Psyclon Nine - We The Fallen

Help
Forum : Muzyka - rożne
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Psyclon Nine - We The Fallen
Danietta
Anciliae
Danietta
Toruń

2009-07-20 18:47:57 Psyclon Nine - We The Fallen
słyszałam kilka utworów rewelacja
wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...

beelzeboss
Bicz
beelzeboss
Wawa

2009-07-20 18:54:00
fajne fajne i ten głos Nero:)

deep_darkness
Bicz
deep_darkness
lublin

2009-07-20 20:08:10
akurat nie jest to jakiś mój ulubiony zespół ale cierpliwie poczekam na nową płytkę.

Black_Margot
Anciliae
Black_Margot
Kraków

2009-07-24 20:05:36
no jeden z niewielu takich wykonawcow co po pierwszym kawałku jaki usłyszałam już ich polubiłam xD
Nie chcemy się zmienić, ponieważ wierzymy w swoją doskonałość.Ogień im jaśniej zapłonął, tym szybciej gaśnie.Panować nad sobą to najwyższa władza.Po to zostały dane prawa, by silniejszy nie mógł wszystkiego.Na bezsensowne pytanie odpowiada się milczeniem

Black_Margot
Anciliae
Black_Margot
Kraków

2009-07-24 20:38:17
a jezeli chodziłoby o jakiś konkretny kawałek to ako pierwszy usłyszałam "parasitic" bo chyba dosc popularny jest i jak do tej pory najbardziej mi sie spodobał aczkolwiek mam nadzieje ze PSYCLON NINE jeszcze mnie czyms zaskoczy :P
Nie chcemy się zmienić, ponieważ wierzymy w swoją doskonałość.Ogień im jaśniej zapłonął, tym szybciej gaśnie.Panować nad sobą to najwyższa władza.Po to zostały dane prawa, by silniejszy nie mógł wszystkiego.Na bezsensowne pytanie odpowiada się milczeniem

scavenger
Bicz
scavenger
Gliwice

2009-08-10 11:18:51
Psyclon jest świetny! Nie słyszałem ich na żywo niestety. Może zrobią jakąś trasę po wydaniu płytki, chętnie bym się wybrał
ludzkość to zaraza

Black_Margot
Anciliae
Black_Margot
Kraków

2009-08-16 22:34:27
o trasie powiem szczerze nic nie słyszałam. No nie wiem czy na żywo są tak samo dobrzy, warto by sie przekonac

Dyskusja na temat artykułu: Psyclon Nine - We The Fallen
Poprzednia Następna
Forum : Muzyka - rożne