|
Danietta
Anciliae Posty: 92 Toruń |
2009-07-20 18:47:57 Psyclon Nine - We The Fallen
słyszałam kilka utworów rewelacja wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka... |
|
beelzeboss
Bicz Posty: 12 Wawa |
2009-07-20 18:54:00
fajne fajne i ten głos Nero:) |
|
deep_darkness
Bicz Posty: 3 lublin |
2009-07-20 20:08:10
akurat nie jest to jakiś mój ulubiony zespół ale cierpliwie poczekam na nową płytkę. |
|
Black_Margot
Anciliae Posty: 3 Kraków |
2009-07-24 20:05:36
no jeden z niewielu takich wykonawcow co po pierwszym kawałku jaki usłyszałam już ich polubiłam xD Nie chcemy się zmienić, ponieważ wierzymy w swoją doskonałość.Ogień im jaśniej zapłonął, tym szybciej gaśnie.Panować nad sobą to najwyższa władza.Po to zostały dane prawa, by silniejszy nie mógł wszystkiego.Na bezsensowne pytanie odpowiada się milczeniem |
|
Black_Margot
2009-07-24 20:38:17
a jezeli chodziłoby o jakiś konkretny kawałek to ako pierwszy usłyszałam "parasitic" bo chyba dosc popularny jest i jak do tej pory najbardziej mi sie spodobał aczkolwiek mam nadzieje ze PSYCLON NINE jeszcze mnie czyms zaskoczy :P Nie chcemy się zmienić, ponieważ wierzymy w swoją doskonałość.Ogień im jaśniej zapłonął, tym szybciej gaśnie.Panować nad sobą to najwyższa władza.Po to zostały dane prawa, by silniejszy nie mógł wszystkiego.Na bezsensowne pytanie odpowiada się milczeniem |
|
scavenger
Bicz Posty: 7 Gliwice |
2009-08-10 11:18:51
Psyclon jest świetny! Nie słyszałem ich na żywo niestety. Może zrobią jakąś trasę po wydaniu płytki, chętnie bym się wybrał ludzkość to zaraza |
|
Black_Margot
2009-08-16 22:34:27
o trasie powiem szczerze nic nie słyszałam. No nie wiem czy na żywo są tak samo dobrzy, warto by sie przekonac Nie chcemy się zmienić, ponieważ wierzymy w swoją doskonałość.Ogień im jaśniej zapłonął, tym szybciej gaśnie.Panować nad sobą to najwyższa władza.Po to zostały dane prawa, by silniejszy nie mógł wszystkiego.Na bezsensowne pytanie odpowiada się milczeniem |