|
SolitaryAngel
Bicz Posty: 551 Zachodniopomprs... |
2009-03-28 19:46:08 Lacrimosa - Sehnsucht
Już ukazał się nowy singiel "Lacrimosa - Die Sehnsucht In Mir (Single 2009)" Youtube Co sądzicie o tym singlu :?: Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat |
||
|
Celebriwen
Bicz Posty: 11 Gdańsk |
2009-03-29 10:45:22
Niesamowicie spokojny i klimatyczny. Właśnie w takich kawałkach lubie Lacrimosę najbardziej :) Nie moge się doczekac nowego albumu... to już prawie za miesiąc! Przed ostatnią trasa koncertową, Tilo powiedział w wywiadzie dla jakiejś polskiej gazety, że co prawda z tamtą trasa o Polske nie zahaczą, ale z następną- a pewno już tak. Zatem mam wielką nadzieję... Pozdrawiam |
||
|
Litohoro
Primogen Posty: 42 Warszawa |
2009-03-29 11:19:09 Re: Lacrimosa - Sehnsucht
Bardzo dobry kawałek! Mam nadzieję, że jest najgorszy na płycie. "Kasiu, przymknij się do mnie, poszepnęć coś w uszko: Czuję, że się pod nami złamało to łóżko." - Hieronim Morsztyn "Do niejże" |
||
|
janciovodnik
Primogen Posty: 403 Gniezno |
2009-03-29 11:33:18
Nareszcie :) Oby tylko byli w Polsce lub jak najblizej jej. Jam cłek wolny, lec ślebodny :) |
||
|
SolitaryAngel
Bicz Posty: 551 Zachodniopomprs... |
2009-03-29 15:22:13
Wg. Mnie ten singiel dość ciekawie zapowiada nowy album. W tym singlu można usłyszeć kilka niespotykanych wcześniej dźwięków, mniej mi się spodobał moment, w którym orkiestra po tak efektownym wejściu nagle niknie i Tilo wchodzi ze swoim wokalem, Z tym, że to już jest klasyczne dla Tilo. Przygotowania Die Sehnsucht In Mir
Nie oficjalnie dowiedziałem się, że na koniec Blackfiledu 2008 Tilo spotkał się z polskimi fanami, i podczas rozmowy powiedział, że na trasie promującej nowy album uwzględnia Polskę, więc szanse rosną :D Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat |
||