Castle Party '09 - OFICJALNY DARKPLANETOBUS

Help
Forum : Imprezy
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Castle Party '09 - OFICJALNY DARKPLANETOBUS
Angelwing
Anciliae
Angelwing
Poznań

2009-07-22 05:23:05
dr_Faustus Napisał:
Mysle Kuba, ze to zbyteczny bagaz bylby - rozmawialem z kierowca niedawno - w autobusie jest sprzet grajacy audio [oczywiscie obsluguje tylko ORYGINALNE PLYTY - CD-R jednokrotnego zapisu ]

Czyli trzeba wziąść tylko oryginały??? Nie da rady zupełnie odtworzyć jakichs nagrań? To do dupy;/ Czy ktoś w takim razie ma jakieś fajne składanki na ORYGINALNYCH PŁYTACH???
Bad Girls Have More Fun ]:->

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2009-07-22 05:26:33
Angelwing Napisał:

Czyli trzeba wziąść tylko oryginały??? Nie da rady zupełnie odtworzyć jakichs nagrań? To do dupy;/ Czy ktoś w takim razie ma jakieś fajne składanki na ORYGINALNYCH PŁYTACH???

No jak to Zabcia? Nie kumkasz? Otake orygynalne orygynaly CD-R, ktore jak raz nagrasz to na amen

Paskievicz
Anciliae
Paskievicz
Aureus Mons

2009-07-22 05:30:28
dr_Faustus Napisał:
Angelwing Napisał:

No jak to Zabcia? Nie kumkasz? Otake orygynalne orygynaly CD-R, ktore jak raz nagrasz to na amen

xD
Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec.

amorphous
Redaktor
amorphous
Poznań

2009-07-22 08:23:25
dr_Faustus Napisał:
Angelwing Napisał:

To przygotuje pare oryginalnych płyt Wezcie tez cos bo bedziecie zdani tylko na moja muze
Life is complex: it has both real and imaginary components

Angelwing
Anciliae
Angelwing
Poznań

2009-07-22 08:36:43
dr_Faustus Napisał:

aaaa! Czyli płyty jednokrotnego nagrania bez mutlisesji i nie CD-R :D No to juz mnie uspokoiłes:D Aha i wyjazd jest o 12 czy 13, bo w jakimś tam poście napisałeś, że "widzimy sie w samo południe" i teraz jestem skonfundowana:D

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2009-07-22 08:56:52
Angelwing Napisał:

Aha i wyjazd jest o 12 czy 13, bo w jakimś tam poście napisałeś, że "widzimy sie w samo południe" i teraz jestem skonfundowana:D

Juz Cie "rozkonfundowywuje" - wyjazd jest wtedy gdy ja przyjade do Poznania

A tak na powaznie - westernowo - prosze byc w samo poludnie na dworcu letnim.

Angelwing
Anciliae
Angelwing
Poznań

2009-07-22 09:00:35
dr_Faustus Napisał:
Angelwing Napisał:

Aha i wyjazd jest o 12 czy 13, bo w jakimś tam poście napisałeś, że "widzimy sie w samo południe" i teraz jestem skonfundowana:D

Juz Cie "rozkonfundowywuje" - wyjazd jest wtedy gdy ja przyjade do Poznania

A tak na powaznie - westernowo - prosze byc w samo poludnie na dworcu letnim.

Dziękuję za rozkonfundowanie:D Tego bylo mi trzeba... Czyli... Widzimy się dokaldnie za 24 godziny:D

dr_Faustus
Bicz
dr_Faustus
Danzig

2009-07-22 09:22:17
Angelwing Napisał:

Czyli... Widzimy się dokaldnie za 24 godziny:D

"Dokladnie" to bedziesz skazana na mnie 24h/dobe przez wszystkie te dni Zaba, wiec uzbroj sie w cierpliwosc bo juz wiem ze bede nieznosny, marudny i ogolnie w nieprzysiadalnym nastroju...

NorwegianWinter
Primogen
NorwegianWinter
Lubin

2009-07-23 06:44:47
Kuba wez jak mozesz jakas plytke dlamnie to wzuce sobie do samochodu :P

Dyskusja na temat artykułu: Castle Party '09 - OFICJALNY DARKPLANETOBUS
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 Następna
Forum : Imprezy