|
HardKill
Moderator Posty: 8018 Szczecin |
2009-07-22 08:59:26 Serious Sam 3
Serious Sam 3 Kto z nas nie zna przygód Seriousa Sama. Pojawiły się ostatnio informacje,o kolejnej już trzeciej odsłonie przygód,nie pokonanego Seriuosa Sama. Ja osobiście z pewną ciekawością czekam na nowe przygody Sama :lol: wszak to kultowa już dzisiaj gra i jedna z pierwszych w jakie grałem . Czy Serious Sam 3 okaże się godny :?: swoich poprzedników..? mam nadzieję że tak :)
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2011-08-21 21:41:16 |
||
|
alagner
Matuzalem Posty: 74 Bytom |
2009-07-24 07:59:01
Obawiam się, że rezygnacja z komiksowego, lekkiego stylu grafiki może być błędem. Nie mówię, że mam coś przeciw realistycznemu wyglądowi, ale jak dla mnie obie dotychczasowe części Poważnego Sama garściami czerpią z Duke'a 3D, którego nie mogę sobie wyobrazić np. bez świń-policjantów i generalnie wesołej, lekkiej konwencji. Oby chociaż zabawne komentarze bohatera zostawili :wink: |
||
|
bruit_noir
Primogen Posty: 53 Wrocław |
2009-07-24 18:08:43
po HoMMIII i serii UT powazny sam to chyba moja ulubiona gra. :D zatrzyamlem sie na drugim starciu, bo sprzet mam leciwy. zagrywalem sie w pierwsze dwie odslony naprawde tygodniami. tse nawet raczylem zakupic w sklepie, co mi sie nie zdarza. musze go troche odkurzyc, bo mi smaku narobiliscie kult, kult, jeszcze raz kult! aaah ten niezapomniany widok powoli kroczacego sama wyciagajacego miniguna z jeansow. :twisted: i czerwona budka telefoniczna! xD
jak sprobuja zrobic grafe w wersji "mhrok i stolec" to bedzie przypyszczam sam stolec... ale czas pokaze. screeny chetnie obejrze z samej ciekawosci, ale niestety sobie na moim rzechu nie pogram, a szkoda. "Zwycięskie wojska radzieckie wracają spod Berlina na paradę zwycięstwa w Moskwie. Nagle po drodze słychać wybuchy i strzelaninę. - Czyżby to już strzelano na wiwat? - Nie, to 6 Armia w dalszym ciągu zdobywa Wrocław." |
||
|
HardKill
2011-06-15 17:20:07
Tak ta czerwona butka telefoniczna rodem z Londynu, troszkę się nakręciłem nowym Serousem.że chwyciłem z pułki Seriousa Sama 2 i jutro sobie dla przypomnienia zacznę w to grać, a co, czekając na część trzecią :) Serious Sam 3 nadchodzi Więcej info > TU < Serious Sam to dla mnie zajefajny klasyk, już nie mogę się doczekać, tej 3ciej części, gra ma się ukazać we Wrześniu tego roku :) Youtube Mówi się że Serious Sam skopie tyłek Duke Nukemowi
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Reddishhh
Bicz Posty: 366 |
2011-06-15 17:20:57
O, pamiętam, jak mój ojciec w to grał, a ja siedziałąm na stołku i patrzyłam..(fajne wspomnienia z dzieciństwa xD) Jak zwykle pełna ilość potworów. Zapowiadają się widze dosyć fajne efekty.. A kiedy zacznę się bronić, oberwiesz w twarz bagnetem i skończy się kłapanie. |
||
|
jedras666
Redaktor Posty: 385 Tychy |
2011-06-15 17:23:18
A w wersje HD grałeś??;> Wszystko się kiedyś kończy |
||
|
HardKill
2011-08-21 21:42:10
Tak grałem :) Premiera Serious Sam 3: BFE już tego lata :) Gameplay Serious Sam 3 > 10 minutes hmm...trochę zaczynam mieć obawy co do 3ciej odsłony S.Sama Youtube Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
jedras666
2011-08-21 21:55:29
Fajnie, że powracają starzy znajomi:D. Chociaż z drugiej strony, przeładowania broni w Serious Sam? Hmmm dziwne trochę. Poza tym za mało wrogów coś, ale na początku jedynki też od razu nie zrzucano całej armii tępego mięcha armatniego:D. Pożyjemy zobaczymy, może będzie akurat jak obie jedynki:) Wszystko się kiedyś kończy Ostatnio zmieniany: 2011-08-21 21:57:14 |
||
|
HardKill
2011-08-21 22:18:25
Jeśli w nowym S.Samie nie będzie piły łańcuchowej , to będę bardzo zawiedziony, w tym i kilku innych broni , jak np. wyrzutnia rakiet, czy miotacz ognia , a no i armata. Póki co nie widziałem w nowym S.Samie byczków.
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2011-08-21 22:27:58 |
||
|
jedras666
2011-08-21 23:44:03
Możesz być spokojny, byczki będą:D. Znajdzie się też wyrzutnia rakiet, minigun i dwururka. Jeszcze nie wiadomo co z piłą łańcuchową ale bądźmy dobrej myśli Wszystko się kiedyś kończy |
||
|
HardKill
2012-05-04 07:54:10
Wiem że wyrzutnia rakiet, minigun i dwururka będą , piła łańcuchowa musi być :) toż to nieodzowna i jedna z podstawowych pierwszych broni Sama :) Premiera Serious Sam 3: BFE Październik 2011 , to już tusz...tusz
Minimalne wymagania sprzętowe: - Procesor: Dual-core (Intel lub AMD) z 2,0 GHz lub porównywalny; - Grafika: karta z serii NVIDIA GeForce 7800/7900/8600 - System operacyjny: Windows XP 32-bit (z SP 2 lub 3) - Pamięć: 1 GB RAM - HDD: 4 GB wolnego miejsca na dysku - Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX9.0c. Rekomendowane wymagania sprzętowe: - Procesor: Quad-core (Intel lub AMD) z 2,0 GHz lub porównywalny; - Grafika: NVIDIA GeForce 480/580 GTX lub coś zbliżonego - System operacyjny: Windows 7 64-bit - Pamięć: 4 GB RAM - HDD: 4 GB wolnego miejsca na dysku - Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX9.0c. A więc premiera Serious Sam 3: BFE nastąpi 18 października 2011 Cena na PC około 116 zł. Youtube Zapowiada się niezła zabawa
Ostatnio widziałem w empiku Serious Sam 3:BFE za całkiem rozsądne pieniądze,wobec czego nie pozostaje mi nic innego jak kupić dzisiaj kolejne przygody Serious Sama a póki co trzeba skończyć drugie podejście w Dead Space 2,no i kupiłem Serious Sam 3:BFE
Na opakowaniu z grą są następujące wymagania: - Procesor:Intel Pentium Core 2 Duo 2.0 GHz - System operacyjny: Windows XP 32-bit (z SP 2 lub 3) - Pamięć: 1 GB RAM - Grafika: karta z serii NVIDIA GeForce 7800/7900/8600 - W 100% zgodna z DirectX9.0c - HDD: 4 GB wolnego miejsca na dysku - Internet:minimum56Kbps - Gra wymaga aktywacji przez zalogowanie na Steam Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... Ostatnio zmieniany: 2012-05-04 13:38:18 |
||