Sąd Ostateczny: Maj 2009

Help
Forum : Recenzje
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Sąd Ostateczny: Maj 2009
Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-06-02 16:47:40 Sąd Ostateczny: Maj 2009
Enjoy the violence - zapraszam do lektury i wyrażania własnych opinii i wyboru muzycznego miss&mister miesiąca maja
Cycki, Flaki i Szatan !!!

minawi
Redaktor
minawi
Poznań / Iław...

2009-06-02 17:27:10
Ja się nie zgodzę z opinią na temat nowego Marilyn Mansona - po prawdziwym shicie dokonań z poprzednich lat, wreszcie mamy album, który w jakiś sposób się wybija, zapada w pamięć po przesluchaniu, jest calkiem sporo dobrych kawałków, choć oczywiście - nigdy nie będzie to poziom z lat 90-tych: nie te czasy. Ale 7/10 bym dała :)

Jeśli chodzi, Gniewol, o Twój album miesiąca, to niestety Vangough mnie nie zachwycił - zbyt wiele podobieństw do wspomnianego przez Ciebie Pain Of Salvation, za którym, co by tu duzo gadać - nie przepadam w ogóle, choć progmetal jest mi bliski. Takie tam ot
Make Foch Not War

Harlequin
Redaktor
Harlequin
Poznań

2009-06-02 18:09:04
Kaśka, zgodzę sie z Tobą w jednym też nie lubie POS
Cycki, Flaki i Szatan !!!

mefir
Redaktor
mefir
Poznań

2009-06-02 18:44:21
1349 - Revelations Of The Black Flame ...ocena - brak (czytaj kupa)

kapela ze środka stawki black metalowych hord jak do teraz, płyta przekombinowana muzycznie z straszliwie wymuszonym klimatem, bez pomysłu. Muzycy zdecydowali: nagrać płytę, która zostanie zapomniana, a szkoda poprzedni album >>> "Hellfire" prezentowała ciekawą dla ucha siekę ;;;o odsłuchu czuje lekki zaciąg klimatu z ostatnich dokonań Mayhem (np. utwór "Unceration"),
--- który (=Mayhem) w osobistym rankingu nie wywołuje zachwytu ale wiadomo kult to kult 8) (dla niektórych)--- mała dygresja

z mojej strony to tyle w temacie 'uzupełnienia', resztę przełknę :wink:
nie miewam dobrych nastrojów !

soundcliniqum
Bicz
soundcliniqum

2009-06-03 23:37:59
Terrorfrequenz - In Der Dunkelheit - to jest jakies nieporozumienie - ocena chyba 1/10 za odwage wypuszczenia tego

Allanon23
Primogen
Allanon23
Zabrze

2009-07-17 07:48:12
1. Centhron - Roter Stern

Początkowy utwór skłaniał mnie ku nadziei iż album bedzie dobry. Ostatni ich album "Lichtsucher" był jak dla mnie świetny i często ta płyta była odpalana. Myślałem, że "RS" będzie takoż na takim wysokim poziomie jak na "litrachsucharków", ale nie - wokal mogę im wybaczyć(choć gorszy niż na "L"), ale to co za prezentowali, nic odkrywczego. Gdy został odpalony utwór WIII to myślałem, że przez te początkowe bity okna mi wypadną. Im dalej tym słabiej i nudniej. Bez pomysłu.

5/10
Zielona najlepsza.

Dyskusja na temat artykułu: Sąd Ostateczny: Maj 2009
Poprzednia Następna
Forum : Recenzje