|
janciovodnik
Primogen Posty: 403 Gniezno |
2009-08-20 17:54:51
Mydełko Fa!!! ;P Jam cłek wolny, lec ślebodny :) |
|
Ignor
Redaktor Posty: 474 Pabianice/Łód... |
2009-08-20 17:57:38
Oj tak Mydełko Fa jak najbardziej od siebie dodam jeszcze znienawidzony przez mnie - "Złoty Krązek" ...and music? Well, it's just entertainment folks. |
|
Blood_Cherry
Primogen Posty: 125 Kwidzyn/Toruń |
2009-09-02 18:17:54
Mnie osobiście do każdego wysiłku fizycznego motywuje: Youtube Takie zboczenie związane z Rockim :D a także: Youtube I jestem wstanie wycisnąc z siebie ile się da Trzy są rycerza przymioty święte: czystość w miłości i prawdzie; cześć rycerska moc uczynku rodząca; sprawność oręża, ku obronie słabych i przestrodze niesprawiedliwych |
|
scarlet1590
Matuzalem Posty: 396 Częstochowa/S... |
2009-09-02 19:58:07
Behemoth'a nie jestem jakąż zagorzałą fanką, ale powyższy teledysk jest niczego sobie. Chociaż efekty specjalne trochę biją po oczach Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności. |
|
Astharte
Anciliae Posty: 53 Kraków |
2009-09-02 20:02:32
a mnie rozwala "Beer beer" Korpiklaani i "Devil is a loser" Lordi :) Volnerant omnes ultima necat. |
|
Lili_Hates
Anciliae Posty: 36 Warszawa |
2009-09-14 18:07:24
Ja mam kilka takich rozwalających :) ale tak ostatnio to: Play God! - DoD What have you done - Within Temptation jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc wiecznie czyni dobro |
|
Orianna
Anciliae Posty: 95 Oświęcim |
2009-09-14 19:50:01
Soldier of Fortune.........Fajne wykonanie http://www.youtube.com/watch?v=Gyj01YnOQOE&feature=related nie mówcie mi jak mam żyć ,bo za mnie umierać nie będziecie!!!!!!!!! |
|
Carmen
Bicz Posty: 403 |
2009-09-17 12:23:10
Path, wersja bez wokalu. Świetny kawałek, a na dodatek na teledysku goście się nieźle trzepią :) http://www.youtube.com/watch?v=OGnAzkh9kn0 Wpada w ucho. |
|
scarlet1590
Matuzalem Posty: 396 Częstochowa/S... |
2009-09-17 14:57:33
Mnie ostatnio całokształt Trollfest rozkłada na łopatki Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności. |
|
arwen
Anciliae Posty: 4 Żagań |
2009-10-11 04:51:18
Kabanos - Czerwona musztarda :lol: "Nie do nas należy decydować o czasie. Jedyne co możemy, to decydować co zrobimy w czasie który został nam dany." Wolność ponad wszystko. |
|
SuicideNote1
Anciliae Posty: 23 Zamość |
2009-12-31 15:09:40
ozzy - gets me through Pantera - The Sleep, Suicide Note 1, (Cover Black Sabbath - Planet Caravan), Floods Deftones - Changes Disturbed - Stricken DOWN - Stone the crow, Jail,Where I'm Going, Nothing in Return. As I lay Dying - Through Struggle Disturbed - Forsaken Black Sabbath - Children of the grave , Kill in the spirit world, Planet Caravan, Paranoid , Iron Man A perfect Circle - Orestes,Over, The Hollow , Passive , 3 Libras Black Label Society - Stillborn Alice in Chains - heaven Beside you , nutshel, would, Dire Straits - Brothers in Arms Dżem - List do M Frontside - Katharsis Jimi Hendrix - Little wing, Purple haze Led Zeppelin - Stairway to heaven , Black Dog Metallica - Sanitarium,My friend of misery,Damage inc, Pink Floyd - Whish you were here P.O.D - Alive , getto,Southtown Queen - Bohemian Rhapsody, I want it all Slayer - Raining blood. Sting - Desert rose. "The more people I meet, The more i like my dog.. " |
|
cinkos
