Polskie chłopy - strona 120

Help
Forum : Śmietnik
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Następna
thistle89
Primogen
thistle89
Kościerzyna/By...

2009-08-27 21:01:46
Wampgirl Napisał:
Dla mnie śmierdzący chłop to na ogół nie tyle spocony, co dużo kopcący. Łatwiej zniosę zapach nieco przepoconego faceta, aniżeli cuchnącego papierosami.
Thistle, nie przesadziłaś delikatnie z tym avatarem?

Miałam dziś nieorzyjemność przebywać w pomieszczeniu z gościem, który od 5 dni wody i mydła nie widział - wolę smród fajek (pomimo palenia nie lubię tego odoru).

Avatar - heh - w "Ograniczeniach profilu" masz linka do orginału
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-08-28 05:47:27
Wampgirl, zawsze moze papierosa zagryźć czosnkiem lub cebulą :)
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2009-08-28 08:27:50
czosnek i cebulę zniosę. Nałogowych palaczy - nie.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-08-28 09:28:46
Ciekawe co byś zrobiła, gdyby twój chłop najpierw najadł się śledzi, a potem wsunął cebulę i poprosił Cie o buziaka :lol:

Wampgirl
Bicz
Wampgirl
Kraina Dreszczo...

2009-08-28 13:18:32
Lubię śledzie, czosnek i cebulę. Dałabym radę.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

soundasleep
Primogen
soundasleep
Sulęcin

2009-09-01 10:04:31
Ja sie tutaj zgadzm tylko z Pania minawi:) te białe skarpety na zdjeciu mnie rozbawiły , my good :o
Szatan, Blasty i Benedykt XVI !

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-09-01 20:53:54
Harlequin Napisał:
(...)

Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:
"God makes me a cannibal to fix problems like you."

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2009-09-02 10:46:52
Noo tez jestem ciekawa jakby sie ten watek rozwinal :twisted:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-09-02 10:53:09
KostucH Napisał:
Harlequin Napisał:
(...)

Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted:

To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?

KostucH
Moderator
KostucH
Wrocław...

2009-09-02 20:28:58
Harlequin Napisał:
To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ?

O dupie marynie czyli wszystko co związane z naszymi matkami, żonami, kochankami polkami :lol: :twisted:
"God makes me a cannibal to fix problems like you."

Freakstranger
Anciliae
Freakstranger
Kraków

2009-09-04 13:29:45 Re: Polskie chłopy
Stary_Zgred Napisał:
Polska flejtuchami stoi. Kędy nie spojrzysz, straszą zarośnięte a'la Rumcajs twarze, brud spod paznokci i zapach spoconego ciała.

To pomówienie! Tylko czasem mnie już własna broda gryzie, ale to jeszcze nic nie znaczy! <sniff sniff> co to za zapach?

Stary_Zgred Napisał:
Woda i mydło, czy o zgrozo - dezodorant, muszą wielu panom spędzac sen z oczu i przerażać.

O zgrozo! Wypluj te słowa! Już wiem skąd tyle bezsennych nocy...

Stary_Zgred Napisał:
Dodajmy do tego obraz facetów paradujących latem w sandałach i skarpetkach, w gaciorkach wybitnie plażowych.

No ba, każdy wie, że najlepszą ochroną przed upałem są glany, które świetnie izolują ciało od temperatury otoczenia

Stary_Zgred Napisał:
A u nas - bida z nędzą. I własciwie - dlaczego? Czy Polscy mężczyźni boją się dbac o siebie?

Myślę, że to skutek wychowywania dzieci przez Polskie matki, od najmłodszych lat niemal siłą wbijają małych, wytarzanych w błocie i zajęczych odchodach chłopczyków do wanien powodując w ten sposób trwałą rysę na psychice, szczególnie na tle mydła, wody, dezodorantu oraz chemicznych, żrących środków czyszczących i przeczyszczających
"Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację"

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Następna
Forum : Śmietnik