|
th
Anciliae Posty: 879 Poznań |
2009-03-29 21:14:35
Posty niepotrzebne tu i naruszające regulamin forum usunięte. 1. Forum nie służy do załatwiania prywatnych spraw pomiędzy użytkownikami. Wszelkie negatywne uczucia można wyrażać za pomocą PW lub GG. 2. Forum służy dyskusji na dany temat i odchodzenie od niego na rzecz prywatnych uwag na temat użytkownika jest niemile widziane. Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D |
||||
|
Alpha-Sco
Matuzalem Posty: 1864 Małe Prywatne... |
2009-03-30 09:04:49
Też tak uważam, dlatego dodałam na dole dopisek, by wyjaśnić, że nie jestem starą ciotką, z obrzydzeniem wypowiadającą słowo "seks" i narzekającą na rozwiązłość dzisiejszych czasów , ale nie podoba mi się właśnie ten mięsny aspekt seksualności popularny dzisiaj :) ONE LIFE. LIVE IT. |
||||
|
DarkTom82
Anciliae Posty: 95 Gliwice |
2009-04-14 21:30:38
Media karmią papką łatwą i przyjemną. Płytkość wiekszści form przekazu dla mlodzieży jest wręcz tragiczna... Totalne sprowadzenie wszystkiego do poziomu dupy, szpanu, komercji i akceptacji pzrez grupę. TV pierze mózgi nastolatkom które łykają wszystko jak leci i tak kształtują swoją osobowość. Wystarczy pooglądać stacje typu Viva albo poczytać gazetki i niektore portale. Nie jestem świety ani pruderyjny, i uważam że nalezy cieszyć się własną seksualnością, bo po to ona jest...ale wszystko ma zdecyedowanie szerszy aspekt, głebszy pod względem emocjonalnym. Najłatwiej jest prać mózgi targetowi kilkunastoletnich "suczek" , potem możbna im wcisnąć wszystko reklamą i innymi formami perswazji. Nie wiem czy zauwazyliście ale mediom masowym właśnie o to chodzi, tworzyć stada debili....to jest tylko jeden z kawałków większej czalości... Ludźmi o wąskich horyzntach spłyconych przez media, bardzo łatwo jest manipulować w dowolnym kierunku... "Wyrażać siebie i tylko siebie, własną unikalność, nie być baranem w stadzie szarości i schematów.." |
||||
|
Wampgirl
Bicz Posty: 2020 Kraina Dreszczo... |
2009-04-18 21:11:11
Alpha-Sco zapomniałaś tylko dodać, że one mają silikon i chyba właśnie tym tworzywem myślą. Co do mięsa mielonego - nie wypowiem się, bo go nie jadłam z 5 lat :P "I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi |
||||
|
Alpha-Sco
Matuzalem Posty: 1864 Małe Prywatne... |
2009-04-27 20:25:31
Ja mięso mielone lubię tylko na talerzu :twisted: ONE LIFE. LIVE IT. |
||||
|
Gaia
Bicz Posty: 288 |
2009-04-30 19:27:54
"Napisano tysiące słów o złudzeniach sieci (...) najbardziej złudne z nich wszystkich jest poczucie bezpieczeństwa. Byłam tylko ja i moja klawiatura i wydawało mi się, że nic ani nikt nie może mnie dosięgnąć. Kiedy się okazało, że jestem ja, moja klawiatura i moje uczucia, było już za późno." "CyberJoly Drim" |
||||