Ania - albo muzyka w radiu - strona 30

Help
Forum : Felietony
1 | 2 | 3 Następna
Dyskusja na temat artykułu: Ania - albo muzyka w radiu - strona 30
sphinxia
Primogen
sphinxia
Wyimaginowane

2010-11-25 21:35:14
Kiedyś była taka stacja z muzyką klasyczną, ale ponieważ nie posiadam od dłuższego czasu takiego przedmiotu, jak radio, nie wiem czy jeszcze rozbrzmiewa w eterze.
Natomiast przez internet słucham często "Digital Gunfire", ale tam raczej tylko elektroniczne dźwięki.
A jak mnie najdzie ochota posłuchać czegoś innego, to szukam... no, nie napiszę gdzie
"...Zamyślone, szlachetną przybierają postać długich sfinksów, by w głębi samotności zostać i drzemać, nieskończonym oddane marzeniom..."

Nadine1986
Bicz
Nadine1986

2011-09-14 17:18:52
Paskievicz Napisał:
ja nie słucham radia ale odkąd kupiłem tv lubię pooglądać Vivę i Eska TV. teledyski to o wiele więcej niż sama muza. ostatnio oszalałem na punkcie Lady Gagi !!! a i Timbaland tworzy fajne kawałki

jeśli coś jest fajne według mnie to mam w dupie czy słucha tego jedna osoba czy 6 milardów. grunt, że podoba się mnie.

w sumie rozsądne podejście:)

leppakaklifoth
Anciliae
leppakaklifoth
Wielkopolska

2011-09-14 20:04:23
Muszę Ci przyznać rację,że w radio obecnie leci sama tandetna muzyka,która jest dobra do posłuchania dla zjebów.Kiedyś dobrą muzykę prezentowała radiowa trójka .Kiedy nie włączysz zjebane Rmf fm,czy zetkę słyszysz te same wylansowane gnioty.
"Olej wszystko z góry , życie jest za krótkie aby się zatrzymywać","Korzystaj z życia dopóki możesz"

Dyskusja na temat artykułu: Ania - albo muzyka w radiu - strona 30
1 | 2 | 3 Następna
Forum : Felietony