Bicz Posty: 1 |
2010-01-02 00:48:05
Poniżej dwie tracklisty po 20 pozycji (metal i reszta) tego co mnie w muzyce naprawdę rusza (kolejność alfabetycznie). Trzymałem się zasady: nie więcej niz 1 utwór danej kapeli. Metal: Annihilator - Allison Hell (z płyty Alice in Hell) Asphyx - Asphyx (Forgotten War) (z płyty Last One on Earth) Bathory - Shores in Flames (z płyty Hammerheart) Behemoth - Ov Fire and The Void (z płyty Evangelion) Burzum - En Ring Til A… Herske (z płyty Det Som Engang Var) Celtic Frost - Procreation (of the Wicked) (z płyty Morbid Tales) Coroner - Host (z płyty Grin) Hellias - Nie Ulegaj (z płyty Fakty) Messiah - Choir of Horrors (z płyty Choir of Horrors) Metallica - Harvester of Sorrow (z płyty ...And Justice for All) My Dying Bride - The Bitterness and the Bereavement (z płyty As the Flower Withers) Nocturnus - Neolithic (z płyty The Key) Obituary - Slowly We Rot (z płyty Slowly We Rot) Pantera - This Love (z płyty Vulgar Display of Power) Pestilence - Synthetic Grotesque (z płyty Resurrection Macabre) Primordial - Empire Falls (z płyty To the Nameless Dead) Sadness - Danteferno (z płyty Danteferno) Satyricon - Black Lava (z płyty Volcano) Slayer - South of Heaven (z płyty South of Heaven) Therion - Nightside of Eden (z płyty Theli) Nie metal: AC/DC - Highway To Hell (z płyty Highway To Hell) A-HA - Hunting High and Low (z płyty Hunting High and Low) Archieve - Again (z płyty You All Look the Same to Me) Bon Jovi - Wanted Dead or Alive (z płyty Slippery When Wet) Bregovic - Glavna tema (z płyty The Time of Gipsies & Kuduz) Dead Can Dance - The Carnival Is Over (z płyty Into The Labyrinth) Def Leppard - Mirror, Mirror (Look Into My Eyes) (z płyty High 'n' Dry) Dire Straits - One World (z płyty Brothers In Arms) Gabriela y Rodrigo - Tamacun (z płyty Gabriela y Rodrigo) Jean Michel Jarre - Ron's Piece (z płyty Randez-Vous) Jimmy Page & Robert Plant - No Quarter (z płyty No Quarter) Joe Dassin - Salut (z płyty Le Costume Blanc) Messer Banzani - Pierot (z płyty Skagga-Yo!) Pink Floyd - Have a Cigar (z płyty Wish you Were Here) Queen - You Don't Fool Me (z płyty Made in Heaven) Rage Against The Machine - Killing In The Name (z płyty Rage Against The Machine) Scorpions - Animal Magnetism (z płyty Animal Magnetism) Soundgarden - Black Hole Sun (z płyty Badmotorfinger) Sting - Fragile (z płyty Nothing Like the Sun) Uriah Heep - Gypsy (z płyty Very 'eavy... Very 'umble) Odchodząc zabierz mnie... Ostatnio zmieniany: 2010-01-02 00:51:51 |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2010-01-02 10:50:30
Jakiś czas temu odkryłem przypadkowo w necie zespół Negative Image :) pochodzą ze Stanów Zjednoczonych Los Angeles (California) na ich muzykę wpływ mieli tacy wykonawcy jak: The Cure Siouxsie and the Banshees Love & Rockets Joy Division Soft Cell Specimen The Jesus & Mary Chain O.M.D. Janes Addiction Bauhaus Camaflauge The Cult Duran Duran The Bolshoi Depeche Mode New Order Echo & the Bunnymen Brzmią po trochu jak: The Cure Duran Duran Depeche Mode Flesh For Lulu Zaliczani są w pewien sposób do nurtów: Alternatywna / Gothic / Pop -------------------------------------- Negative Image: All I Was (Sex) Youtube Negative Image 2010 Youtube Negative Image Backstage in the 80's Youtube Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |