|
Tom1977
Anciliae Posty: 188 Zombieland |
2010-06-20 16:04:22 ....
Jeszcze nie napisałem, ze ktoś z tego forum zasługuje czy nie- na miano kobiety czy mężczyzny. Na pocieszenie napisze Tobie Raven - ja w.g. swojej terminologii nie czuje się 100% mężczyzną. I tu cytuje słowa z "Dnia Świra"- "...niema takiej potrzeby" http://www.youtube.com/watch?v=otqKhjkct1M Czasem "arbitruje" bo miałem dobre przykłady w życiu. Dziwie się współczesnym, młodym ludziom jak nielogicznie wręcz destrukcyjnie postępują popełniając te same błędy po X razy. Mnie tez inni oceniają tylko dlatego, ze mam długie włosy i wąsy
A robię co chcę ! No, prawie co chce :) |
||
|
Raven
Bicz Posty: 476 Poznań |
2010-06-20 16:08:12
Mnie nie trzeba pocieszać bo nie czuje się źle ze swoją osobą wręcz przeciwnie. Jak miałem długie włosy też byłem szczęśliwy. I też mnie oceniano. I miałem to głęboko w .... jeśli nie oceniał mnie ktoś na kim mi zależy. Proponuje uczynić tak samo - naprawdę lepiej się wtedy żyje. Szkoda czasu na pierdoły. "Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....." |
||
|
Gabriela
Bicz Posty: 328 |
2010-06-20 16:11:59 ....
Ooo dziwisz się??? A czy tak czasem wcześniej nie napisałeś , że te lecące na ciebie 17-nastki są dojrzałe umysłowo??? I co z tego, że masz długie włosy i wąsy. Mój mąż też ma. Nawet brodę ma Głupie stereotypy.
|
||
|
HardKill
Moderator Posty: 7823 Szczecin |
2010-06-20 16:13:25
oki Tomciu koniec na ten temat już gadki
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Tom1977
Anciliae Posty: 188 Zombieland |
2010-06-20 16:14:51 ...
Raven. Tez olewam. Tylko czasem... trzeba użyć paralizatora na agresywnych kretynów. Musze spadać. Miłego dnia Wam życzę - od chama i szowinisty A robię co chcę ! No, prawie co chce :) |
||
|
sphinxia
Primogen Posty: 1823 Wyimaginowane |
2010-06-22 12:00:19
No ja nie wiem, gdzie ten moderator? "...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..." |
||
|
HardKill
Moderator Posty: 7823 Szczecin |
2010-06-22 12:40:33
Jak to gdzie jest,przecie na browarku droga sphinxio
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą... |
||
|
Rudson
Bicz Posty: 225 Helheim |
2010-06-22 17:46:01
Każdego to czeka... Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych |
||
|
black_gothic
Anciliae Posty: 661 Lublin w pobliżu... |
2010-06-22 22:46:13
Browar czy 30-stka? Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy |
||
|
Gabriela
Bicz Posty: 328 |
2010-06-22 23:43:36
Zostańmy przy browarze. |
||
|
Bea
Anciliae Posty: 9 gliwice/kraków/... |
2010-07-30 08:34:37
Dzięki że stajesz w obronie 30 latek, naczytałam się ...oj naczytałam.. mam 33 lata więc powinnam wg niektórych siedzieieć w piwnicy i czekać na tą z kosą albo w kapciach podomce z wałkami na głowie biegać po kuchni haha. A tu jak nazłość po 30 dopiero życie się rozpoczęło, nabrało całkiem nowych barw i dobrze mi z tym, nie czuję się jak stare pudło jak ktoś na forum określił, nie jestem obwisła pomarszczona garbata kulawa i przygłucha... HAllllooooo młodo się czuję wierzcie mi i pewnie nie jedna osoba z was minęła mnie na jakimś koncercie i nie uważała że próchno stare przywlokło się by poskakać Dziewczyny , że smak życia poznacie mając lat 30 demoniczne natury nie są stworzone do tego, żeby kroczyć prostymi drogami; muszą od czasu do czasu zbaczać na bezdroża... |
||