|
Gabriela
Bicz Posty: 328 |
2009-08-31 06:22:59
Chyba znasz tych niektórych osobiście,jeśli piszesz,że taka osoba nic nie wie.Znam gościa,który kupił sobie koszulkę Darkthrone i na moje pytanie co ty blacka słuchasz? Odpowiedział mi -nieee,podobała mi się koszulka,to sobie kupiłem ,podobno to jakiś satanistyczny zespół. |
||||||||||
|
Emilie
Bicz Posty: 7 |
2009-08-31 06:56:54
[quote="Gabriela"]
Trochę to jest dla mnie dziwne. Nie mówię tutaj o jakimś szykanowaniu, jak to niektórzy robią; tylko o zwróceniu uwagi, że to jednak jest głupie. Nie każdy został wychowany na takiej muzyce. Część ludzi zwyczajniej zaczynała w wieku kilkunastu lat, nawet później i nie każdy w tym był obeznany. Jeżeli ktoś nie krzyczy wszem i wobec, że słucha Slayer'a nic o nim nie wiedząc; to taką osobę można jeszcze uszanować, że nie zna się np na thrash metalu. Tylko niestety w subkulturze metalu raczej spotkać, osobę która nie spojrzy się na początkującego krzywo, to rzadkość. Całe szczęście są ludzie, którzy mimo wszystko jakoś potrafią wychować innych na porządnych ludzi. "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia." Albert Einstein |
||||||||||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-08-31 07:01:50
co Ty masz z tym pedalskim graniem :lol: przeciez oba kawąłki sa rewelacyjnie zagrane, a to że Halford jest pedałem niczego nie ujmuje temu kawałkowi Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||||||
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2009-08-31 08:24:17
oj tam oj tam beke sobie kręce po prostu hehe Judas Priest nawet zcoverowany przez Death nie ma nic wspólnego z death metalem, którego chyba dotyczy ten post dlatego mnie to bawi :-)
PS. a za heavy metalem nie przepadam wcale dlatego że grają go pedały :-D time shal tell... |
||||||||||
|
Paskievicz
Anciliae Posty: 3332 Aureus Mons |
2009-08-31 08:37:56
dokładnie hehehe z gejzerem Halfordem na czele 8) Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. |
||||||||||
|
Gabriela
Bicz Posty: 328 |
2009-08-31 09:23:29
Może i głupie ,ale chyba mu wolno,nawet jeśli jest to śmieszne.Zawsze można powiedzieć,wiesz co? Ta kredka trochę mi się z The Cure kojarzy.Względnie z emo,zapewniam Cię,że jeśli jest szpanerem to więcej nie pomaluje oczu. Część ludzi zaczynała w wieku kilkunastu lat.... Laska większość tak zaczyna ,a w moim pokoleniu wszyscy tak zaczynali.Jeśli ktoś jest wychowany w tej muzyce,bo rodzice słuchają,to wcale nie musi jej lubić.Wiesz,ja nie patrzę na początkującego krzywo,raczej się cieszę,że młody nosi koszulkę ze Slayer'em To co opisujesz to wyrażenie pogardy ze strony osób które słuchają góra rok,dwa.Bo się czuje lepszy,bo zna dyskografię i imię wokalisty. I to jest żałosne,a nie to,że młody krzyczy,że czegoś słucha. |
||||||||||
|
Emilie
Bicz Posty: 7 |
2009-08-31 12:54:33
Jest w tym dużo racji, swoją drogą. Niektórzy są tak zapatrzeni w tą muzykę ( albo w siebie ), że nawet drwią sobie z ludzi, którzy nie znają się np na folk metalu. Jednak taka osoba, może po prostu nie przepada, woli inny odłam i na nim się zna, wiec po co mu wiedza o czymś czego nie lubi? Ludzie są czasem dziwni. "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia." Albert Einstein |
||||||||||
|
steelin
Anciliae Posty: 33 |
2009-09-01 01:21:19
Jakby ktoś nie wierzył, że deathmetalowcy to normalni ludzie, to proponuję spojrzeć na Richarda Christy'ego, ostatniego perkusistę Death. Normalny facet. Richard stoi po lewej: http://j.bdbphotos.com/pictures/M/4L/M4U1D1C_large.jpg :lol: |
||||||||||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-09-01 05:38:39
hehehhee, nooo, Rysiek podobno teraz ostro działa w mediach :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||||||
|
Nadine1986
Bicz Posty: 551 |
2011-08-23 20:35:45
nic dodać, nic ująć. |
||||||||||