB :) 0(((( |
||
|
FAFAL
Primogen Posty: 1326 Piekary Śląski... |
2010-01-03 17:24:12
Powiem szczerze, że troche sie nowym Slayerem rozczarowałem "Christ Illusion" o niebo dla mnie było lepsze. Chodź dla mnie jako fana Thrashu, Slayer pozostanie Slayerem i gadanie że sie Slayer skończył lub, że są już za starzy itp. to dla mnie brednie. WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||
|
oki
Redaktor Posty: 182 złocieniec |
2010-01-05 17:04:00
a dla mnie to najlepsza ich płyta od czasu (i tu uwaga) "Diabolusa". Może cały sekret tego zespołu tkwi w osobie producenta (RUBINA)? kąt padania równa się kątowi odbicia |
||
|
FAFAL
Primogen Posty: 1326 Piekary Śląski... |
2010-01-05 22:55:28
Bardzo ciekawe stwierdzenie. WóDKI NIE PIJ TRAWY NIE PAL SłUCHAJ TYLKO HEAVY METAL |
||