Tragiczne... - strona 60

Help
Forum : Filozofia, Światopogląd, Kultura
1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-10-21 16:02:43
aleś ty ciekawska :P thistle :D nie lepiej było by przekonać się tobie w praktyce jak to jest,z tym obmacywaniem :wink: hehehehe xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

lysa
Bicz
lysa
Warszawa

2009-10-21 16:12:52
thistle89 Napisał:
lysa Napisał:
thistle89 Napisał:
Zależy jakie "obmacywanie".

Jakby mi ktoś obmacał plecy w ramach masażu i jeszcze coś za to dał - czemu nie :wink: :P

Może użytkowniczka lysa powie coś jeszcze o tym - jako obserwator zjawiska.

Możesz pisać do mnie łysa, bo tak mówią do mnie moi koledzy. A jak myślisz,jakie obmacywanie miałam na myśli? Takie po drugiej stronie pleców i w przejściu z pleców do nóg.

Masz nick "lysa" wiec tak się zwracać będę ja i pewnie miażdżąca większość forumowiczów :)

Wiem o czym pisałaś - naprawdę.

Napisz jak możesz co Twoje koleżanki dostają za to dokładnie, komu się dają obmacywać (starszym, młodszym)?
W jakich sytuacjach to się dzieje? Przy wszystkich czy na osobności.
Rozwiń swoje informacje - jeśli możesz.

Mam nick lysa,ponieważ przy zakładaniu profilu nie akceptowało mi polskich liter,a to już nie jest moją winą.
Z tego co wiem, to chyba rówieśnikom,ale jedna z nich ostatnio coś mówiła,że spodobały sie jej jakieś perfumy,a rówieśnicy kasy raczej nie mają ,to szuka takiego co już pracuje.
Lubie jesien bo kazdy moze dostac z liscia

lysa
Bicz
lysa
Warszawa

2009-10-24 08:22:32
Wcześniej napisałeś mi ,że moja odpowiedź jest ci zbędna ,moja obecność na forum także.
To po co mnie pytasz? Powiem ci tylko jedno ,to są koleżanki z klasy,ale na pewno nie kumpele,a tym, bardziej przyjaciółki.
Wcześniej również mnie obraziłeś,zrobiłam ci coś,że mnie tak potraktowałeś?
Lubie jesien bo kazdy moze dostac z liscia

1 | 2 | 3 | 4 | 5 Następna
Forum : Filozofia, Światopogląd, Kultura