Kto płacze po Jacksonie

Help
Forum : Blogi
Poprzednia 1 | 2
Dyskusja na temat artykułu: Kto płacze po Jacksonie
Kirke_Femme_Fatale
Anciliae
Kirke_Femme_Fatale
Poznań

2009-07-01 00:38:12 Kto płacze po Jacksonie
Teksty pierwsza klasa :D

A co do tego ze wszyscy o nim mowia, zawsze mowili to i mowia teraz, i jak ZAWSZE sa Ci co mowia ze byl pedofilem i przypominaja sobie o nim glupie dowcipy, a sa Ci co go szanowali i przypominaja sobie o nim jako o artyscie ktory wiele zdzialal w showbiznesie :)

A to ze fani kupuja plyty i koszulki TERAZ, to dlatego ze wlasnie KROL ZMARL i czas sobie powspominac co najlepsze :) lacznie z filmami w ktorych gral Bo go szkoda i juz :P

Pozdrawiam ^o^ fajny blog :P
bla bla bla

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2009-07-01 07:36:43
tekst w pytę hehe 8)
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-07-01 07:39:50
świetny tekst :) pozdrawiam serdecznie Raven_Morgoth :) co do Roberta Leszczynskiego - wyrocznią w sprawach muzycznych to on dla mnie nigdy nie był, a już pogrążył się zwłaszcza po tym, jak się zachwycał Christiną Aguilerą.
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

Lupp
Primogen
Lupp
Restinpeace

2009-07-01 07:58:06
100% racji. Dobrze, że ktoś się wychyla, bo szereg lemingów poganianych przez PR-owców już gna na zakupy. Mój przyjaciel tak to skwitował: "... Media nie pozwoliły dorosnąć dziecku, aż pękło serce i dziecko umarło. Teraz czekają na nową krew. Na nową śmierć!"
Do not quote - think for yourself

janciovodnik
Primogen
janciovodnik
Gniezno

2009-07-01 15:12:35
Ot i cała prawda :) Lepiej bym tego nie ujął.
Jam cłek wolny, lec ślebodny :)

Solitary
Bicz
Solitary

2009-07-02 05:24:24
To całe wariactwo medialne związane ze śmiercią Michaela Jacksona przypomina mi to, co się działo po śmierci Jana Pawła II. Aż dziw, że żałoby narodowej nie ogłoszono :P
I prefer to remain silent

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-07-02 06:18:56
1. Nom, Leszczu autorytetem raczej nie jest, słuchając jego opinii sądzę, że nieco bardziej wyrobiony słuchacz doszedłby do podobnych wniosków.

2. RM - tekst zajebisty, ale uważam, że nie każdy wiedział o tym, że Jackson cierpiał na to choróbstwo na "V" i z tego powodu nosił te dziwaczne maski. Raczej powszechnie uważano, że cierpi na bielactwo (a w tym przypadku masek raczej się nie nosi), więc opinia ludzi co do tego, że nosił maski i zachowywał sie dziwacznie jest dla mnie uzasadniona.

3. Co do Aguillery - kobitka o ogromnych możliwościach wokalnych, która ich nie wykorzystuje ze względu na estetykę, w której sie porusza

4. A mnie to wkurwia, że przez ostatnie dobre 15 lat nit sie Jacksonem nie interesował, a nagle gdy umiera to nagle ludziska sobie o kimś takim przypominają. ŻAŁOSNE !!!

5. Zapewne po jego śmierci były "Thriller", "Bad' i "Dangerous" urosną do rangi bardziej wybitnych niż są ...
Cycki, Flaki i Szatan !!!

Alpha-Sco
Matuzalem
Alpha-Sco
Małe Prywatne...

2009-07-02 13:58:03
Raven - w 100% oddałaś słowami to, co ja sama czuję i myślę na ten temat. Sama też dziką fanką nie byłam, ale do Jacksona zawsze miałam i mam wielki sentyment z dzieciństwa a i do dzisiaj lubię posłuchać jego kawałków, o czym zresztą raptem parę dni przed jego śmiercią pisałam w temacie o Madonnie, gdy pisałam o tej dwójce jako o dwóch swego rodzaju ikonach. Teraz dłuższy czas Jackson nie pośpiewa z moich głośników, bo źle mi się teraz kojarzy. Chyba rozumiesz, dlaczego?

Z czasem, z czasem... Poczekam, aż ogólna amnezja wróci.

Gdy usłyszałam, że Jackson zmarł, w pierwszym odruchu stwierdziłam: "No, teraz hieny ruszą na żer".

To smutne, że miałam rację.

Karmią się wszędzie. Aż boję się lodówkę otworzyć...

Raven - brawo za tekst.
ONE LIFE. LIVE IT.

Rochu
Anciliae
Rochu
Gliwice

2009-07-04 18:04:30
Jon Lajoie - Michael Jackson is Dead [PL]
http://www.youtube.com/watch?v=aPUrrzkWtyw
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny, a ja śmieje się z was, bo jesteście tacy sami. - Jonathan Davis

lacrima
Matuzalem
lacrima
Oborniki/Poznań

2009-07-04 19:04:37
No cóż, na totalną gangrenadę społeczna rady nie ma...Najpierw doceniony, potem wyśmiewany, wyszydzany przez ludzi, którzy grzeszą wszystkim, acz nie rozumem.. Ale niestety, tak jest zaskakująco często...Jakby nagła śmierc otwierała bramy chwały, blasku, serca "przyjaciół" i milionów ludzi..
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

HappyLily
Matuzalem
HappyLily
Zamość/Wars...

2009-07-07 11:10:03
genialny tekst! Całkowicie się zgadzam z autorką i lepiej nie dało się tego ująć :)
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz..

HardKill
Moderator
HardKill
Szczecin

2009-07-07 17:08:31

Michael Jackson's Memorial Live

http://celebrity.myspace.com/index.cfm?fuseaction=celebrity.icon

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2009-07-15 10:40:02
Również uważam, że tekst jest świetny. Ja myślę podobnie.

Nie dawno oglądałam na tvn24 dość osobisty wywiad z Michaelem. Musiał być naprawdę w trudnej sytuacji, że się na niego zgodził...
Właściwie to widziałam tylko końcówkę, ale to mi wystarczyło aby zrozumieć, że biedak żył w jakimś wyimaginowanym przez siebie, hermetycznym i naiwnym świecie. Odniosłam wrażenie, że on po prostu zwariował. Ale co się dziwić... Takie życie...

Na prawdę to smutne, że tak się go teraz czepiają...
Oby ta nagonka jak najszybciej się skończyła...
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

Vika
Anciliae
Vika
Ostrów Wielkop...

2009-07-16 16:37:42
a teraz znów przeczytałam w internecie, że jest śledztwo, bo podobno jednak został zamordowany
Marine corps want indestructable men - men without fear!!!

AbrimaaL
Matuzalem
AbrimaaL
Atro City Veschov...

2009-07-16 22:52:22
Świetny artykuł. Ja nie płakałem, ale się upiłem.
http://www.youtube.com/watch?v=Mp1DsUUMz-M
SEX PISTOLS to nie jest żaden Punk, równie dobrze ktoś mógłby powiedzieć, że to Black Metal, bo Johnny śpiewał "I am an Antichrist". To po prostu dobry melodyjny rock.

Dyskusja na temat artykułu: Kto płacze po Jacksonie
Poprzednia 1 | 2
Forum : Blogi