|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-08-03 15:42:22 Sąd Ostateczny: Lipiec 2009
Zapraszam do dyskusji - typujcie Waszych lipcowych faworytów :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-08-03 16:06:00
no dobra 8) w takim razie to :arrow: * Clan Of Xymox - Emily * Psyche - Until The Shadows * Marsheaux - Lumineux Noir * La Roux - La Roux :wink: Youtube Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
|
Ketzer
Anciliae Posty: 136 Pabianice |
2009-08-03 17:18:11 :)
Mnie podobały się dwie płytki, chodzi o debiut La Roux i Filthy Dukes - "Nonsense in the dark". W przypadku pierwszej płyty mój zachwyt trwał do 3-4 odsłuchów kiedy to wokal pani Ellie Jackson z przyjemnego zmienił się na irytujący, w przypadku drugiej pojawił się DOPIERO po kilku odsłuchach. Naprawdę świetna płyta pokazująca że pozornie odległe formy muzyczne mogą stanowić jedną wielką całość, choć nie wszystkie zabiegi stosowane na płycie popieram (patrz utwór "What Happen next) ale to już rzecz gustu :) "NIE ma ludzi złych, są tylko tacy którzy źle postrzegają dobro" |
|
DEMONEMOON
Anciliae Posty: 1317 TowerHamlets |
2009-08-12 21:24:05
Obczaiłem DESTROYERa-DEFIANCE i powiem ze przypierdalaja z kopytem ,jest troche thrashowej melodii ale to w koncu DESTROYER666,dla mnie bomba moze nie bede tej plytki porównywał do PHOENIX RISING,ale w takim HUMAN ALL TO HUMAN wiosła zamiataja 0(((( |