|
Sumo666
Redaktor Posty: 1078 Wrocław (Czas... |
2009-07-16 19:34:55 Hypocrisy
Misery Index nawet nawet :) Z reszta sie zapoznam... Canibale skonczyli sie na Bleeding, Deicide na Once.. itd a szkoda no coz zycie.... Szwedzki death byl zawsze inny taki hmmm brudny byl... Ale Hypocrisy no coz ja lubie calyczas :) If i can`t be my own i feel better dead. |
||
|
cellar_door
Matuzalem Posty: 669 Gdańsk |
2009-07-17 20:10:17
pozatym death metal to nie tylko USA czy skandynawia, jest wiele świetnych kapel z innych krajów, polecam w szczególnośći grindowe kapele z Czech i Słowacji i ostatnie odkrycie z Nowej Zelandii w postaci ULCERATE time shal tell... |
||
|
leprosy
Bicz Posty: 381 Kraków |
2009-07-18 05:16:16 Re: Hypocrisy
z rodzimej sceny wymienię Yattering,Devilyn,Azarath,Behemoth,oczywiscie błedem jest mówienie ,że Hypocrisy to syf bo Osculum Obscenum ,The Fourth Dimension czy Abducted to kawał mięsistego metalu ale obecna ich kondycja jest słabiutka . |
||
|
zsamot
Primogen Posty: 222 Gniezno |
2009-10-29 07:49:07
A ja lubię ich tę specyficzna muzę, bowiem od razu czuć, ze to Oni grają i naprawdę nie ma pretensji do kogoś innego, masy zapożyczeń. Dlatego ten nowy album to taki niby krok wstecz, ale czy potrzebny? Zobaczymy z perspektywy czasu. Nie zgadzam się, że amerykańskie kapele, KLASYCZNE, się skończyły, zobaczymy, jak te wynalazki będą grać po 5, 6 płycie... Łatwo krytykować, ale to oni (CC, Immolation...)ciągną ten wózek, nie ściemniając innym trendem, nawet jak były nędzne czasy dla tej muzy. Krótki opis, nie mający powiązania z Właścicielem profilu;) |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-10-29 08:12:54
Kurwa, zaskocze Was .. nowe Hypocrisy jest naprawde dobre. Fakt, ze nie jest to głęboka muzyka, ale ta płytka ma jaja i dobrze sie jej słucha, nawet jesli ma w sobie duzo słodkiego melo. Najlepszy album od "Abducted". Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
Sumo666
2009-10-29 09:15:08 Hypocrisy
Nawet dobre :P Prosze Cie Harq :) Hypocrisy jest zawsze dobre moze czasem takie sobie ale jakis poziom ma :) Hypocrisy - Hypocrisy jest jak dla mnie no 1 i to zdecydowanie no 1 tego zespolu - fakt ta plytka jest bardzo klimatyczna jak na ten zespol (te klawisze - poezja) :) If i can`t be my own i feel better dead. |
||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-10-29 09:26:48
Przeciez wiesz ze nie jestem fanem hypocrisy :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||
|
Sumo666
2009-10-29 09:44:44 :)
Taaaa :) Wiem :) If i can`t be my own i feel better dead. |
||
|
Patogen
Primogen Posty: 33 Kłodzko |
2010-01-19 11:45:41 Hypocrisy
Amerykański death ma się dobrze, poza wymienionymi wcześniej to należy też o Deeds of Flesh i Suffocation wspomnieć bo panowie wciąż w formie. No i The Faceless, Brain Drill, Viraemia, Decrepit Birth jeśli chodzi o młodszych szatańców. O Origin zapomnieć też nie można hehehe. Ze Szwedzkich to należy wspomnieć o np Visceral Bleeding, Spawn of Possession, Bloodbath, Grave, Entombed ... Co jak co ale obie sceny jakoś dają rade ale mając porównywać to amerykańce mają się dużo lepiej jeśli chodzi o śmierć metal. Co do nowego Hypocrisy, mi się płytka podoba, takie bardziej lajtowe granie ale wpada w ucho i jakoś nie irytuje mnie zbytnio tym takim pitoleniem znanym z tych wszystkich kapel będących wodą spuszczoną w kiblu po At The Gates. Płytka poniekąd słabsza od Virusa a o porównaniu do np Abducted można zapomnieć hehe. You breathe to live You breathe - you die |
||
|
Sumo666
2010-01-19 16:07:00 Hypocrisy
Płytka niczym nie zaskakuje moim zdaniem jest po prostu dobra i tyle. Abducted taaa :) Klasyka rzeżnika, jednakże najwyżej cenie sobie Hypocrisy z 1999 roku :) If i can`t be my own i feel better dead. |
||