|
Ev
Anciliae Posty: 207 Poznań |
2009-08-21 10:56:25 Marilyn Manson w Polsce
Ile będą kosztować :?: :!: Ja go uwielbiam,ale tyle kasy żeby oglądać starego i utuczonego Mansona o lekko boli... :? Szukam sponsora 8) Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy. |
||
|
josefine
Anciliae Posty: 230 Poznań [SlutGar... |
2009-08-21 11:24:24
Gra 17 listopada w Wawie i bilety za 176 zl dostepne http://www.eventim.pl/portal/pl/muzyka/hard_heavy/marilyn_manson/157705/performance.html Ale ja tam jade do Berlina :D jak ktos sie wybiera do Berlina dawac info bo mam mala ekipe juz i chcemy wynajac autokar Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche |
||
|
K_101
Primogen Posty: 10 Warszawa/Cheł... |
2009-08-21 11:48:40
Droooogo....chociaż powoli trzeba będzie się przyzwyczaić do takich cen...heh, chyba jednak poprzestanę na Depeche Mode, chłopaki ostro się sypią a Manson pewnie jeszcze przyjedzie :roll: |
||
|
All
Bicz Posty: 36 |
2009-08-21 12:07:20
Wow nieźle się chłopak ceni. Ja podziękuję - za tą cenę sobie ide na Tori Amos w Zabrzu :) A podejrzewam, że bedzie bardziej warto, niż na koncert Mansona. |
||
|
josefine
Anciliae Posty: 230 Poznań [SlutGar... |
2009-08-21 12:15:15
No jak mozecie, MM jest najlepszy :D, to juz bedzie moj 3 koncert MM i jak tylko jest okazja to jade :D Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche |
||
|
Phantom
Anciliae Posty: 1047 Poznań |
2009-08-21 12:23:52
Na 5 postów są 4 stękania To jest możliwe tylko w Polsce. I właśnie dlatego tu się coś dzieje tak rzadko Zawsze jest możliwość zrobienia koncertu samemu i taniej Mamy wolny rynek - korzystajcie "Tonight's the night..." |
||
|
Ev
Anciliae Posty: 207 Poznań |
2009-08-21 12:55:40
Też o tym myślałam,ale stwierdziłam,że mnie nie stać. Na Warszawę może i udygam. Ostatni raz byłam na jego koncercie jak grał w Poznaniu,a to kupę lat temu było :P Tak,że odświeżyłabym sobie i zobaczyła czy faktycznie taki gruby jest :wink: :P Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy. |
||
|
Void
Redaktor Posty: 106 Radom, Warszaw... |
2009-08-21 13:06:47
czyli mam rozumieć, że użytkowników z góry ma nagle ogarnąć euforia spowodowana samym faktem, że Manson jednak raczył przyjechać do Polski - nieważne, że karze płacić sobie za swój występ aż tyle, zwłaszcza, że jego ostatnie koncerty przypominają raczej około 40 minutową próbę podczas której muzycy stroją instrumenty, nie dogrywają kawałków do końca, mylą się a sam Manson wystękuje lub pomija większość tekstu (patrz: chociażby jego występ z 23 czerwca w czeskim Brnie lub tegoroczny Rock Am Ring) moim zdaniem jednak za drogo jak na koncert z takimi "atrakcjami" Nothing is perfect so perfect is nothing |
||
|
cross-bow
Redaktor Posty: 3055 Gdańsk |
2009-08-21 14:14:39
ale to nie jest relatywnie drogo. zobaczcie. do stodoly wchodzi 2000 osob, bilety sa po 176 zl. to wychodzi - 352000 tak? przeliczmy to na Euro zatem - to wychodzi jakies 80 tyś euro. to dużo? i dużo i mało. z tego domyslam sie polowa to stawka zespolu, reszta kosztow to: obsluga, technika, wynajem klubu, spelnienie warunkow zespolu, hotele i inne zachcianki plus zysk dla organizatora koncertu. oczywiście Void ma racje. jego aktualne wystepy sa dalekie od tego co robil kiedys. z drugiej strony Live Nation moglo to zrobic w miejscu na 4 tysiace ludzi i wtedy bilety byly by relatywnie tansze po okol 100 zl - no ale badzmy szczerzy - ilu jest fanatycznych wielbicieli Mansona w tym kraju? mysle, ze Stodola bedzie przynajmniej w 3/4 zapelniona jak nie cala w tym wypadku pomimo tej ceny biletow. pozamieniałam się z amebą na rozum. |
||
|
GoopiaPeezda666
Primogen Posty: 481 Wrocław na mo... |
2009-08-21 14:55:11
Nie idźcie, bo on jest teraz gruby :P Motto? Oczywiście inteligentne, niegorszące o lekkim zabarwieniu humorystycznym. |
||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2009-08-21 15:03:54
ach, te hormony :lol: Make Foch Not War |
||
|
GoopiaPeezda666
2009-08-21 15:08:25
Moje czy jaśnie je*niętego Marylina? 8) Motto? Oczywiście inteligentne, niegorszące o lekkim zabarwieniu humorystycznym. |
||
|
minawi
Redaktor Posty: 6104 Poznań / Iław... |
2009-08-21 15:10:08
Twoje to nie wiem 8) ale czasem hormony są powodem tycia, więc może Manson coś zakombinował nietentego :wink: Make Foch Not War |
||
|
GoopiaPeezda666
2009-08-21 15:16:06
On chyba cały swój żywot kombinuje nietentego i sam jest nietentego w związku z tym :roll: Ja nie wiem czy to by było przyjemne i komfortowe iść na koncert tej kukły zza oceanu wiedząc, że może się przekręcić w każdej chwili :wink: Co do przyczyny jego otyłości podejrzewam, że się warchlak przeżarł najzwyczajniej w świecie a i tak pewnie liczy na jakieś sodomskie after party hehe co są już jacyś potencjalni chętni na bajo bongo z tym "artystą" w roli głównej? :P Motto? Oczywiście inteligentne, niegorszące o lekkim zabarwieniu humorystycznym. |
||
|
cHrzanek
Anciliae Posty: 39 Wrocław / Śr... |
2009-08-21 15:33:09
gdyby chciał wystąpić w tym samym terminie co Madonna to jego koncert z pewnością były odwołany. Ciekawe jak będzie tym razem |
||