|
CarbonRabbit
Anciliae Posty: 106 Łódź |
2009-03-15 11:43:55 Wacken Open Air Festival 2009
Potwierdzona na chwilę obecną lista gości: Amon Amarth Airbourne Axel Rudi Pell Borknagar Bullet for my Valentine Cathedral Callejon DragonForce Einherjer Epica GWAR Hammerfall Heaven and Hell In Extremo In Flames Kampfar Kingdom Of Sorrow Korpiklaani Lacuna Coil Machine Head Motörhead Napalm Death Nevermore Sarke Testament Tracedawn Tristania Turisas UFO Volbeat Walls of Jericho Whiplash Trzy dni Świętowania:-D Ktoś się wybiera? I dla jakiej kapeli?
A może ktoś się podzieli wspomnieniami z poprzednich edycji festiwalu? Wszak w zeszłym roku grał Kreator,Sabaton,Exodus,Iron Maiden... "Jak się nie nudzić? gdy oto nad globem Milion gwiazd cichych się świeci, A każda innym jaśnieje sposobem, A wszystko stoi - i leci..." |
|
Summoned
Bicz Posty: 306 Poznań |
2009-03-15 12:10:13
ja sie moge podzielic. w ubieglym roku byl niesamowity wystep Exodus zrobil swietne widowisko, At The Gates rozniosl ten festiwal na strzepy, Kreator tez. gorgoroth jak zwykle dal dupy. Corvus Corax zrobil taki show ze nikt sie nie spodziewal, wcisnal ludzi w festiwalowe bloto. Carcass nie zachwycil ale i tak zobaczyc ich to wielkie szczescie, goscinnie pojawila sie tez Angela Gossow co niezle urozmaicilo show. iron maiden widzialem z daleka bo zebralo sie tyle luda ze to ze nikt nie zginal to cud;] troche organizatorzy dali dupy, za waski pas przed scena i za duzo ludzi. na 2009 nie jade, rozczarowal mnie sklad. ale jakby ktos chcial to mam do sprzedania 2 bilety po 650,- Pytanie: "czy wierzysz, że prawda istnieje?", stanowi skrót czegoś w rodzaju: "czy uważasz, że jest jakiś naturalny kres badania, sposób, w jaki rzeczy rzeczywiście istnieją, i że zrozumienie, czym jest ten sposób, powie nam, co zrobić ze sobą?" |
|
Ariien
Primogen Posty: 107 Toruń / Gdańs... |
2009-03-24 19:50:46
Dodam jeszcze że Gorgoroth strasznie dał dupy, bo nagłośnienie było fatalne, a przed Nightwishem nie ocaliła nawet ucieczka 2 km od sceny:P "Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie można go pokonać." |