Towarzysko i z rozmachem - strona 15

Help
Forum : Wroclaw
1 | 2 Następna
DEMONEMOON
Anciliae
DEMONEMOON
TowerHamlets

2009-05-21 19:31:29
GoopiaPeezda666 Napisał:
DEMONEMOON Napisał:
GoopiaPeezda666 Napisał:
nyyger Napisał:
No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^

hehehe,jeżeli to nie wypust to też się do gratulacji podepne :wink: :)

Nie wierzysz to badej foty najnowsze^^ Ten brzuch nie kłamie :lol: A żeby było smaczniej, to ci powiem, że to już drugie moje będzie 8) Cóż za egzotyka na DP, nie? Zamiast łapać nietoperze i cyckać tampony w poszukiwaniu krwi ja się rozmnażam jak ten pasikonik.

No już teraz nie wiem jak intensywnie będziesz cyckać to przez jakiś czas na pewno jej nie znajdziesz :wink:
0((((

GoopiaPeezda666
Primogen
GoopiaPeezda666
Wrocław na mo...

2009-05-21 19:47:43
DEMONEMOON Napisał:
GoopiaPeezda666 Napisał:
DEMONEMOON Napisał:
GoopiaPeezda666 Napisał:
nyyger Napisał:
No tak , wiedz rozumiesz moj problem :)
Zycze ci powodzenia.
Tylko dla czego Wrocław?

Albowiem dzieciaka się spodziewam a sprawca mieszka w tym mieście. Rozumisz?^^

hehehe,jeżeli to nie wypust to też się do gratulacji podepne :wink: :)

Nie wierzysz to badej foty najnowsze^^ Ten brzuch nie kłamie :lol: A żeby było smaczniej, to ci powiem, że to już drugie moje będzie 8) Cóż za egzotyka na DP, nie? Zamiast łapać nietoperze i cyckać tampony w poszukiwaniu krwi ja się rozmnażam jak ten pasikonik.

No już teraz nie wiem jak intensywnie będziesz cyckać to przez jakiś czas na pewno jej nie znajdziesz :wink:

Fe dzięki ja nie z tych^^
Motto? Oczywiście inteligentne, niegorszące o lekkim zabarwieniu humorystycznym.
Ostatnio zmieniany: 2011-10-09 14:41:31

bastet666
Primogen
bastet666
Czestochowa/Wr...

2009-05-28 20:04:48
Paskievicz moze nazwa niezbyt wyszukana(w sumie nie bede jej krytykowac bo to chyba jest autorstwa Miecha)ale za to jakie towarzycho sie zbiera :D
A na marginsie nie miales przypadkiem dotrzec na 1"edycje"(czytaj popijawe ) :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

arachne666
Anciliae
arachne666
Katowice

2011-10-09 15:04:45
Lubię Wrocław bo posiada klimat który mi odpowiada. Czasem wpadam na chwilę do waszego pięknego miasta, pogawędzić ze znajomymi, którzy w nim mieszkają. Zawsze gdy muszę, po krótkim wypadzie, wracać na Śląsk czuję lekki smutek. Kiedyś zastanawiałam się nad tym, czy mogłabym mieszkać we Wrocławiu. Właściwie znalazłam tylko jedną przeszkodę, jest nią obawa, iż mieszkając tam, to miasto straciło by dla mnie magię. Więc zostałam w moich, szarych i obskórnych Katowicach, a do Wrocławia jadę jak już szarość mnie zaczyna przytłaczać :-)
Życie to sztuka latania, trzeba liczyć się z upadkiem, ale bawić się też chwilą jakby była Twoją ostatnią.

ladyinblack
Matuzalem
ladyinblack
Wrocław

2011-10-13 16:30:29
A mnie podobnie przyciągnęła magia tego miasta ale i bardzo sympatyczni ludzie, którzy zawsze się zaopiekują gdy człowiek nie w stanie :PP
A poważnie.. też się obawiałam, że miasto straci urok gdy się do niego przeprowadzę ale przyznam, że wcale tak nie jest. Nadal odkrywam nowe miejsca, poznaje nowych ludzi. :)
A towarzystwo? świetne jest!
A od BroWro się odterefere! :)
Kobietom od przedszkola robi się pranie mózgu, wmawia się im, że powinny być miłe ...

1 | 2 Następna
Forum : Wroclaw