Akustyczny Akerfeldt

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Akustyczny Akerfeldt
minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-09-17 09:02:07 Akustyczny Akerfeldt
W takim razie czekam z niecierpliwością co też Mikael wykomponuje - jeśli to ma być na miarę wspomnianego "Damnation" to tym bardziej :)
Make Foch Not War

BarTolmai
Anciliae
BarTolmai
Bydgoszcz

2009-09-17 15:33:07
Damnation byl nuuudny, ale obczaje
"A co jeśli bóg istnieje? - To jest sadystycznym ch*jem"

All
Bicz
All

2009-09-19 07:41:04
No ja tam chętnie przesłucham :) Damnation był niezły, choc na dłuższą metę mnie też znudził gdy tak ciągle wałkowałem i wałkowałem...
Opeth zdecydowanie wolę z takim wykopem jak na Blackwater Park czy Watershed.

profan
Bicz
profan
Inowrocław

2009-09-19 14:13:38
All Napisał:
Opeth zdecydowanie wolę z takim wykopem jak na Blackwater Park czy Watershed.

Tu się zgodzę… Mimo to Akerfeldt ma wokal stworzony nie tylko do powalającego na ziemię growlu, ale i do spokojnego melodyjnego grania. Zresztą takowe się w Opeth dosyć gęsto przewija – różnicowanie dynamiki to jeden z ich podstawowych atutów. Co do Damnation to wg. mnie płytka była świetna, więc podłączam się do słów Minawi.
"Istnieją dwie nieskończoności - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata, nie mam pewności." A.E. / "Jeśli wystarczająco często powtórzysz kłamstwo, stanie się ono prawdą." J.G.

Lady_Margolotta
Anciliae
Lady_Margolotta
Uberwald / Barline...

2009-10-19 16:44:24
no cóż, pochwalili się w warszawie nadchodzącym jubileuszem, 100 lat odśpiewaliśmy a tu insze plany. gdzieś kiedyś odnalazłam go w spokojnym wydaniu jako Soerskogen, ale nie wiem do końca co to był za projekt, a czasu za mało by sprawę wybadać. może wy wiecie?;] pzdr
Carpe jugulum

Dyskusja na temat artykułu: Akustyczny Akerfeldt
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne