|
thistle89
Primogen Posty: 1591 Kościerzyna/By... |
2009-08-27 21:01:46
Miałam dziś nieorzyjemność przebywać w pomieszczeniu z gościem, który od 5 dni wody i mydła nie widział - wolę smród fajek (pomimo palenia nie lubię tego odoru). Avatar - heh - w "Ograniczeniach profilu" masz linka do orginału Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum. http://oskarliterski.blog.pl http://czyndobro.org/ |
||||||||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-08-28 05:47:27
Wampgirl, zawsze moze papierosa zagryźć czosnkiem lub cebulą :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-08-28 08:27:50
czosnek i cebulę zniosę. Nałogowych palaczy - nie. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||||||
|
Harlequin
2009-08-28 09:28:46
Ciekawe co byś zrobiła, gdyby twój chłop najpierw najadł się śledzi, a potem wsunął cebulę i poprosił Cie o buziaka :lol: Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-08-28 13:18:32
Lubię śledzie, czosnek i cebulę. Dałabym radę. "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||||||
|
soundasleep
Primogen Posty: 457 Sulęcin |
2009-09-01 10:04:31
Ja sie tutaj zgadzm tylko z Pania minawi:) te białe skarpety na zdjeciu mnie rozbawiły , my good :o Szatan, Blasty i Benedykt XVI ! |
||||||||
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2009-09-01 20:53:54
Herlaq, a może by tak założyć wątek konkurencyjny, o polskich babach, zobaczysz jaka się tam impreza zrobi :lol: :twisted: "God makes me a cannibal to fix problems like you." |
||||||||
|
bastet666
Primogen Posty: 1061 Czestochowa/Wr... |
2009-09-02 10:46:52
Noo tez jestem ciekawa jakby sie ten watek rozwinal :twisted: "..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję " |
||||||||
|
Harlequin
2009-09-02 10:53:09
To zakładaj :)) chętnie sie bede wypowiadał tylko odnosnie czego ? strojnisie xD ? Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||||
|
KostucH
Moderator Posty: 6522 Wrocław... |
2009-09-02 20:28:58
O dupie marynie czyli wszystko co związane z naszymi matkami, żonami, kochankami polkami :lol: :twisted: "God makes me a cannibal to fix problems like you." |
||||||||
|
Freakstranger
Anciliae Posty: 601 Kraków |
2009-09-04 13:29:45 Re: Polskie chłopy
To pomówienie! Tylko czasem mnie już własna broda gryzie, ale to jeszcze nic nie znaczy! <sniff sniff> co to za zapach?
O zgrozo! Wypluj te słowa! Już wiem skąd tyle bezsennych nocy...
No ba, każdy wie, że najlepszą ochroną przed upałem są glany, które świetnie izolują ciało od temperatury otoczenia
Myślę, że to skutek wychowywania dzieci przez Polskie matki, od najmłodszych lat niemal siłą wbijają małych, wytarzanych w błocie i zajęczych odchodach chłopczyków do wanien powodując w ten sposób trwałą rysę na psychice, szczególnie na tle mydła, wody, dezodorantu oraz chemicznych, żrących środków czyszczących i przeczyszczających "Ikarze, wyzywam cię Bowiem posiadam skrzydła wiary Choć ciężkie na mych ramionach (Żadną miarą nie da się dowieść ich wagi) Nie są dla mnie ciężarem Jestem tym, który wyzywa grawitację" |
||||||||