Dlaczego inteligentnym facetom podobają się puste lale? - strona 105

Help
Forum : Śmietnik
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Następna
sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2009-10-31 13:30:41
Pan Napisał:
Hm, zmuszasz mnie teraz, bym napisał, że się i bystrzejszych nie da przekonać do prawdy? :)

Muszę wybierać między prawdą a uprzejmością, prawdą, uprzejmością, prawdą..

Inteligentne potrafią tak wszystko zagmatwać, że prosty mężczyzna pęka lub strzępi się na rogach, dlatego prości inteligentnych nie lubią.

W drugą stronę sprawa jest skomplikowana. :)

Mogłabym sobie pomyśleć, że nie lubisz kobiet, ale trochę Cię znam i wiem, że to nieprawda

Ale dlaczego nie powiesz wprost, co myślisz?
Napisz szczerze, a nie uprzejmie
Napisz, co już i tak wszyscy/wszystkie wiemy.
Nie jesteśmy wcale tak głupie jak myślisz i wiemy, tylko fajnie by było jakbyś napisał
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2009-10-31 15:23:09
Pan Napisał:
Jakie wszystkie? Kto u licha już o mnie wszystko wie? Masz tylko tak "złożoną osobowość", że sobie sama zostawiasz wiadomości na lodówce, czy naprawdę jest Ciebie legion?

I jak brzmi pytanie?

To jest fatalne, gdy kobieta zaczyna myśleć, że już wszystko mężczyzna wie i można półsłówkiem rzucić, palcem kiwnąć, a się zrobi. :)

"Nazywamy się Legion... Jest nas wieeeelu..."
Kto wie skąd to cytat?

Nie, nie jestem wszechwiedząca. I przepraszam iż uraziłam Twoją dumę
Mam jednak wrażenie, że uważasz nas za głupie, bo wdajemy się z Tobą w dyskusję.
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2009-10-31 18:54:48
Pan Napisał:
Ja wiem, ja wiem, skąd cytat.

(Jeszcze mi powie, że ja jestem winien wrażeniu.)

Jak wiesz, to pisz
Żadnych podtekstów nie miałam na myśli

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 Następna
Forum : Śmietnik