Wacken Open Air Festival 2009

Help
Forum : Imprezy
Poprzednia Następna
Dyskusja na temat artykułu: Wacken Open Air Festival 2009
CarbonRabbit
Anciliae
CarbonRabbit
Łódź

2009-03-15 11:43:55 Wacken Open Air Festival 2009
Potwierdzona na chwilę obecną lista gości:

Amon Amarth
Airbourne
Axel Rudi Pell
Borknagar
Bullet for my Valentine
Cathedral
Callejon
DragonForce
Einherjer
Epica
GWAR
Hammerfall
Heaven and Hell
In Extremo
In Flames
Kampfar
Kingdom Of Sorrow
Korpiklaani
Lacuna Coil
Machine Head
Motörhead
Napalm Death
Nevermore
Sarke
Testament
Tracedawn
Tristania
Turisas
UFO
Volbeat
Walls of Jericho
Whiplash

Trzy dni Świętowania:-D Ktoś się wybiera?
I dla jakiej kapeli?
A może ktoś się podzieli wspomnieniami z poprzednich edycji festiwalu? Wszak w zeszłym roku grał Kreator,Sabaton,Exodus,Iron Maiden...
"Jak się nie nudzić? gdy oto nad globem Milion gwiazd cichych się świeci, A każda innym jaśnieje sposobem, A wszystko stoi - i leci..."

Summoned
Bicz
Summoned
Poznań

2009-03-15 12:10:13
ja sie moge podzielic. w ubieglym roku byl niesamowity wystep Exodus zrobil swietne widowisko, At The Gates rozniosl ten festiwal na strzepy, Kreator tez. gorgoroth jak zwykle dal dupy. Corvus Corax zrobil taki show ze nikt sie nie spodziewal, wcisnal ludzi w festiwalowe bloto. Carcass nie zachwycil ale i tak zobaczyc ich to wielkie szczescie, goscinnie pojawila sie tez Angela Gossow co niezle urozmaicilo show.

iron maiden widzialem z daleka bo zebralo sie tyle luda ze to ze nikt nie zginal to cud;] troche organizatorzy dali dupy, za waski pas przed scena i za duzo ludzi.

na 2009 nie jade, rozczarowal mnie sklad. ale jakby ktos chcial to mam do sprzedania 2 bilety po 650,-
Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?"

Ariien
Primogen
Ariien
Toruń / Gdańs...

2009-03-24 19:50:46
Dodam jeszcze że Gorgoroth strasznie dał dupy, bo nagłośnienie było fatalne, a przed Nightwishem nie ocaliła nawet ucieczka 2 km od sceny:P
"Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie można go pokonać."

Dyskusja na temat artykułu: Wacken Open Air Festival 2009
Poprzednia Następna
Forum : Imprezy