immortal

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dementia
Anciliae
Dementia
Wrocław

2009-10-01 05:53:58 immortal
Chociaż to już zmierzch norweskiego black metalu, to na pewno Immortal to jego ikona. Jeszcze kilka lat temu słowa pogardy byłyby równe karze śmierci zadanej przez
Najwyższy Tron Blackmetalowców... a dzisiaj trzeba przyznać że to samotny błędny rycerz który macha mieczykiem na pustym polu po bitwie.
Hordy norweskie zmyły makijaże i wzięły się za muzykę progresywną, to ja wolałem na pewno te głupawe makijaże
które zaznaczyły się mocno na scenie metalowej.Trochę szkoda że w Europie black zanika. Teraz za to jest ogromny blackowy boom w Stanach :)
"Ten album jest zdecydowanie o śmierci. Pierwsze trzy albumy też były poświęcone śmierci lub historyjkom o śmierci, sposobom śmierci i takie tam... O morderstwach wojnach" Phil Fascian ( Malevolent Creation )

leprosy
Bicz
leprosy
Kraków

2009-10-01 07:56:21
Ilez mozna wyjacych kotow sluchac :lol: choc fakt, poczatki norweskiej fali BM byly ciekawe.

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-10-01 16:19:22 Re: immortal
Dementia Napisał:
Chociaż to już zmierzch norweskiego black metalu, to na pewno Immortal to jego ikona. Jeszcze kilka lat temu słowa pogardy byłyby równe karze śmierci zadanej przez
Najwyższy Tron Blackmetalowców... a dzisiaj trzeba przyznać że to samotny błędny rycerz który macha mieczykiem na pustym polu po bitwie.
Hordy norweskie zmyły makijaże i wzięły się za muzykę progresywną, to ja wolałem na pewno te głupawe makijaże
które zaznaczyły się mocno na scenie metalowej.Trochę szkoda że w Europie black zanika. Teraz za to jest ogromny blackowy boom w Stanach :)

Hmmmmm,czy BM w europie zanika?Chyba tylko w ogolno pojetej swiadomosci przecietnego człowieka :wink:
BM odcisnał ogromne pietno w muzyce ekstremalnej, fakt ze dobrych ekip grajacych stary norweski BM jest jak na lekarstwo, jednak silna BM scena podziemna w całej europie, jest dosłownie naszpikowana przeróżnymi odmianami czarnej sztuki i własnie tam rodzą sie perełki.

ps LEPROSY

Hej TREDOWATY, słuchac tago kociego wycia mozna tak długo,jak zepolenia CHUCKA,czy wypierdów zniewiesciałego GLENA BETONA,zapewniam :wink: :D

A najnowszy IMMORTAL wchodzi coraz bardziej :)
0((((
Ostatnio zmieniany: 2009-10-04 06:36:24

Freakstranger
Anciliae
Freakstranger
Kraków

2009-10-01 18:12:53 Re: immortal
DEMONEMOON Napisał:
ps LEPROSY

Hej TREDOWATY, słuchac tago kociego wycia mozna tak długo,jak zepolenia CHUCKA,czy wypierdów zniewiesciałego GLENA BETONA,zapewniam :wink: :D

Ale Chuck jest prawdziwie ponadczasowy...
"Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację"

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2009-10-01 18:47:27 Re: immortal
Freakstranger Napisał:
DEMONEMOON Napisał:
ps LEPROSY

spierdalac od Schuldinera :)
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-10-01 18:56:22 Re: immortal
BarTolmai Napisał:
Freakstranger Napisał:
DEMONEMOON Napisał:
ps LEPROSY

spierdalac od Schuldinera :)

No dobra spierdalamy ,spierdalamy hehe :wink:
0((((

Poprzednia Następna
Forum : Recenzje