|
All
Bicz Posty: 36 |
2009-08-11 10:25:16 U2360 Degress Tour - Stadion Śląski, Chorzów (06.08.2009)
No ładnie napisana relacja :). Co do koncertu, no niestety mnie zabrakło, a miałem chrapkę, choć U2 fanem nie jestem, ale grają muzykę na wysokim poziomie i nawet z ciekawości trza by było być :D Mało tego, wczoraj się dowiedziałem, że znajomy miał dwa bilety na U2, komuś załatwił, ale ten ktoś go olał. I znajomy wyrzucił te bilety do śmieci, bo się wku***ił. Ehhh.... .
A co do koncertu po głosach znajomych którzy byli, można żałować, że się nie było. No ale te ceny biletów powalały na kolana |
|
TatumiMorgan
Anciliae Posty: 528 Zielona Wyspa |
2009-08-11 20:41:57
Relacja świetnie oddaje emocje podniecenia towarzyszące człowiekowi na i po tym show :) ta gra świateł O.o amazing... Było niesamowicie, mogę tylko dodać że będę żyć tym koncertem przez następne lata. Do następnego :twisted: A przynajmniej do wydania na dvd zapisu owej trasy. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli grając "Ultraviolet", to świetna piosenka a do tej pory chyba nie słyszałam jej zagranej na koncercie. Mnie niestety urwano bilet :evil: ale pozostały mi cenniejsza pamiątka-wspomnienie :wink: "psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie" |