|
bruit_noir
Primogen Posty: 53 Wrocław |
2009-05-07 20:21:15
to fakt. plytka jest dosc nierowna. znajomi zachwycaja sie wingsami - ja ich klimatu odkryc jakos nie potrafie. przynudzanie i przeciaganie. z drugiej strony jest kilka killerow, ktorych wymieniac nie musze. slyszalem glosy, ze niektore jada "komercha", czego zupelnie nie rozumiem. tool - komercha? zaloze sie, ze gdyby 10k bylo wydane ze 2 plyty wczesniej, to tych opinii byloby nieco mniej. tool na szczescie ma juz jakis zroznicowany dorobek, wiec gdy co jakis czas zmieniaja mi sie upodobania, mam z czego wybierac. tak np. ostatnio jade sobie starsze to jest undertow i opiate. "Zwycięskie wojska radzieckie wracają spod Berlina na paradę zwycięstwa w Moskwie. Nagle po drodze słychać wybuchy i strzelaninę. - Czyżby to już strzelano na wiwat? - Nie, to 6 Armia w dalszym ciągu zdobywa Wrocław." |
||||||
|
Drac-Moongroow
Primogen Posty: 146 Zielona Góra (o... |
2009-05-18 20:35:45
Ryje mózg i to jest najlepsze :P Miki :D "Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy" |
||||||
|
fx
Primogen Posty: 45 Poznań |
2009-05-19 07:06:47
Wcale nie ryje. Nudzi i tyle. |
||||||
|
Drac-Moongroow
2009-05-19 14:17:51
Czemu nudzi? "Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy" |
||||||
|
senga
Anciliae Posty: 98 |
2009-05-19 14:33:36
nudzic.. to takie prymitywne słowo. Do wszystkiego trzeba dorosnąć. |
||||||
|
Drac-Moongroow
2009-05-19 14:35:29
Senga zgodzę się z Tobą :P "Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy" |
||||||
|
tharos
Primogen Posty: 12 Kraków |
2009-05-20 11:27:00
Co fakt to fakt. Płyta rzeczywiście jest bardzo nierówna w porównaniu do reszty albumów. Najbardziej krytykowany kawałek to chyba Vicarious, dużo osób po nim jechało, że zbyt prosty :D Ja bym nie powiedział, że Wings przynudza, po prostu długo się rozkręca, ale czy za długo? Kwestia gustu. Carpe diem;] |
||||||
|
Harlequin
Redaktor Posty: 5795 Poznań |
2009-05-20 11:44:47
vicarius zajebisty jest :) mnie sie podoba najbardziej :) ma charakter :) Cycki, Flaki i Szatan !!! |
||||||
|
tharos
Primogen Posty: 12 Kraków |
2009-05-20 11:49:47
Tak, jest zadziorny ;D Carpe diem;] |
||||||
|
senga
Anciliae Posty: 98 |
2009-05-20 13:32:03
vicarious to najlepszy kawałek tej płyty ^^' Do wszystkiego trzeba dorosnąć. |
||||||
|
Drac-Moongroow
2009-05-21 04:58:21
"Vicarious" fajnie się rozkręca :] ale fajny też jest "Jambi" :P "Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy" |
||||||
|
bruit_noir
Primogen Posty: 53 Wrocław |
2009-05-28 21:00:18
o jezu smakosze z wyszukanymi guscikami wlasnie go lubei za prostote - szczegolnie jesli chodzi o przeslanie tekstu i tytul. lubie teksty toola, ale szczerze powiedziawszy... tylko niewielka czesc kojarze, bo zniechecaly mnie nieraz trudnoscia rozszyfrowania. o ch*j chodzilo maynardowi w takim jambi? :roll: na forach anglojezycznych krazylo juz tyle wersji, ze ja jebe
nie zebym byl prostym bucem, ale czasem lubie "kawa na lawe" :]
taki the end doorsow tez dlugo sie rozkreca. takie echoes floydow tez dlugo sie rozkreca. ale czy za dlugo? kwestia gustu. jesli tool chce pretendowac do miana zespolu kultowego, to imho tego typu kawalki powinny miec wiecej tego... TEGO CZEGOS NIEDEFINIOWALNEGO
jambi, jambi, jambi po stokroc :P nie zgadzam sie z twoimi pogladami i nie bede bronil twojego prawa do ich gloszenia :twisted: "Zwycięskie wojska radzieckie wracają spod Berlina na paradę zwycięstwa w Moskwie. Nagle po drodze słychać wybuchy i strzelaninę. - Czyżby to już strzelano na wiwat? - Nie, to 6 Armia w dalszym ciągu zdobywa Wrocław." |
||||||