Bondage- co o tym myślicie? - strona 60

Help
Forum : Sex
1 | 2 | 3 | 4 Następna
Lili_Hates
Anciliae
Lili_Hates
Warszawa

2009-09-16 07:39:27
będzie trudno, szczególnie, że to Ty chcesz być wiązana :)
Jak dobrze pogrzebać to i u nas można się na trochę wiedzy załapać:
http://anime.com.pl/HAX-1_-_panel_shibari,download,show,298.html

Warto śledzić wszelkie konwenty anime, manga, shibari itp - to niby obok tematu a takie kwiatki można znaleźć.
jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc wiecznie czyni dobro

Bzy
Primogen
Bzy
Koszalin

2009-09-16 12:26:01
taaak, bardzo lubię, choć i kiedyś chciałabym kogoś związać
często jak coś z chłopakiem wymyślimy to od razu się zapomina
Zniewolenie ciała uwalnia duszę.

Lili_Hates
Anciliae
Lili_Hates
Warszawa

2009-09-16 12:57:31
a to fotki trzeba robić :) mnie jak się pierwszy raz udało podwieszanie to sobie zrobiłam całą dokumentację coby nie wyleciało z głowy 8)

CrommCruaich
Matuzalem
CrommCruaich
Wrocław

2009-09-16 13:06:26
Lili_Hates Napisał:
a to fotki trzeba robić :) mnie jak się pierwszy raz udało podwieszanie to sobie zrobiłam całą dokumentację coby nie wyleciało z głowy 8)

A i jak pomaga na bóle pleców :D
Fakt, że jestem paranoikiem, nie oznacza jeszcze, że cały świat nie sprzymierzył się przeciwko mnie. link

Lili_Hates
Anciliae
Lili_Hates
Warszawa

2009-09-16 17:11:32
dla lubiącego pomaga na absolutnie wszystko :)

Freakstranger
Anciliae
Freakstranger
Kraków

2009-09-16 17:56:36
Cóż, nie potępiam tego typu rozrywki, dopóki obydwie osoby w związku chcą coś takiego robić, nikt nie jest do tego zmuszany ani w żaden sposób nie cierpi
"Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację"

Lili_Hates
Anciliae
Lili_Hates
Warszawa

2009-09-16 18:14:37
no to jest podstawa żeby była zgoda co do wszelkich praktyk :)

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-09-20 08:10:15
Trochę moze offtopuje;ale z tego co widze to od paru dni DR FAUSTUS skutecznie wszystkim obniżył popęd seksualny hehehe.LUDZISKA RUSZAC SIĘ,RUSZAC SIE JAK KRÓLIKI,JAK PSY,RÓSZAĆ SIE JAK SWINIE,NIE TYLKO UDUCHOWIONĄ MIŁOSCIA CZŁOWIEK ZYJE. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
0((((

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-09-20 08:21:18
tak jest :D :D :D rozmnażajcie się ludzie :twisted: :twisted: :wink:

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

josefine
Anciliae
josefine
Poznań [SlutGar...

2009-09-20 14:03:03
Sleeping_Giant Napisał:
Jeśli małżeństwo naprawdę się kocha, to nie szuka. Takie zabawy pojawiają się wtedy, gdy miłość się ulatnia.

Moim zdaniem to nie jest prawda. W lozku nie zawsze chodzi tylko o milosc, mozna kogos kochac ponad zycie, a jednak gdzies to podniecenie seksualne zaczyna umykac.

Jak dla mnie kazda zabawa w lozku [i nie tylko ;D] jest fajna, przede wszystkim trzeba szukac nowych doznan, bo wszystko sie kiedys nudzi. Bondage to jest jedna z miliona sposob na zniwelowanie szarej codziennosci, a w tym nie koniecznie chodzi o to by zaraz zdominowac partnera i obciac mu noge czy pokaleczyc . Nawet male zawiazanie oczu podczas stosunku partnerowi juz wprowadza dreszczyk emocji, a to juz jest jakas forma dominacji i bardzo niewinne BDSM :D.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2009-09-20 14:18:37
DEMONEMOON Napisał:
Trochę moze offtopuje;ale z tego co widze to od paru dni DR FAUSTUS skutecznie wszystkim obniżył popęd seksualny hehehe.

Może chciał uczynić użytkowników podobnym sobie, coby nie czuć się osamotnionym.
Rozumiem, że pierwszy rwiesz się do bycia związanym?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-09-20 18:32:12
Wampgirl Napisał:
DEMONEMOON Napisał:
Trochę moze offtopuje;ale z tego co widze to od paru dni DR FAUSTUS skutecznie wszystkim obniżył popęd seksualny hehehe.

Może chciał uczynić użytkowników podobnym sobie, coby nie czuć się osamotnionym.
Rozumiem, że pierwszy rwiesz się do bycia związanym?

Oj WAMPirku moze?Dotknął mnie Jego problem i to głęboko.

A co do wiazanka,zeby to nie podjechało pod podwórkowy lans,to chciałbym żec,że wkładam jak pan Bóg przykazał i tylko czasami miewam odchyły od normy :wink: :wink: :wink:
0((((

sanctaputana
Bicz
sanctaputana
Jelenia Góra, W...

2010-01-22 21:50:54
Paskievicz Napisał:
zapewniam, że istnieją osoby, które uważają, że eskperymenty w stylu '2 girls one cup' to prawdziwa sztuka :lol: podobnie za sztukę uznać można lepienie dzbanka z gówna 8)

rotfl
poległam
Pasek, jak Ty coś powiesz to normalnie miazga

a w temacie: jestem za
czyń swoją wolę a stanie się prawem

Hadit
Bicz
Hadit
Śymjanowice Ś...

2010-01-23 15:55:54
Intrygujacy temat.
Pomijam zupelnie wypowiedzi o leczeniu i 'extremach' jako zywczajnie swiadczace o zupelnym ogolnym braku zainteresowania w temacie oraz jego znajomosci.
Bondage jako jeden z elementow szeroko pojetego BDSM [Bondage&Discipline / Domination&Submission / Sadism&Masochism], to iscie sztuka wymagajaca przede wszystkim wyobrazni, kunsztu (techniki), odpowiedzialnosci i zaufania. To forma obcowania cielesnego, ktorej glowny rdzen stanowi wyrafinowany erotyzm, a to cecha raczej niezwierzeca. Z definicji ponadto to sztuka, ktora dotyczyc powinna TYLKO osob zainteresowanych, wiec wszelakie dywagacje o 'obustronnym chceniu i upodobaniu' rowniez dyskusji nie podlegaja - to sie rozumie per se. To po prostu znaczne urozmaicenie oraz gra wstepna, wykraczajace poza ogranicznone standardy typowej (zwierzecej) kopulacji, czy lukrowo-przytulnego romantyzmu. Nie ma w tym nic dziwnego bynajmniej: jak z dzwiekami - jedni lubia proste rabanie, inni slodkie i teskne piesniczki a niektorzy szukaja czegos WIECEJ od zycia pod postacia wyszukanych emocji, mrocznych pejzazy, dreszczu niepwnosci i elementu zaskoczenia wyniklego z nieprzewidywalnosci. Oto czarna sztuka wlasnie.
Pozdrawiam. :)
He's half a man and half a God, One half bitch, one half dog...

morfina
Bicz
morfina
Łódź

2011-10-22 14:51:00
zgadzam sie z twoja opinią... krępjąc ciało czy w jakiś sposób w nie ingerujac odblokowujemy inne spojrzenie na bliskośc, zaufanie i oczywiscie duzo namiętności...ale to takie moje osobiste masochistyczne podejscie

1 | 2 | 3 | 4 Następna
Forum : Sex