|
ZbanowanyPigmej
Bicz Posty: 7 Kraków |
2009-08-14 12:46:48 Kraków - pokój do wynajęcia
Przygarnę mroczną, gotycka duszę, która poszukuje własnego kąta w stołecznym Krakowie. No, może nie w Krakowie, a jednej z podkrakowskich wsi - Nowej Hucie. Po roku dzielenia mego zamku z przedstawicielem płci brzydkiej nadszedł czas na zmianę. Jeśli poszukujesz pokoju o powierzchni około 20 metrów kwadratowych, pragniesz mieć dostęp do internetu, łazienki, toalety oraz kuchni - napisz. Szczegóły, lokalizacja, cena, wyposażenie - na PW. |
||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-09-02 09:44:03
Nie chciałabym pokoju za sam avatar i za fakt, że to w sławnej z przemocy Nowej Hucie. Powiedz, jak cenowo tam stoją mieszkania? Bo ja właśnie poszukuję ale w okolicach Bronowic. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||
|
Sierra
Bicz Posty: 1 |
2010-08-30 09:52:40
Wamp, nie znasz - nie gadaj. Ja od urodzenia mieszkam w Hucie i jest tam bardzo spokojnie, a i ceny w porównaniu do reszty miasta są bardzo atrakcyjne. Panowie wojacy, hulamy przeklęci stąd do wieczności... |
||
|
shagi666
Anciliae Posty: 319 Rzeszów |
2010-08-30 10:06:31
W Nowej Hucie jest spokojnie ? To Ty chyba w szafie mieszkasz od dziecka i nie widzisz , co się dzieje ... "Rób co masz robić brat , świat jest dziki , nie pozwól by ktoś mówił Ci , że jesteś nikim" |
||
|
Luk
Primogen Posty: 126 Kraków |
2010-10-21 17:39:15
No już nie rób z Nowej Huty getta. Fakt nigdy tu nie było spokojnie ale już bez przesady, a poza tym teraz z reguły tną się tylko jak są derby albo inna okazja. A co Ja z tego będę miał? |
||
|
ahimhamearis
Anciliae Posty: 6 Kraków |
2011-08-30 08:33:05
Nowa Huta jak każda inna dzielnica. Jeżeli miałbym możliwość wyboru to właśnie w tej dzielnicy mógłbym spędzić resztę dni ,,, Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. — Jim Morrison |
||
|
SalomonKain
Anciliae Posty: 269 |
2011-08-30 13:48:19
Mieszkałem na os. Wysokim kilka lat i po 22.00 widziałem wiele niecodziennych rzeczy /chodzi głównie o biegających uzbrojonych po zęby "indian"/, ale poza tym mieszkało się fajnie, bardzo dobrze skomunikowana część miasta, dojazd wszędzie!!!! a to się liczy w Krakowie!!! |
||
|
ahimhamearis
2011-09-08 08:54:02
Ci Indianie byli jakiego szczepu :P ? Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. — Jim Morrison |
||
|
SalomonKain
2011-09-08 14:20:14
szczepu, Kolorowe, Wysokie albo Kazimierzowskie to moje typy... |
||
|
ahimhamearis
2011-09-10 10:47:36
Kazimierzowskie i Albertyńskie plemiona są chyba najbardziej dokuczliwe ^^ Dobrze że chociaż nie kanibale :P Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. — Jim Morrison |
||
|
SalomonKain
2011-09-10 12:16:36
Ale plemiona z Kazimierzowskiego i Albertyńskiego w okresach wzmożonej aktywności słońca, poruszają się w tempie przyspieszonym po wszystkich osiedlach wokoło... co sprzyjało, jak pamiętam, interakcjom militarnym z innymi szczepami |
||
|
ahimhamearis
2011-09-10 21:13:36
Racja. Nacje dzięki ciągłemu poruszaniu się i migrowaniu na tereny wokół mieszają się. Indianki rodzą piękne zdrowe pasiaste dzieci które zasilają szeregi wojowników. Najpiękniejsze okazy Tatusiów wojowników można zobaczyć przed bazą monopolową dom Handlowy Wanda. Jak ktoś ma szczęście może też tam zobaczyć Wodza i oddać mu część dobytku na rozwój militarny plemienia :) Rozmyślanie o śmierci - jest rozmyślaniem o wolności. — Jim Morrison |
||