Marilyn Manson - The High End Of Low

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Marilyn Manson - The High End Of Low
-adalbert-
Primogen
-adalbert-
Poznań

2009-06-16 08:12:25 Marilyn Manson - The High End Of Low
Hmmm, dal mnie jedynie Mechanical Animals było w miarę ciekawe, po tym albumie ani jeden singiel wypuszcozny przez pana MM nie przykuł na tyle mojej uwagi bym zapoznał się z resztą ....
http://www.altergothic.pl

murderbydolly
Primogen
murderbydolly
Chełm//Lublin

2009-06-23 17:37:20
ten High end of LOW jest naprawdę LOW...ciągłe jęki i zawodzenia + zadyszka 40stoletniego już pana raczej nie dają powodów do słuchania tej chałtury...to samo partje instrumentalne...wywalił co lepszych artystów z zespołu, którzy jako tako trzymali poziom...równie dobrze ów pan mógł zakończyć karierę na albumie HW 2000 bo to co teraz robi jest bynajmniej żałosne...
"...ponieważ to wspaniały wielki biały świat, a nasze kolory są w nim zmywane..."

gerogoth
Anciliae
gerogoth
Szczecinek

2009-06-24 13:28:39
Bardzo nudna slaba plyta po Antychrist i Mechanical bylo coraz gorzej i to slychac a te dwie wymienione plyty byly super mialy klimat i niezla jazde, kazdy ma swoje piec minut w zyciu i to u Mansona skonczylo sie szkoda.
Ciemno wszedzie glucho wszedzie uwaga Dracula przybedzie.Nosferatu

CatGirl
Matuzalem
CatGirl
Toruń

2010-11-02 09:55:19
No niestety nie podoba mi się... są oczywiście 2-3 utowry które mnie rozwalają, ale cała reszta jest nie do przejścia. Troche jak ciągnąca się telenowela, w kółko to samo, i nie ma co czekać na zwrot akcji, a i tak wiadomo jak się spończy. Wydaje mi się, że jego płyty idą po równi pochyłej. Z płyty na płytę jest coraz mniej utworów które mi się podobają... A szkoda, bo MM potrafił zrobić dobrą płytę.
mru mru:)

Dyskusja na temat artykułu: Marilyn Manson - The High End Of Low
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje